• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

mi tez kozy zamarzły jak szłam do sklepu:-D:-D:-D

Kasia a jak stosunki z siostrą, bo chyab dobrze kojarzę, że były nie najlepsze?

:tak: Dobrze pamiętasz :tak: wiesz co na te cztery dni i dla zdrowia mamy postanowiłam wrzucić na luz. Rozmawiamy ze sobą, ale niestety to co złe pamięta się mimo wszystko :dry:

Nie no dziewczyny u Nas za oknem widokówka!!!!! :-D mrozik namalował pekne kwiatuszki na szybach. Kiedy się patrzy przez okno to chciloby się, aby taka pogoda trwała wiecznie :-p termomentr pokazuje -10. No ale spoko spoko już coraz bliżej do wiosny :cool2:

A wczoraj zapadła ważna decyzja ze względów ekonomicznych postanowiłam się wymeldoważ i zameldować u męża :-p:sorry2: chyba najwyższa pora. Jutro jadę zrobić nowe zdjecia do dowodu. Myslicie, że nie będę musiala płacić za wymianę???? Ponoć od tego roku DO są wydawane darmowo :sorry2: ciekaw ile w tym prawdy.

reklama
witam!!!

niunka od rana sie rwala na dwor, wiec ja w koncu an troche wypuscialm. urzeduje teraz z P:-)

ugadalam sie juz z siostra i mama i we wtroek jade z niunka do Kielc a potem we czwartek do mamy i na weekned do chlopa do domu;-):-)

jutro mamy ciezki dzien. duzo zalatwien w miescie, a do tego P ma robic drzwi, wiec nie wiem jak zdazymy ze wszystkim. pewnie ebdzie troche nerwowo:baffled:

dzis natomiast pelna sielanka:-)
niunka steskniona za tatuniem. ja tez. on za nami:-p:-p

Kurcze u nas już - 19 ciekawe co to będzie w nocy:confused: własnie byłam zapalić auto bo bałam sie że mogę miec o 22 z tym problemy:baffled: na szczęscie zagadał i teraz sobie warczy na parkingu bo chce żeby się trochę rozgrzał później jeszcze raz go odpale bo nie uśmiecha mi się kombinowanie jeśli by nie odpalił:no:

u nas rano bylo -20
P wlasnie laduje akumulator, bo w te mrozy nie chce wspolpracowac:baffled:

Bylam dziś u mamy :cool2: Kuba nie mógł się oderwać od dawno niewidzianej cioci :-D razem szaleli :happy2: juz wiem po kim moje dziecko jest takie szalone.

Kasia a jak stosunki z siostrą, bo chyab dobrze kojarzę, że były nie najlepsze?

wlasnie mialam o to tez pytac:tak:

1. Wrrrrrr, ogolnie impreza udana,bo byla najblizsza rodzina, wyjatkowo i moj brat(smutno mi jak by) i siostra z chlopakiem,ale S zaraz jak goscie wyszli to padl, rozlozyl sobie tylko lozko i mlody tak urzeduje ze mna. Jutro szkole dostanie dziad jeden paskudny pijaczyna wrrrrrrrrrr

spojrzalam z ciekawosc w kalendarz, kiedy S mial imieniny.
troche dawno:zawstydzona/y: ale i tak zyczymy wszystkeigo anjlepzego i zeby o zonke lepiej dbal;-):-)

Na balkonowym oknie mialam dzisiaj lod i na listwie od paneli i sciana przy oknie, taka waska, oszroniona:szok:

u nas onko w malym pokoju jest jakies nieszczelne i na styku szyby z plastikiem tez byl maly lod:szok::szok:
na futrynie drzwi wejsciowychh, tam gdzie ejst przewiew powietrza, to samo:szok::szok:

A wczoraj zapadła ważna decyzja ze względów ekonomicznych postanowiłam się wymeldoważ i zameldować u męża :-p:sorry2: chyba najwyższa pora. Jutro jadę zrobić nowe zdjecia do dowodu. Myslicie, że nie będę musiala płacić za wymianę???? Ponoć od tego roku DO są wydawane darmowo :sorry2: ciekaw ile w tym prawdy.

podobniez darmowe, ale poki nie sprawdzisz, to sie nie przekonasz

Ale tłumy tu dziś:szok: nie pchajcie się tak bo nie nadążam odpisywać:-p:-D nam dzień minął spokojnie:tak: na termometrze cały czas -17 a o 7 rano było -20:szok: dziaisiaj ma być ponoć jeszce gorzej:szok: M jakimś cudem udało się odpalić auto :-) czyli nasz kochany staruszek dizelek jest jednak niezawodny;-) byli dziś moi rodzice na obiadku i zasiedzieli się do wieczora graliśmy w kości i przegrałam 3zł:dry::-D ale zabawa była przednia;-):-)

u nas rano bylo -20
P wlasnie laduje akumulator, bo w te mrozy nie chce wspolpracowac:baffled:

Oj nawet mi nic nie mów :wściekła/y: nie wiem jakim cudem nasz pasat dziś zaskoczył:baffled: może ta przeróbka na ręczne grzanie świec robi swoje:blink: dziś jednak na wszelki wypadek M przywiózł prostownik i zabrał akumulator do domu do ładowania na noc:tak: no i wlał też superstarta dla pewności;-)

No ale dziś zaszalałyśmy :szok::sorry2: przez tydzień tego nie nadrobię :-p

Właśnie gotuje wodę na herbatkę :tak: ogladam na TCM film i opycham się mandarynkami :baffled:

No fakt zimno dziś niesamowicie!!!! U Nas teraz na termometrze -18 :szok:

a co dziś tu tak posto:sorry2:
ja witam sie z zieloną herbatką bo kawki brak:cool2:no i mogę powiedziec że mam dziś juz luźny dzień bo obiadek z wczoraj jeszcze jest już zdążyłam posprzątac a na dwór raczej nie pójdziemy bo za wielki mróz:dry:
dzieci kleją i wycinaja cos z kartek ot takie zabawy plastyczne:blink:

witam!!!

to ja doloze swoja temperature do mapy pogodowej;-)
wieczor, noc i ranek -25:szok::szok::szok::szok:
teraz -17:baffled:

Julitka od rana widzac slonce ciagnie a dwor i biedactwo nie rozumie, ze sie nawet oddychac nie da takie zimno:wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj gwiazda zasnela dziadkowi na filmie, my nylismy na parkingu TIRa. o 19.30 padla i ja przelozylam do lzoeczka. po poltorej godzinie drzemki otrzezwiala, ale jakos z trudem zansela juz an noc:cool2:

P naprawia dmuchawe do pieca, bo sie lozyska zatarly. i to w takie zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj nawet mi nic nie mów :wściekła/y: nie wiem jakim cudem nasz pasat dziś zaskoczył:baffled: może ta przeróbka na ręczne grzanie świec robi swoje:blink: dziś jednak na wszelki wypadek M przywiózł prostownik i zabrał akumulator do domu do ładowania na noc:tak: no i wlał też superstarta dla pewności;-)

u nas tesciu podejrzewa rozrusznik. wczoraj sie caly dzien ladowal pod prostownikiem i nic. dzis go dopalili na pociagniecie.

we wtroek sie wybieram do Ali, nie wiem ajk to bedzie:-(:-(:-(

a co dziś tu tak posto:sorry2:
ja witam sie z zieloną herbatką bo kawki brak:cool2:

a mnie sie wlasnie chce kawy, bo pozno poslzismy spac, a niunka juz ok. 6 sie krecila jakby byla wyspana:baffled::baffled:

obejrzelismy do konca Rewers- Gabids, Ty pytalas. film inny niz wszytkie, niestandardowy. warty obejrzenia.
zaczelismy tez ogladac "500dni milosci" - komedia romantyczna, ale nie ajkas banalna jak wiele, tylko zrobiona w ciekawy sposob. tez fajny film:tak::tak:

reklama
Witam i ja.
Przez weekend nie pisalam bo bylismy zajeci.W sobote byl maraton po sklepach za zimowa kurtka dla niunki bo w jednej rekawy za krotkie sie zrobuily a w drugiej poszedl suwak.I wiecie jaki to problem zeby dostac w styczniu zimowa kurtke:shocked2:I nie kupilismy.Wieczorkiem poszlismy cala rodzinka do restauracji co by odbic sobie moje urodziny.A w niedziele rano pojechalismy na bazar z uzywanymi rzeczami i tam dostalam sliczne 2 markowe kurtki .Maz upolowal dziny Calvin Clain za 2 funty.A ja 2 pary dzinsow po 2 funty.Smieszne ceny.A zeczy chyba z raz na dupie ktos mial i jeszcze wiesz kto to nosil bo kupuje sie od wlasciciela.

A dzisiaj znowu mlyn.Szkola,przedszkole,maz praca, ja dom.Zaraz jak przyszlam z przedszkola to zadzwonil telefon i pomyslalam ze pewnie niuka sie zaplakuje i chca zebym przyszla a pani mowi ze Angelina jest nie do poznania:-)Smieje sie i bawi na calego.Uchh juz chyba mam problem z przedszkolem z glowy ale puk puk w nie malowane narazie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry