Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ach Anetko wygrałam aukcje dzięki Snajperowi!!!!!!![]()
wiec takowy problem nas nie dotyczy.
niestetyWitam ja.
Dzisiaj w domu cisza, spokój, żadne chwasty nie przyłażą tylko teraz czekam na chłopaka od balkonu.
Dziewczynom lubiącym zwykłe, proste bawełniane t-shirty polecam odwiedzić dziś Biedronkę- są tam po 8 zł całkiem milutkie pasujące do jeansów koszulki.
Justyna, ja mimo odmiennego zdania pediatry od czasu do czasu ruszyłam małemu skórką i teraz już całkiem fajnie mu schodziwiec takowy problem nas nie dotyczy.
Agulka, cyrkowcy chyba żyją między innymi z takiego naciągania dzieciniestety
Monia, mój Damian też jeszcze nie zawsze powie pełnym zdaniem.
DokładnieJusta my też trenujemy 2-3 razy w tygodniu i nie ma problemu tylko młody zawsze sie chichra................ hihihihi

ja się nie znam ale może pójdz do lekarza???A Mateusz siedzi grzecznie, po czym cofa sie i mowi,ze go boli

Donkat zdawaj relacje co u lekarza u koleżanki dziecka, bo jestem ciekawa ................
Dziewczynom lubiącym zwykłe, proste bawełniane t-shirty polecam odwiedzić dziś Biedronkę- są tam po 8 zł całkiem milutkie pasujące do jeansów koszulki.
.