Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dzisiaj znowu mlyn.Szkola,przedszkole,maz praca, ja dom.Zaraz jak przyszlam z przedszkola to zadzwonil telefon i pomyslalam ze pewnie niuka sie zaplakuje i chca zebym przyszla a pani mowi ze Angelina jest nie do poznania:-)Smieje sie i bawi na calego.Uchh juz chyba mam problem z przedszkolem z glowy ale puk puk w nie malowane narazie![]()

:-)A ten 500 dni to polski film?
;-)my taki dzień mielismy w sobotęa co dziś tu tak posto
ja witam sie z zieloną herbatką bo kawki brakno i mogę powiedziec że mam dziś juz luźny dzień bo obiadek z wczoraj jeszcze jest już zdążyłam posprzątac a na dwór raczej nie pójdziemy bo za wielki mróz
dzieci kleją i wycinaja cos z kartek ot takie zabawy plastyczne![]()
:-( Jestem zasmarkana................. Maja i Adaś też

.
) i w efekcie ja dziś smarkam

a w domu bajzel na kółkach i przydałoby się tyłek ruszyć
u nas w nocy -23 było teraz nie wiem ile bo termometr w słoneczku pokazuje -10 ale pewnie znacznie zimniej
młoda też nie moze zrozumieć że chociaż słonko świeci to nie da rady wyjść na dwór
pocieszam się że zgodnie z zapowiadaną pogodą już od dzisiaj mają wracać jakieś bardziej normalne temperatury
witam!!!
u nas tesciu podejrzewa rozrusznik. wczoraj sie caly dzien ladowal pod prostownikiem i nic. dzis go dopalili na pociagniecie.

Mam sosik od roladek i 2 palki zostaly wiec tylko ziemniaczki musze ugotowac.
Mateusz rach ciach i byl zrobiony,a teraz S nie ma ciagle w domu, jak jest to jest zmeczony i rob se dzieciaka w takich warunkach.Monia czemu kupujesz 140cm? Masz takie kołdry?Justyna ja też właśnie szukam jakis fajnych pościeli dla dzieci i podobają mi się te
KUBUŚ PUCHATEK WINNE THE POOH KOMPLET POŚCIEL (892476405) - Aukcje internetowe Allegro
POŚCIEL PRINCESS CARS auta MICKEY140/20 (884378447) - Aukcje internetowe Allegro