*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
witam
mi tez kozy zamarzły jak szłam do sklepu
Kasia a jak stosunki z siostrą, bo chyab dobrze kojarzę, że były nie najlepsze?
Dobrze pamiętasz
wiesz co na te cztery dni i dla zdrowia mamy postanowiłam wrzucić na luz. Rozmawiamy ze sobą, ale niestety to co złe pamięta się mimo wszystko 
Nie no dziewczyny u Nas za oknem widokówka!!!!!
mrozik namalował pekne kwiatuszki na szybach. Kiedy się patrzy przez okno to chciloby się, aby taka pogoda trwała wiecznie
termomentr pokazuje -10. No ale spoko spoko już coraz bliżej do wiosny 
A wczoraj zapadła ważna decyzja ze względów ekonomicznych postanowiłam się wymeldoważ i zameldować u męża

chyba najwyższa pora. Jutro jadę zrobić nowe zdjecia do dowodu. Myslicie, że nie będę musiala płacić za wymianę???? Ponoć od tego roku DO są wydawane darmowo
ciekaw ile w tym prawdy.
własnie byłam zapalić auto bo bałam sie że mogę miec o 22 z tym problemy
juz wiem po kim moje dziecko jest takie szalone.
nie wiem jakim cudem nasz pasat dziś zaskoczył
dziś jednak na wszelki wypadek M przywiózł prostownik i zabrał akumulator do domu do ładowania na noc
I nie kupilismy.Wieczorkiem poszlismy cala rodzinka do restauracji co by odbic sobie moje urodziny.A w niedziele rano pojechalismy na bazar z uzywanymi rzeczami i tam dostalam sliczne 2 markowe kurtki .Maz upolowal dziny Calvin Clain za 2 funty.A ja 2 pary dzinsow po 2 funty.Smieszne ceny.A zeczy chyba z raz na dupie ktos mial i jeszcze wiesz kto to nosil bo kupuje sie od wlasciciela.