Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nuśka hop hop co tam u Was zdrowi?

ja *******e w jakim ja miescie zyje... te kobiety sa jakies chore.... Gwałtu nie było. 16-latka okaleczyła się sama- Onet.pl - Wiadomości -04.03.2010
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje![]()
Zdrowi zdrowi tylko to forum już takie nie moje![]()
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)
ja też mam problemy z przyzwyczajeniem się ale nałóg wygrywa i piszę:-)Nuśka pisz co u Was ?jak minął dzień lub ostatnie dni? i mimo że te forum jest takie zmienione to pisz z nami ;-)
Monia Nusce nie chodzi o szatę forum............. ona się "odnałogowała" od nas