• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat dzieki za przypomnienie o filmie Rewers ale juz go obejrzelismy i mam takie zdanie jak Ty.A wczoraj ogladalismy Francuski numer i boki zrywalismy:-D
A ten 500 dni to polski film?
Monia ja wlasnie tez popijam zielona.Na zdrowko:-)

reklama
A dzisiaj znowu mlyn.Szkola,przedszkole,maz praca, ja dom.Zaraz jak przyszlam z przedszkola to zadzwonil telefon i pomyslalam ze pewnie niuka sie zaplakuje i chca zebym przyszla a pani mowi ze Angelina jest nie do poznania:-)Smieje sie i bawi na calego.Uchh juz chyba mam problem z przedszkolem z glowy ale puk puk w nie malowane narazie:-D

oooooooooo, fajnie jakby tak Angelce zostalo:tak::tak::tak::-)

A ten 500 dni to polski film?

amerykanski

dobra, lece pisac faktury, bo po to siadlam do kompa:zawstydzona/y:;-)

Majandra, zyjesz?

a co dziś tu tak posto:sorry2:
ja witam sie z zieloną herbatką bo kawki brak:cool2:no i mogę powiedziec że mam dziś juz luźny dzień bo obiadek z wczoraj jeszcze jest już zdążyłam posprzątac a na dwór raczej nie pójdziemy bo za wielki mróz:dry:
dzieci kleją i wycinaja cos z kartek ot takie zabawy plastyczne:blink:
my taki dzień mielismy w sobotę

Witam z herbatką z cytrynką i miodem:tak::-( Jestem zasmarkana................. Maja i Adaś też:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
W piątek Maja przyszła zakichana z przedszkola, Adaś w sobotę dwa razy zakichał i miałam nadzieję, że to na tyle, ale w nocy z soboty na niedzielę zatkało go totalnie, przytulał się mocno do mnie, smerał nosem osmarkanym po mojej buzi ( bo tak lubi:sorry2:) i w efekcie ja dziś smarkam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam dosyć tej pogody. Dołańczam do relacji pogodowych i u nas w nocy -16 a teraz -14:tak:

Gabits fajnie, że Angelika się zaadaptowała:tak:

Ogólnie weekend minął wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale to może później na zamkniętym

Witam się i ja :-) już 12 a ja mam kompletnego lenia i nic mi się nie chce:zawstydzona/y: a w domu bajzel na kółkach i przydałoby się tyłek ruszyć:sorry2: u nas w nocy -23 było teraz nie wiem ile bo termometr w słoneczku pokazuje -10 ale pewnie znacznie zimniej:dry: młoda też nie moze zrozumieć że chociaż słonko świeci to nie da rady wyjść na dwór:wściekła/y: pocieszam się że zgodnie z zapowiadaną pogodą już od dzisiaj mają wracać jakieś bardziej normalne temperatury:tak:

witam!!!
u nas tesciu podejrzewa rozrusznik. wczoraj sie caly dzien ladowal pod prostownikiem i nic. dzis go dopalili na pociagniecie.

M dzisiaj też ma właśnie zamiar wymienić rozrusznik bo szwankuje:wściekła/y:

Gabids super że Angelka już się przyzwyczaiła:-)

Ja juz po kawce, pranie sie kreci, kurze musze zetrzec,bo siwo,a, w sobote scieralam:wściekła/y: Mam sosik od roladek i 2 palki zostaly wiec tylko ziemniaczki musze ugotowac.
Na imieninach wszystkim podobaly sie nasz nowe lozka i stwierdzili,ze duzo wiekszy pokoj sie zrobil bez naroznika. Ogladalam psciele i koldry,bo musimy kupic mlodemu nowa, wieksza,bo na razie spi pod ta z lozeczka. No i 200 pojda. Ale chce namowic S na wyjazd do Ikei do Poznania,bo fajne poscielki sa u nas za 80-100,a w Ikei juz za 50 kupie ladna kolorowa i koldre przy okazji.Poduche tez kupimy nowa, a wszystkie poscielki lozeczkowe pojda do worka i poczekaja. Co prawda nie wiem jak dlugo:wściekła/y: Mateusz rach ciach i byl zrobiony,a teraz S nie ma ciagle w domu, jak jest to jest zmeczony i rob se dzieciaka w takich warunkach.
Ślub mojego brata przelozony na przyszly rok, glownie zpowodu mamy,bo rozmawiala z mlodymi i powiedzieli,ze ok. Tylko,ze Ewa nie przyjechala do nas w sobote,bo jest jej przykro. No kurna to albo tak albo tak. Najpier mowi,ze nie ma problemu,apozniej obraza sie. Tym nbardziej,ze i tak kasy nie maja na to wesele

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry