Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

skruszyla sie tak powloka pod spodem. to, ze ejst teraz bardziej wiotki, to mi nie przeszkadza, ale bedzie sie ciagle kruszyc i juz ze sprzataniem an pewno nie wyrobie

nie wyspalam sie znow, bo mi sny przeszkadzaly
snilo mi sie, ze mi ukradli samochod:--
-(
Aneta- wrozko czarodziejko, co to moze znaczyc? czyzby odwrotnosc i dostane nagle nowy?;-)![]()
ale upewnie sie u mamy;-)jestem genialna
postanowilam uprac chodniczek i wycieraczki z wiatrolapu. jako, ze recznie mi sie nie chcialo, to wrzucilam do rpalki.
wyciagam, a z tego chodniczka sie sypieskruszyla sie tak powloka pod spodem. to, ze ejst teraz bardziej wiotki, to mi nie przeszkadza, ale bedzie sie ciagle kruszyc i juz ze sprzataniem an pewno nie wyrobie
![]()
a że za głupote trzeba płacic to minęło troche czasu za nim szef nam kupił nowe i latałyśmy ciągle to sprzątając
witam!!!
niunka marudzial, to ja zgarnelam do spania;-)
wczoraj zanim sie polozylam chcialam ja nakryc, patrze, atu cala mokra! z tego zlego snu chyba sie zsikalamusialam ja przebrac i zmienic posciel,
P jeszcze w swieciemial miec rozladunek na 24.00 wczoraj a stoi do teraz
a ja mu zrobilam niespodizanke an obiad: zupe-krem cebulowy, pyyyycha!
u nas piekne slonko i takiz sam mroz
teraz jest gdzies -12
widze, ze u Was na polnocy mrozniej
my chcemy chociaz -6, juz plusa nie wymagamy
teraz na słońcu -16
ja bym sie starala odprowadzic, zeby nie weszlo w krew
chyba, ze niunka sie przebudzi w nocy i dlugo nie moze zasnac to ja biore do nas
[/B]
ja bedac po slubie lubilam sie ejszcze do mamy przytulac
ja do tej pory to robię
Hruda![]()
jestem genialna
postanowilam uprac chodniczek i wycieraczki z wiatrolapu. jako, ze recznie mi sie nie chcialo, to wrzucilam do rpalki.
wyciagam, a z tego chodniczka sie sypieskruszyla sie tak powloka pod spodem. to, ze ejst teraz bardziej wiotki, to mi nie przeszkadza, ale bedzie sie ciagle kruszyc i juz ze sprzataniem an pewno nie wyrobie
![]()

przychodzi z całym swoim majdanem

własnie byłam zapalić auto bo bałam sie że mogę miec o 22 z tym problemy
na szczęscie zagadał i teraz sobie warczy na parkingu bo chce żeby się trochę rozgrzał później jeszcze raz go odpale bo nie uśmiecha mi się kombinowanie jeśli by nie odpalił

Kiedy szłam do sklepu kozy w nosie mi zamarzały 

Kuba nie mógł się oderwać od dawno niewidzianej cioci
razem szaleli
juz wiem po kim moje dziecko jest takie szalone.mi tez kozy zamarzły jak szłam do sklepuWitam się kobiety!!!!
u Nas również mróz jak sto dwa!!!!Kiedy szłam do sklepu kozy w nosie mi zamarzały
Anetko, ale ten Twój szef Nam zajoł myśli
Bylam dziś u mamyKuba nie mógł się oderwać od dawno niewidzianej cioci
razem szaleli
juz wiem po kim moje dziecko jest takie szalone.