Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lepszy taki niż żadenNo ja tez zeskanowalam,ale nic niby nie bylo. Majandra, pytanie do eksperta, mam taki antywirus Avira AntiVir Personal, dobry,czy zmienic??

Skąd go masz? mi żaden wirus nie wyskakuje
ja mam tego samega antywirusa może dlatego nam nie widzi tego trojana bo byc może jest jakis niedobry![]()

Nuska malutkie te łóżko........... wąskie, mój mały teraz śpi na 90 i jest mu ciasno.Nuśka Ola śpi na łóżku 90x200 a od wakacji Mateusz będzie w nim spałte co Ty pokazałas jest ładne tylko dzieci szybko rosną i za kilka lat będziesz musiała kupowac nowe bo ono jest malutkie
![]()
to tak jak miJak mielismy laptopa naprawianego to gosciu nam go wgral,zmienic?

Tak się cały czas zastanawiam i w sumie i tak będzie trzeba mu zmienić pokój za jakieś 5-6 lat bo nie będzie chciał samochodzików i kubusiów sama już nie wiem ?????Nuśka Ola śpi na łóżku 90x200 a od wakacji Mateusz będzie w nim spałte co Ty pokazałas jest ładne tylko dzieci szybko rosną i za kilka lat będziesz musiała kupowac nowe bo ono jest malutkie
![]()

Avasta tez mialamA miałyście już jakieś problemy z wirusami? Jeśli do tej pory nie, to raczej nie ma potrzeby. Te naprawdę dobre programy (w tym Kaspersky) są płatne i są drogie, ale te bezpłatne lub tanie też są ok.My kiedyś mieliśmy Avasta (bezpłatnego) i też był dobry.