reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

wkurza mnie, bo jak odpisuje an post z cytatami, apotem chce znow cos napisac na tym samym watku, to mi wyskakuja te stare cytaty. wam tez?

kurna, jeszcze sie nie przzywczailam do tego nowego forum i caly czas mi dziala an nerwy

No co Ty:szok: pychota koniecznie musisz nadrobić takie zaległości;-) ja jeśli wogóle sie skuszam na pączka to zawsze z serem;-) i najlepiej polewą czekoladową i posypką z orzechów mnnnnnnnnnniam pychota:-)

to chyba jak pojade do Klodzka, bo u nas nie widzialam takich. bulki z serem sa, owszem, bardzo je lubie

reklama
u nas w Zielonej też są pączki z serem ale nie takie okrągłe tylko podłużne.... bardzo dobre...
a ja o dziwo juz sie przyzwyczaiłam do nowego "wystroju" tylko musiałam zamknąć te gówna z prawej strony bo mnie bardzo drażniły...

mnie brakuje jakichs konkretnych kolorw, dzieki ktorym wszystko byloby czytelniejsze, bo teraz jest mdle i sie zlewa w jedna calosc.
nie wspomne juz, ze dodatkowa kombinacja, zeby byly "buźŠki" tez mnie wkurza

Donakt na górze napisali: Do końca tygodnia będziemy starali się dopracować forum kolorystycznie i zapanować nad nowymi funkcjami. trzymajcie kciuk to może i kolory będą ładniejsze naszego forum

wkurza mnie, bo jak odpisuje an post z cytatami, apotem chce znow cos napisac na tym samym watku, to mi wyskakuja te stare cytaty. wam tez?
mi też i właśnie wkurza mnie tą ciągłe kasowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to chyba jak pojade do Klodzka, bo u nas nie widzialam takich. bulki z serem sa, owszem, bardzo je lubie

To zapraszam;-):-)

u nas pączków z serem nie ma, ale są z budyniem:tak:

U nas są i takie i takie:tak:

Moje dzieci szaleja od tygodnia za piosenkami Kubusia Puchata, ale najbardziej za tą, jak leci to w domu jest SZALEŃSTWO

[video=youtube;WVXVL86Q224]http://www.youtube.com/watch?v=WVXVL86Q224&feature=related[/video]

reklama
Do góry