reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
mama chciała żebym ją już odwiozła do domu więc odwiozłam.......
u nas są pączki i z serem i z budyniem,jabłkami,czekoladą a wasze słodkie bułki z serem to u nas kołaczyki
Aneta ile śniegu nasypało? u nas jak na razie ładna pogoda i niestety wiem że też nas czeka śnieg ale słyszałam że już nie będzie tego śniegu za wiele
Justyna to chyba najlepszy sposób na kurz
Agulka kawa pychatka szkoda tylko że za późno przyszłam i musiałam wypic sama;-)
Asia słyszałam dziś o tej 16latce w naszym regionalnym radiu
Kasia a Ciebie gdzie wywiało do mamy?
Nuśka hop hop co tam u Was zdrowi?
u nas są pączki i z serem i z budyniem,jabłkami,czekoladą a wasze słodkie bułki z serem to u nas kołaczyki

Aneta ile śniegu nasypało? u nas jak na razie ładna pogoda i niestety wiem że też nas czeka śnieg ale słyszałam że już nie będzie tego śniegu za wiele
Justyna to chyba najlepszy sposób na kurz

Agulka kawa pychatka szkoda tylko że za późno przyszłam i musiałam wypic sama;-)
Asia słyszałam dziś o tej 16latce w naszym regionalnym radiu
Kasia a Ciebie gdzie wywiało do mamy?
Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje

ja *******e w jakim ja miescie zyje... te kobiety sa jakies chore.... Gwałtu nie było. 16-latka okaleczyła się sama- Onet.pl - Wiadomości -04.03.2010
No nie che mi się wierzyć że wszystkie to zmyśliły może po prostu się boja i teraz zmieniają zeznania
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje![]()
Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje![]()
wiedziałam................. już nas nie lubisz................. jak Hrudzia rozpływasz się w sieci...........i tylko wspomnienia po Tobie/Was zostaną
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)
Monia Nusce nie chodzi o szatę forum............. ona się "odnałogowała" od nas
reklama
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)
Monia Nusce nie chodzi o szatę forum............. ona się "odnałogowała" od nas
Właśnie że o sztę graficzną chodzi wszystko takie jednolite rozmyte nic nie mogę znaleźć już nie jest takie"moje" tyko jakieś inne
Podziel się:
a że temp nadal na plusie to już śladu po nim nie ma:-)