• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jestem i ja wieczorowo;-) wykąpana nabalsamowana i wypadało by pazury zrobić ale mi się nie chce:zawstydzona/y: najwyżej jutro w pracy pomaluję;-) była dziś u mnie kumpela i 50zł wpadło za ciuszki po Tusi:-) M już śpi a mnie się coś oczka nie kleją więc chyba posiedzę;-) no i jestem zła bo nie zdążył wymienić tego rozrusznika dzisiaj:wściekła/y: mam nadzieję że mrozy nie powrócą narazie -10 u nas:dry:

KUR*****A dziewczyny piec się Nam zepsół!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Jutro trza kupić piec bo przeciez na taką zime!!!!! Ale jestem wkur****na!!!!! 6 tyś jak nie lepiej nie Nasze, jak się dzieje to się dzieje!!!!! R mówił, że dziure gdzieś wywaliło i woda lała się ciurkiem :wściekła/y:

Ciekawe tylko czy jutro zdołają go przywieść i zamontować.

Co to za piec?:confused: Nasz do pensjonatu gazowy kosztował 10tyś i wszyscy mówią że to mercedes wśród pieców;-)

Nuska malutkie te łóżko........... wąskie, mój mały teraz śpi na 90 i jest mu ciasno.
My kupilismy takie................ dla dzieci............ i płaciłam tylko 360zł za jedno 120x200cm
Oliwia-Łóżko sosnowe PROMOCJA!

ładne te łóżeczka:-) Tuśka śpi na normalnej sofie jednoosobowej;-) ale jak będzie szła do szkoły to chcemy jej zrobić remont i wtedy zapodać łóżko na antresoli:-)

:-)Teść przepisał nam dom i na wiosne robimy remont
No to świetne wiadomości:-) a pracą się nie przejmuj napewno trafisz wreszcie na coś konkretnego:tak:

a ja nawet nie wiem ile mrozu u nas... ale jak szłam po rynku to mi tak noki w tych pieknistych szpilkach zmarzly ze jak wrocilam to pol godziny nogi moczylam w goracej wodzie :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry