alusia_3
Fanka BB :)
no na razie zostaje, buduje drugi dom w gorach i potem sie wyprowadzi. ale ma u nas sluzebnosc tzw do konca zyciaa on zostaje??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no na razie zostaje, buduje drugi dom w gorach i potem sie wyprowadzi. ale ma u nas sluzebnosc tzw do konca zyciaa on zostaje??
no to artysta faktycznieMAteusz kiedyś też był straszny wiercipięta potrafił wypasc z łóżeczka z tej dziury gdzie były wyjęte 2 szczebelki![]()

najwyżej jutro w pracy pomaluję;-) była dziś u mnie kumpela i 50zł wpadło za ciuszki po Tusi:-) M już śpi a mnie się coś oczka nie kleją więc chyba posiedzę;-) no i jestem zła bo nie zdążył wymienić tego rozrusznika dzisiaj
mam nadzieję że mrozy nie powrócą narazie -10 u nas
KUR*****A dziewczyny piec się Nam zepsół!!!!!!Jutro trza kupić piec bo przeciez na taką zime!!!!! Ale jestem wkur****na!!!!! 6 tyś jak nie lepiej nie Nasze, jak się dzieje to się dzieje!!!!! R mówił, że dziure gdzieś wywaliło i woda lała się ciurkiem
Ciekawe tylko czy jutro zdołają go przywieść i zamontować.
Nasz do pensjonatu gazowy kosztował 10tyś i wszyscy mówią że to mercedes wśród pieców;-)Nuska malutkie te łóżko........... wąskie, mój mały teraz śpi na 90 i jest mu ciasno.
My kupilismy takie................ dla dzieci............ i płaciłam tylko 360zł za jedno 120x200cm
Oliwia-Łóżko sosnowe PROMOCJA!
No to świetne wiadomości:-) a pracą się nie przejmuj napewno trafisz wreszcie na coś konkretnego:-)Teść przepisał nam dom i na wiosne robimy remont

nawet na to nie licz słyszałam że ma odpuścic tylko na kilka dni i znów wielkie mrozyno i jestem zła bo nie zdążył wymienić tego rozrusznika dzisiajmam nadzieję że mrozy nie powrócą narazie -10 u nas
![]()
u nas teraz jest -15
a ja nawet nie wiem ile mrozu u nas... ale jak szłam po rynku to mi tak noki w tych pieknistych szpilkach zmarzly ze jak wrocilam to pol godziny nogi moczylam w goracej wodzie![]()
no to już wiesz;-)nawet na to nie licz słyszałam że ma odpuścic tylko na kilka dni i znów wielkie mrozyu nas teraz jest -15
![]()

A gdzie to słyszałaś?nawet na to nie licz słyszałam że ma odpuścic tylko na kilka dni i znów wielkie mrozyu nas teraz jest -15
![]()
Ja dzis na tvn oglądałam długoterminową i na polsacie i na najbliższe 2 tygodnie nawet odwilż zapowiadali i temperature do +3
co robi??????????????chyba mlodego sklepie za chwile![]()