• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się w sobotni poranek:-) widzę że wczoraj dobrze się bawiłyści;-) aż żałuję że poszłam tak szybko:zawstydzona/y: ale cóż zrobić jak rano do pracy trzeba wstać:cool:
Justyna a co Cię tak nagle tak wzięło na tą moją kierowniczkę, niby żonę szefa?:dry: Juz Ci wyjaśniam kierowniczka ma na imię Marta i tak jak pisała Donkat nie jest żoną szefa:no: ani kochanką:-p no przynajmniej ja nic o tym nie wiem:dry: a żona szefa ma na imię Iza;-)

A zamkniety czytalas????
Jeszcze musze doprawic udka i przygotowac piersi na mini pizze i jestem gotowa na gosci. No oczywiscie musze kurze poscierac. I moja kolejka na korytarz:dry:
U nas -20, ciekawe ile w nocy bylo. Ale swieci slonko i jakos nie czuc tego mrozu,bo bylam po fajki jak mlody mleko pil. Dzisiaj maly tuptus przywedrowal do mnie po 4. Powinnam odprowadzac go do jego lozka na sile??

Justyna Ty kurzysz?
Prawde mowiac ja lubie kiedy moj tuptus przyjdzie do nas w nocy i sie wtula we mnie.Takie chwile szybko sie koncza i pozniej jak dorosnie to juz nie bedzie przytulania:-)

A zamkniety czytalas????
Jeszcze musze doprawic udka i przygotowac piersi na mini pizze i jestem gotowa na gosci. No oczywiscie musze kurze poscierac. I moja kolejka na korytarz:dry:
U nas -20, ciekawe ile w nocy bylo. Ale swieci slonko i jakos nie czuc tego mrozu,bo bylam po fajki jak mlody mleko pil. Dzisiaj maly tuptus przywedrowal do mnie po 4. Powinnam odprowadzac go do jego lozka na sile??

Najpierw przeczytałam główny i zapytałam a potem weszłam na zamkniety i sama sobie odpowiedziałam na to pytanie;-)

tak, razem z Aneta,ktoras jeszcze pali??
;-) Hrudzia chyba też sobie popala:baffled:

reklama
witam!!!

niunka marudzial, to ja zgarnelam do spania;-)

wczoraj zanim sie polozylam chcialam ja nakryc, patrze, atu cala mokra! z tego zlego snu chyba sie zsikala:szok::szok: musialam ja przebrac i zmienic posciel,

P jeszcze w swiecie:wściekła/y:mial miec rozladunek na 24.00 wczoraj a stoi do teraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja mu zrobilam niespodizanke an obiad: zupe-krem cebulowy, pyyyycha!

u nas piekne slonko i takiz sam mroz:baffled:
teraz jest gdzies -12
widze, ze u Was na polnocy mrozniej:szok::szok:

Witam,
My juz po sniadanku.Pogoda piekna sloneczna i na + 6 wiec uciekamy z rodzinnka na spacer.

my chcemy chociaz -6, juz plusa nie wymagamy:sorry2:

Dzisiaj maly tuptus przywedrowal do mnie po 4. Powinnam odprowadzac go do jego lozka na sile??

ja bym sie starala odprowadzic, zeby nie weszlo w krew:sorry2:
chyba, ze niunka sie przebudzi w nocy i dlugo nie moze zasnac to ja biore do nas

Prawde mowiac ja lubie kiedy moj tuptus przyjdzie do nas w nocy i sie wtula we mnie.Takie chwile szybko sie koncza i pozniej jak dorosnie to juz nie bedzie przytulania:-)

ja bedac po slubie lubilam sie ejszcze do mamy przytulac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tak, razem z Aneta,ktoras jeszcze pali??

Hruda:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry