30Agulka
Wrześniowe mamy'07
idę o zakład, że na 160cmw sumie bardziej jestem zz tymi drugimi dla Mateusza z autami a dla Oli księżniczki:-)a kołdry to w sumie niewiem jakie mamidę je zmierzyc
![]()
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
idę o zakład, że na 160cmw sumie bardziej jestem zz tymi drugimi dla Mateusza z autami a dla Oli księżniczki:-)a kołdry to w sumie niewiem jakie mamidę je zmierzyc
![]()
;-)Agulka to o co się zakładamyidę o zakład, że na 160cm;-)

140x200

bo to se te wezsze, dzieciece, ja chce kupic normalna 200x160Agulka to o co się zakładamy140x200
![]()
też zmierze ale wydaje mi się że 160
posprzątałam łazienkę i kuchnie i odkurzacz porzuciłam na środku mieszkania nie chce mi się dalej walczyć
ale i tak się zaraz za to zabiorę bo samo się nie zrobi
no łeb mnie coś boli więc chyba zaraz kawkę kolejną strzelę to wpadnę znowu w przerwie;-)
wybaczcie że mnie tak długo nie było (nie bede nadrabiać bo 500 stron tego wyszło
) miałam troszkę problemów, ale o tym to poxniej na zamknietym:-) u nas wszystko po staremu, Wiki muszę przyznać jest coraz bardziej grzeczna, i słucha mnie. Ciekawe co tam u was? na suwaczkach widzę ze pociechy urosły a urosły... może jakieś zdjecia wkleje... poki co to tyle bo wybieram sie na spotkanie o pracę
się okaze co to bedzie z tego. no dobra to pozdrowionka dla wszystkich BBonów. i dla dzieciaczkow oczywiscie
wlasnie tak wspomniala nam Monia dlatego nie dobijalysmy sie do Ciebie, wiedzialysmy,ze jak uspokoi sie troche to sama zajzyszWitam się i ja :-) córa marnotrawnawybaczcie że mnie tak długo nie było (nie bede nadrabiać bo 500 stron tego wyszło
) miałam troszkę problemów, ale o tym to poxniej na zamknietym:-) u nas wszystko po staremu, Wiki muszę przyznać jest coraz bardziej grzeczna, i słucha mnie. Ciekawe co tam u was? na suwaczkach widzę ze pociechy urosły a urosły... może jakieś zdjecia wkleje... poki co to tyle bo wybieram sie na spotkanie o pracę
się okaze co to bedzie z tego. no dobra to pozdrowionka dla wszystkich BBonów. i dla dzieciaczkow oczywiscie
![]()