Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko niestety nadal pozostaje problem dojazdu do nas na parking
M się uparł że dziś dojedzie i prawie sie zakopaliśmy
w efekcie skończyło sie tak że musiał wjechać na deptak po którym oczywiście jest zakaz jeżdżenia
ale cóż lepsze to niż sie odkopywać;-) noc za nami do bani już w poprzednią Tuska obudziła sie z płaczem i sama nie wiedziała czego chce ale jakoś pomarudziła przez chwilę i zasnęła. Dzisiaj już był koszmar budziła się 4 razy z płaczem za 4 wreszcie mi wytłumaczyła ze ją boli ziąb:-( dałam jej nurofen i wreszcie zasnęła później przebudziła sie jeszcze raz ale tylko na chwilkę i spała już do rana
ale wszystko trwało od 24 do prawie 3:30
więc będę dziś chyba potrzebowała hektolitry kawy
ale to musi być od zębisk bo raz ze sama mówiła ze ją bol ziąb i pokazywała a dwa że własnie rozmawiałam z mamą i mówi że młoda ma katar
a u niej to zawsze idzie w parze
mam tylko nadzieję że zębol szybko wyjdzie no i że z tego kataru nie daj Bóg coś sie nie wykluje
no to tak jak u nas od 3 dni jest katar i przyszedł nagleJa też wczoraj zrobiłam przegląd paszczy Tuśce i nic nie zauważyłamale to musi być od zębisk bo raz ze sama mówiła ze ją bol ziąb i pokazywała a dwa że własnie rozmawiałam z mamą i mówi że młoda ma katar
mam tylko nadzieję że zębol szybko wyjdzie no i że z tego kataru nie daj Bóg coś sie nie wykluje
![]()
To napewno zebyJa też wczoraj zrobiłam przegląd paszczy Tuśce i nic nie zauważyłamale to musi być od zębisk bo raz ze sama mówiła ze ją bol ziąb i pokazywała a dwa że własnie rozmawiałam z mamą i mówi że młoda ma katar
![]()

Nastepna wizyta w czwartek.tak a czemu pytasz?To napewno zeby
U nas jakos te piatki wyszly bez wiekszych problemow.Gorzej bylo z klami.
Agulka zdecydowalas sie na to przedszkole integracyjne?
My juz po przedszkolu.Niunka jak dopadla komputera tak caly czas na nim siedziala.Ogolnie ok ale jest narazie bardzo nie smiala i nie chciala isc do innych dzieciNastepna wizyta w czwartek.
To napewno zeby
U nas jakos te piatki wyszly bez wiekszych problemow.Gorzej bylo z klami.
więc chyba znó przy pitkach historia sie powtarza
Bo nie napisalas czy sie zdecydowalas wiec zapytalam:-)tak a czemu pytasz?

:-):-):-):-)Bo nie napisalas czy sie zdecydowalas wiec zapytalam:-)
A jesli chcesz znac moje zdanie to ja jestem za takimi przedszkolami
Dziewczyny ogladala ktoras rewers?