• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

chyba mlodego sklepie za chwile:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co robi??????????????

No właśnie co robi? Ja wstyd się przyznać dziś nie wytrzymałam:zawstydzona/y: rano rozebrałam młodą żeby ją ubrać a ona na golasa po całym domu zaczęła uciekać i się śmiać:wściekła/y: nie pomagały prośby, groźby:no: w końcu mówię że jak zaraz nie da sie łądnie ubrać to dostanie w pupe aż będzie bolało:zawstydzona/y: a ona w śmiech i mówi jak zwyczaj:wściekła/y: i mnie poniosło:zawstydzona/y: bo zawsze się odgrażam a nigdy nie dostaje i przez to jej komentarz:wściekła/y: no i płakała strasznie:-( ale przynajmniej grzecznie stała i dala się ubrać. Ale po tem przez cały dzień jak tylko coś zrobiła nie tak to odrazu pytała czy zbije ją:-( żałuje że mnie poniosło bo zawsze jakos radziłąm sobie z nerwami na nią ale tym razem dałam sie wyprowadzić w pole przez ten jej tekst:zawstydzona/y:

reklama
Alusia ekstra, że dostaliscie domek.

Aneta nie przejmuj się , pierwszy ale nie ostatni................ mój mały jak cos zbroi ale tak powaznie i jak idę w jego stronę to za dupsko się trzyma

Monia D chyba spał jak te wieści o pogodzie słyszał............... w czwartek ma juz być około -1

tylko czy ta odwilż będzie taka dobrawszedzie chlapa ,błoto:sorry2:mogło by sie tak utrzymywac -2-3stopnie bo i tak na wiosne nie mamy przecież co liczyc bo jeszcze styczeń :sorry2:

U nas wręcz straszą że wraz z odwilżą przyjdą lokalne podotopienia:wściekła/y: więc i tak źle i tak nie dobrze:dry:

Aneta nie przejmuj się , pierwszy ale nie ostatni................ mój mały jak cos zbroi ale tak powaznie i jak idę w jego stronę to za dupsko się trzyma

Nie gniewaj się ale wcale mnie to nie pociesza:sorry2: mam straszne wyrzuty sumienia za to że oberwała:zawstydzona/y:
Ja jednak uciekam bo rozsądek bieże górę :tak: rano trzeba wstać do pracy więc miłej nocki życzę:-)

U nas wręcz straszą że wraz z odwilżą przyjdą lokalne podotopienia:wściekła/y: więc i tak źle i tak nie dobrze:dry:

już zaczęły się powodzie, a jak przyjdą szybko dodatnie temperatury to dopiero będzie tragedia

Nie gniewaj się ale wcale mnie to nie pociesza:sorry2: mam straszne wyrzuty sumienia za to że oberwała:zawstydzona/y:
Ja jednak uciekam bo rozsądek bieże górę :tak: rano trzeba wstać do pracy więc miłej nocki życzę:-)
nie gniewam się...................... ja tylko tak z doświadczenia, przy Mai też obiecywałam sobie, że nie będę klapać po tyłku..... a jak teraz ody dwoje broją to sama ręka się chwieje w kierunku dupska:sorry2::-(:-(:-(
nie spi!!!! ucieka z lozka!!!! wyprowadzam sie
napaliliśmy na górze, więc zapraszam:-p:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry