• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja właściwie też nie jestem pewna jaką kołdre ma Tuśka:baffled: też zmierze ale wydaje mi się że 160:dry: posprzątałam łazienkę i kuchnie i odkurzacz porzuciłam na środku mieszkania nie chce mi się dalej walczyć:zawstydzona/y: ale i tak się zaraz za to zabiorę bo samo się nie zrobi:wściekła/y: no łeb mnie coś boli więc chyba zaraz kawkę kolejną strzelę to wpadnę znowu w przerwie;-)

Witam się i ja :-) córa marnotrawna :zawstydzona/y: wybaczcie że mnie tak długo nie było (nie bede nadrabiać bo 500 stron tego wyszło :szok:) miałam troszkę problemów, ale o tym to poxniej na zamknietym:-) u nas wszystko po staremu, Wiki muszę przyznać jest coraz bardziej grzeczna, i słucha mnie. Ciekawe co tam u was? na suwaczkach widzę ze pociechy urosły a urosły... może jakieś zdjecia wkleje... poki co to tyle bo wybieram sie na spotkanie o pracę :dry: się okaze co to bedzie z tego. no dobra to pozdrowionka dla wszystkich BBonów. i dla dzieciaczkow oczywiscie:tak:

O Alusia witaj po przerwie:-) i zaglądaj częściej:tak:Trzymam kciuki za spotkanie w sprawie pracy:-)
Podłogi pomyte zostało tylko przetrzeć meble bo wszędzie są poodbijane ślady łapek mojej gwiazdy i to niestety farbkowe:wściekła/y:

reklama
Witam się i ja :-) córa marnotrawna :zawstydzona/y: wybaczcie że mnie tak długo nie było (nie bede nadrabiać bo 500 stron tego wyszło :szok:) miałam troszkę problemów, ale o tym to poxniej na zamknietym:-) u nas wszystko po staremu, Wiki muszę przyznać jest coraz bardziej grzeczna, i słucha mnie. Ciekawe co tam u was? na suwaczkach widzę ze pociechy urosły a urosły... może jakieś zdjecia wkleje... poki co to tyle bo wybieram sie na spotkanie o pracę :dry: się okaze co to bedzie z tego. no dobra to pozdrowionka dla wszystkich BBonów. i dla dzieciaczkow oczywiscie:tak:
wlasnie tak wspomniala nam Monia dlatego nie dobijalysmy sie do Ciebie, wiedzialysmy,ze jak uspokoi sie troche to sama zajzysz:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry