reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) u nas paskudna pogoda więc chyba będziemy się kisić w domu:baffled: najwyżej na poczte popołudniu wyskoczymy:tak: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej sobie chałupe posprzątam;-)

reklama
Ach Anetko wygrałam aukcje dzięki Snajperowi!!!!!! :-D

gratki Kasiu

Donkat zdawaj relacje co u lekarza u koleżanki dziecka, bo jestem ciekawa ................

U nas dziś cyrku jest , moje dziecko strasze oczywiście napalone, bo w przedszkolu przyszła Pani z małpka i serdecznie zapraszała, dzieciom do głowy nabili, że to za darmo, ale nie dodali, że opiekunowie musza zabulić............... J z nimi pójdzie, bo ja na budowę.
Dzis ma kurier przywieźć lodówke i zmywarkę, jupi...................

Zachmurzone niebo, troche wieje i jest nie przyjemnie, deszczyk tez popaduje sobie

Witam ja.
Dzisiaj w domu cisza, spokój, żadne chwasty nie przyłażą tylko teraz czekam na chłopaka od balkonu.
Dziewczynom lubiącym zwykłe, proste bawełniane t-shirty polecam odwiedzić dziś Biedronkę- są tam po 8 zł całkiem milutkie pasujące do jeansów koszulki.
Justyna, ja mimo odmiennego zdania pediatry od czasu do czasu ruszyłam małemu skórką i teraz już całkiem fajnie mu schodzi:-p wiec takowy problem nas nie dotyczy.
Agulka, cyrkowcy chyba żyją między innymi z takiego naciągania dzieci :crazy: niestety
Monia, mój Damian też jeszcze nie zawsze powie pełnym zdaniem.

Witam ja.
Dzisiaj w domu cisza, spokój, żadne chwasty nie przyłażą tylko teraz czekam na chłopaka od balkonu.
Dziewczynom lubiącym zwykłe, proste bawełniane t-shirty polecam odwiedzić dziś Biedronkę- są tam po 8 zł całkiem milutkie pasujące do jeansów koszulki.
Justyna, ja mimo odmiennego zdania pediatry od czasu do czasu ruszyłam małemu skórką i teraz już całkiem fajnie mu schodzi:-p wiec takowy problem nas nie dotyczy.
Agulka, cyrkowcy chyba żyją między innymi z takiego naciągania dzieci :crazy: niestety
Monia, mój Damian też jeszcze nie zawsze powie pełnym zdaniem.

Justa my też trenujemy 2-3 razy w tygodniu i nie ma problemu tylko młody zawsze sie chichra................ hihihihi

hej!!!

jakas wypluta jestem dzisiaj. top pewnie tez przez pogode, bo rano szlam an zajecia w potoku deszczu, a pozniej slonko wyszlo. unormuje sie to kiedys?:baffled::baffled:

niunka dzis wstala jak szlaona o 6.30 bez budzenia i niestety musiala sie zdrezmnac. ciekawe, do ktorej bedzie hasac:szok:

Donkat zdawaj relacje co u lekarza u koleżanki dziecka, bo jestem ciekawa ................

mam wiesci z wczoraj pozniego wiecozra, ze byli w koncu w szpitalu, ale nie polozyli Antka na oddzial, bo mial 3tyg. temu kontakt z chora kuzynka na ospe. dostali worek lekow i juz.

.

bylam dzis, ale nie widzialam u nas:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry