• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

Małż się zmobilizował ( tzn ja marudziłam) i wziął się za siebie.................. zwołał kumpli i teraz co poniedziałek będą 2,5 godziny kopac piłke na sali...... więc poniedziałki będą dla nas.........................hihihiiihihiihih

Ale za to poniedziałek, ale za to poniedziałek, poniedziałek będzie dla Nas :-D

reklama
Alusia i jak rozmowa kwalifikacyjna?

Dziewczyny jak jestem na BB to mi Kacpersky pokazuje ze na stronie laduje sie Trojan:confused:Wy tez cos takiego macie??? I to tylko wtedy jak jestem na BB:dry:
mi żaden wirus nie wyskakuje:no:
No ja tez zeskanowalam,ale nic niby nie bylo. Majandra, pytanie do eksperta, mam taki antywirus Avira AntiVir Personal, dobry,czy zmienic??
ja mam tego samega antywirusa może dlatego nam nie widzi tego trojana bo byc może jest jakis niedobry:baffled:
Zauwazylysie,ze slazaczki uzywaja sformułowania "zaś"??

DLA MALUCHÓW ~ KUBUŚ * CARS * 100x140 - 7 WZORÓ (885991134) - Aukcje internetowe Allegro Śliczne nie?????

Justynka ja tego nie zauwazyłam : ) może dlatego, że nie miałam pojęcia że to maniera przypisana ślązaczkom

Monia tak pisze i Ty i chyba ktos jeszcze
ja nie zauważyłam:-pale pytałam D i on stwierdził że te ,,zaś" to jednak śląskie sformułowanie:tak:;-)
Kasiu śliczna ta pościel ale ta to juz jest całkiem malutka -taka do łóżeczka:sorry2:

Wiesz co pisało, że wymiary to 100x140 a poduszka to 40x60 nie wiem jak Tobie ale mnie pasowałoby w sam raz : ) może się skuszę, ale jeszcze nie teraz.

KUR*****A dziewczyny piec się Nam zepsół!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Jutro trza kupić piec bo przeciez na taką zime!!!!! Ale jestem wkur****na!!!!! 6 tyś jak nie lepiej nie Nasze, jak się dzieje to się dzieje!!!!! R mówił, że dziure gdzieś wywaliło i woda lała się ciurkiem :wściekła/y:

Ciekawe tylko czy jutro zdołają go przywieść i zamontować.

Kasia ale kołderka do łóżeczka tak? ja już nie kupuje pościeli do łóżeczka bo na lato będziemy Mateusza przenosic na łożko normalne i wtedy będzie spał pod większą kołdrą tzn. 140x200:tak:

No włanie Moniu tez się zastanawiam czy jest sens kupowania nowej kołdry i tej poszwy skoro Kubuś latem :sorry2::dry: mam nadzieję też będzie już na swoim i zakupimy mu normalne łózko. Chyba dam sobie z tym luzu.

KUR*****A dziewczyny piec się Nam zepsół!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Jutro trza kupić piec bo przeciez na taką zime!!!!! Ale jestem wkur****na!!!!! 6 tyś jak nie lepiej nie Nasze, jak się dzieje to się dzieje!!!!! R mówił, że dziure gdzieś wywaliło i woda lała się ciurkiem :wściekła/y:

Ciekawe tylko czy jutro zdołają go przywieść i zamontować.
Kasiu to jaki wy macie piec że taki drogi?z podajnikiem?

reklama
Witam piszecie o pościelach dla dzieci 140 *200 to jakie mamcie łóżka dla dzieciaczków???Pytam bo ja chciałam kupić takie 70*160 a może to jednak za małe???? O Właśnie takie to niebieskie
I do tego łóżka własnie ta pościel co pokazywała Kasia byłaby dobra

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry