• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zmiana planów.

Umyje łepetynę teraz, obiadek dokończę, młody pójdzie za pół godziny spać ................ spacerek po obiadku , będzie cieplej:-)

witam!!!

molestuje niunke na wczesniejsza drzemke, bo galgan wiczroem mnie wykancza. mam nadzieje, ze dzis nie bedzie tak dlugo spala:sorry2:

alez mialam glupie sny:crazy:

Przychodzi stara babcia do apteki
i mówi:
- Poproszę 200 prezerwatyw
Farmaceutka patrzy na nią z niedowierzaniem, ale podała jej cały karton.
Nie wytrzymała jednak i pyta:
- Przepraszam, ale po co pani te prezerwatywy?
A babcia na to:
- A no telewizor mi się popsuł, przyszedł majster i powiedział, żebym kupiła bezpieczniki, bo będzie dużo p***dolenia.

dobre, dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Donkat mój pakiet był tu jakiś czas temu omawiany ale Ty chyba byłaś właśnie na u mamy;-) chodzi o to że wprowadziłam w domu zaostrzony rygor np wcześniej było tak że potrafiły grać 3 tv a tak naprawdę nikt ich nie oglądał:sorry2: teraz już tego nie ma:no: pilnujemy się ze świeceniem światła gdzie popadnie:tak: no i ja z ciągłej jazdy odkurzaczem przerzuciłam sie na miotłe;-) a i tv na noc wyłanczam normalnie nie tylko z pilota;-)

faktycznie, nie czytalam wczesniej:happy:
duzo to daje, to prawda. moja siostra nawet wychodza rano na caly dizne z domu, to wylacza piecyk gazowy i zapalarke do kuchenki, bo tez troche czerpia. a jak to sie mowi: ziarko do ziarka i zbeirze sie miarka

ja mam na to sposob,bo zwariowac mozna wszedzie "szary wiruje pyl..." zamykam oczy.

stosuje to i ja;-):-)

Helllllllloooooooooo ja kawkę zapodaję a tu nikogo:crazy::crazy::crazy::crazy: Z rumem i bita smietaną:-D

pyyyyszna byla:-)

Pewnie że mogą być;-) ale już nie dam rady ich wciągnać bo właśnie wrąbałam pączka z serem:zawstydzona/y:

hhhmmm, pierwsze slysze o paczku z serem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry