reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta a było juz tak fajnie... u nas ma w sobote padac snieg wiec na poprawe humoru idziemy z P i znajomymi do kina

a gdzie jest Kasia??

reklama
mama chciała żebym ją już odwiozła do domu więc odwiozłam.......
u nas są pączki i z serem i z budyniem,jabłkami,czekoladą a wasze słodkie bułki z serem to u nas kołaczyki:rofl2:
Aneta ile śniegu nasypało? u nas jak na razie ładna pogoda i niestety wiem że też nas czeka śnieg ale słyszałam że już nie będzie tego śniegu za wiele
Justyna to chyba najlepszy sposób na kurz:rofl2:
Agulka kawa pychatka szkoda tylko że za późno przyszłam i musiałam wypic sama;-)
Asia słyszałam dziś o tej 16latce w naszym regionalnym radiu
Kasia a Ciebie gdzie wywiało do mamy?
Nuśka hop hop co tam u Was zdrowi?

Moniu może dobrze że odwiozłaś mame wiesz jak mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej;-):-) a co do śniegu to na całe szczęście po pół godzinie przestało:tak: a że temp nadal na plusie to już śladu po nim nie ma:-)

Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje:baffled:

wiedziałam................. już nas nie lubisz................. jak Hrudzia rozpływasz się w sieci...........i tylko wspomnienia po Tobie/Was zostaną

ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)

Monia Nusce nie chodzi o szatę forum............. ona się "odnałogowała" od nas

reklama
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)

Monia Nusce nie chodzi o szatę forum............. ona się "odnałogowała" od nas

Właśnie że o sztę graficzną chodzi wszystko takie jednolite rozmyte nic nie mogę znaleźć już nie jest takie"moje" tyko jakieś inne :(

Do góry