• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie o poranku:-) z kawką oczywiście;-) muszę przyznać że drogi dzisiaj ok i w sumie śmiało mogłam jechać:tak: tylko niestety nadal pozostaje problem dojazdu do nas na parking:wściekła/y: M się uparł że dziś dojedzie i prawie sie zakopaliśmy:wściekła/y: w efekcie skończyło sie tak że musiał wjechać na deptak po którym oczywiście jest zakaz jeżdżenia:wściekła/y: ale cóż lepsze to niż sie odkopywać;-) noc za nami do bani już w poprzednią Tuska obudziła sie z płaczem i sama nie wiedziała czego chce ale jakoś pomarudziła przez chwilę i zasnęła. Dzisiaj już był koszmar budziła się 4 razy z płaczem za 4 wreszcie mi wytłumaczyła ze ją boli ziąb:-( dałam jej nurofen i wreszcie zasnęła później przebudziła sie jeszcze raz ale tylko na chwilkę i spała już do rana:tak: ale wszystko trwało od 24 do prawie 3:30:szok: więc będę dziś chyba potrzebowała hektolitry kawy:szok:

Witam i ja z kawką.

Aneta łączę się w bólu z Tobą co do nocy, młody też źle ostatnio sypia...........obudził się po 6 i wyspany, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr................ zagladałam mu do "paszczy" ale nic nie widać i nie czuć, że by jakies zębisko się szykowało. Na pewno w środku się kształtuje............

My juz po spacerku, Adaśko własnie usnął, pogoda piękna słonko, cieplutko ( -4) ale bezwietrznie.............. oczywiście był lament bo młody nie chciał iśc do domu..............

Ja też wczoraj zrobiłam przegląd paszczy Tuśce i nic nie zauważyłam:no: ale to musi być od zębisk bo raz ze sama mówiła ze ją bol ziąb i pokazywała a dwa że własnie rozmawiałam z mamą i mówi że młoda ma katar:wściekła/y: a u niej to zawsze idzie w parze:wściekła/y: mam tylko nadzieję że zębol szybko wyjdzie no i że z tego kataru nie daj Bóg coś sie nie wykluje:sorry2:

Ja też wczoraj zrobiłam przegląd paszczy Tuśce i nic nie zauważyłam:no: ale to musi być od zębisk bo raz ze sama mówiła ze ją bol ziąb i pokazywała a dwa że własnie rozmawiałam z mamą i mówi że młoda ma katar:wściekła/y: a u niej to zawsze idzie w parze:wściekła/y: mam tylko nadzieję że zębol szybko wyjdzie no i że z tego kataru nie daj Bóg coś sie nie wykluje:sorry2:
no to tak jak u nas od 3 dni jest katar i przyszedł nagle

To napewno zeby:tak:
U nas jakos te piatki wyszly bez wiekszych problemow.Gorzej bylo z klami.
Agulka zdecydowalas sie na to przedszkole integracyjne?

My juz po przedszkolu.Niunka jak dopadla komputera tak caly czas na nim siedziala.Ogolnie ok ale jest narazie bardzo nie smiala i nie chciala isc do innych dzieci:confused:Nastepna wizyta w czwartek.

To napewno zeby:tak:
U nas jakos te piatki wyszly bez wiekszych problemow.Gorzej bylo z klami.
Agulka zdecydowalas sie na to przedszkole integracyjne?

My juz po przedszkolu.Niunka jak dopadla komputera tak caly czas na nim siedziala.Ogolnie ok ale jest narazie bardzo nie smiala i nie chciala isc do innych dzieci:confused:Nastepna wizyta w czwartek.
tak a czemu pytasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry