• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka Ola śpi na łóżku 90x200 a od wakacji Mateusz będzie w nim spał:tak:te co Ty pokazałas jest ładne tylko dzieci szybko rosną i za kilka lat będziesz musiała kupowac nowe bo ono jest malutkie:sorry2:

reklama
Ta kolderka co Kasia pisze,ze ma to my teraz tez ja mamy, to jest taka wieksza z lozeczka, nie ta najmniejsza.
Ogladalam z Mateuszem poscielki z Kasi linka i co? Ja ten Zygzaka!!
Ta mi sie podoba z Ikei

Ostatnia edycja:
No ja tez zeskanowalam,ale nic niby nie bylo. Majandra, pytanie do eksperta, mam taki antywirus Avira AntiVir Personal, dobry,czy zmienic??
Lepszy taki niż żaden :sorry2::cool2: Skąd go masz?

mi żaden wirus nie wyskakuje:no:

ja mam tego samega antywirusa może dlatego nam nie widzi tego trojana bo byc może jest jakis niedobry:baffled:
:sorry2::tak:
Ja mam tak jak Gabids, Kasperskiego i jestem bardzo zadowolona. Wyłapuje wszystko. Dziś wykrył i zablokował ponad 600 trojanów z forum. Domyślamy się z mężem, że jakaś reklama była zawirusowana.

EDIT: Jeszcze dodatkowe wyjaśnienie od eksperta: Wasz antywirus mógł wyłapać tego trojana, ale po prostu Was o tym nie informował. To wszystko zależy od ustawień.

EDIT: A Maciek nie ma pościeli, bo nie lubi. Śpi pod kocem:baffled::-p

Ostatnia edycja:
Nuśka Ola śpi na łóżku 90x200 a od wakacji Mateusz będzie w nim spał:tak:te co Ty pokazałas jest ładne tylko dzieci szybko rosną i za kilka lat będziesz musiała kupowac nowe bo ono jest malutkie:sorry2:
Nuska malutkie te łóżko........... wąskie, mój mały teraz śpi na 90 i jest mu ciasno.
My kupilismy takie................ dla dzieci............ i płaciłam tylko 360zł za jedno 120x200cm
Oliwia-Łóżko sosnowe PROMOCJA!

Tak się cały czas zastanawiam i w sumie i tak będzie trzeba mu zmienić pokój za jakieś 5-6 lat bo nie będzie chciał samochodzików i kubusiów sama już nie wiem ?????

A miałyście już jakieś problemy z wirusami? Jeśli do tej pory nie, to raczej nie ma potrzeby. Te naprawdę dobre programy (w tym Kaspersky) są płatne i są drogie, ale te bezpłatne lub tanie też są ok. :tak: My kiedyś mieliśmy Avasta (bezpłatnego) i też był dobry.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry