• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Alusia i jak rozmowa kwalifikacyjna?

Dziewczyny jak jestem na BB to mi Kacpersky pokazuje ze na stronie laduje sie Trojan:confused:Wy tez cos takiego macie??? I to tylko wtedy jak jestem na BB:dry:

Witam się witam!!!!!

Ja już przemeldowana u męża. Wniosek o dowód złożony :tak: i o dziwo rzeczywiście darmowo!!!! :szok: ponoć dostanę już ten nowy, który ma wejść w obieg w 2011 wtedy ma być obowiązkowa wymiana dotychczasowych dowodów na nowe.

Gabids i tylko ja Ty wchodzisz to załącza się trojan :confused::sorry2::-D dobre!!!!
Oczywiście gratulacje dla małej, że tak ładnie się przyzwyczaja do przedszkola :tak:

Moniu ja ostatnio zakupiłam małemu pościel w sklepie nie przez neta i jest zadowolona. Tzn chodzi mi o to, że w końcu zakupiłam bo do tej pory miał jedną zmianę :dry: ten na allegro fajny jest, ale jak pisze Agulka 50x50 nie za bardzo mi pasuje :no: chciałabym z kubusiem puchatkiem ale 100% bawełna :tak:

Alusia witaj!!!! Później wskoczę na zamkniety to poczytam jakie to kłopotki Cię nekały.

Majandra heloł :happy2:

Ja wymieniłam małemu ostatnio kołdre na tą 160cm. Nie kupowałam nowej. Mieliśmy dodatkową kołdre taką na 200 cm to ją złożyłam na wymiary zakupionej poszwy i pasi :tak: obszyłam, aby się nie rozkładała. Kiedy będę miała troszku więcej grosza na zybiu to zakupie mu już gotową razem z pościelą.

Ale zaś wymarzłam!!!!!!! Zaś musiałam autobusem się przetransportować do miasta a tam wiecie to zdjęcie zrobić to polecieć do UM i tak w koło wojtek :dry:

reklama
Witam i ja.

Małż się zmobilizował ( tzn ja marudziłam) i wziął się za siebie.................. zwołał kumpli i teraz co poniedziałek będą 2,5 godziny kopac piłke na sali...... więc poniedziałki będą dla nas.........................hihihiiihihiihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry