reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

wiedziałam................. już nas nie lubisz................. jak Hrudzia rozpływasz się w sieci...........i tylko wspomnienia po Tobie/Was zostaną

Monia Nusce nie chodzi o szatę forum............. ona się "odnałogowała" od nas
oj Hrudzi tu jakoś brakuje szkoda że juz do nas nie zagląda:-(
Nuśka codziennie zaglądaj i pisz a na pewno się przyzwyczaisz:tak:;-)

reklama
Wpadlam tylko doczytac zeby za bardzo tylow nie miec. Jeszcze pod prysznic i lece do meza potulic sie trzoche. Bylismy popoludniu u szwagierki i S zostal z chlopakami,a my pojechalysmy do jej ciotki sklepu na zakupy,bo przywiosla nowe ciuchy. Mialysmy dostac rabat,a ze byl jej maz,a nie ona to rabat byl malutki. Kupilam sobie taki prawie bialy plaszczyk na podszewce na wiosne i elegancki bezrekawnik. Az mi glupio ile wydalam:(
Monia pewnie wolalabys miec mame u siebie, na oku,bo taka obolala sama w domu...

Wpadlam tylko doczytac zeby za bardzo tylow nie miec. Jeszcze pod prysznic i lece do meza potulic sie trzoche. Bylismy popoludniu u szwagierki i S zostal z chlopakami,a my pojechalysmy do jej ciotki sklepu na zakupy,bo przywiosla nowe ciuchy. Mialysmy dostac rabat,a ze byl jej maz,a nie ona to rabat byl malutki. Kupilam sobie taki prawie bialy plaszczyk na podszewce na wiosne i elegancki bezrekawnik. Az mi glupio ile wydalam:(
Monia pewnie wolalabys miec mame u siebie, na oku,bo taka obolala sama w domu...
no wolała bym ale ona się upierała że chce do domu...........

jestem na chwilkę ale oczka mi się zamykają więc zaraz uciekam spać;-)musieliśmy z M jak zawsze wszystko obgadać co się działo dzisiaj:tak: i do tej pory nam zeszło. A no i M mi uświadomił że w niedzielę wypadało by się wybrać do Prudnika:zawstydzona/y: strasznie mi wstyd że sama nie pomyslałam no i chyba pojedziemy:tak:

Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje:baffled:
Kochana im więcej będziesz pisała tym szybciej się przyzwyczaisz:tak: tylko nas nie opuszczaj:sorry2: ja już prawie przywykłam ale wolałabym żeby kolory zmienili bo są takie bladse i rozmyte:baffled:

witam z samego rana za oknnem słoneczko ale temp minusowa -5:szok:i trawa pokryta trochę śniegiem:wściekła/y:
Aneta do Prudnika czyli do cioci M?

wkurzył mnie przed chwilą D:wściekła/y:bo ja do pieca nie chodzę tylko on i ja nawet nie mam pojęcia co i gdzie ale to on tak zdecydował no i przed chwilą wypadła mu tam jakas wtyczka i woda zawrała na piecu ponad 90:szok:więc dzwonie do niego żeby powiedziec co i jak i cos mi tam tłumaczył o jakims zielonym światełku na pompie czy się świeci czy nie no i ja nie umiałam znaleźc tego jego głupiego zielonego światełka:zawstydzona/y:no i się wkurzał :wściekła/y:i musiał sie urwac z pracy i przyjechac:baffled:a tyle razy mu mówiłam pokaż mi co i jak żebym wrazie potrzeby wiedziała a on zawsze na to a ,,po co?przecież ja jestem":sorry2:
piję kawke może któras ma ochotę to zapraszam na kawkę;-)

witam z samego rana za oknnem słoneczko ale temp minusowa -5:szok:i trawa pokryta trochę śniegiem:wściekła/y:
i na sidentycznie, ogarne chalupke i i dziemy na spacerek
S pojechal na zaladunek i glupi szeryf jego wymyslil mycie aut, chyba mozg go szczypie
Niech do niedzieli stopi sie ten snieg,bo do Poznania mielismy jechac. I moje kwiatki cebulkowe tak ladnie juz wychodza z ziemi

Witam i ja:-) dziś pospaliśmy wszyscy do 9:30:szok: za oknem biało i cały czas pada:wściekła/y: żyć się odechciewa:wściekła/y: a tak już było pięknie bez tego śniegu i ze słoneczkiem brrrrrrrrrrrrrr ja chcę wiosnę:sorry2:

Aneta do Prudnika czyli do cioci M?
Nie na grób mojego wujka co zginął w zeszłym roku na motorze w dzień kobiet:-( bo to pierwsza rocznica:-( ale chyba jednak nie pojedziemy:sorry2: bo rano rozmawiałam z mamą i ta odrazu zaznaczyła ze jak chce to owszem mogę jechać ale mam być na mszy na 9:15 a przecież nie będę dziecka zrywać o 7 rano żeby tam dojechać na czas:no: a w sobotę pracuje więc też odpada żeby jechać dzień wcześniej i przenocować. A nie mam ochoty słuchać wątów mojej mamy dlatego wolę pojechać później na spokojnie niż wysłuchiwać że do kościoła nie zdążyłam:baffled:

reklama
Witam.

Relacja pogodowa: opady sniegu w nocy. Teraz na tremometrach -6 i sypie śnieg. Jest ogólnie bleeeeeeeeeeeee.......... do zobaczenia

Do góry