Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zdjęcie od fryzjera masz już na zamkniętym;-) co do zachowania to stała jak zaczarowana a Arleta robiła co chciała z nią
tylko, że ona ma inaczej bo wie że to ciocia i często ją odwiedzamy w zakładzie a Arleta nic jej nie robi;-)
zasnela z palcem w buzi jak niemowlak

a juz przeciez wzial dawke lekow. miala leciec ponownie do lekarza

ja tez kleszczowa jestem. W ciazy mialam zakaz wlazenia do lasu
hej dziewczynki)
humorek mi dopisuje bo niunia juz zdrowa)) w nocy obudziła sie cała rozpalona a ja nie miałam żadnych leków na zbicie gorączki ale na szczęście poszła ponownie spać i rano jak nowo narodzona
)

a jak Tuśka się zachowywała bo Jula pewnie nawet minuty by nie usiedziała....
Asia ty chodzisz z Julcią i są jakies efekty,potrzebowałas skierowanie od pedriatry?ogolnie przyjete jest,ze chlopcy maja ciezsza mowe,ale zawsze mozesz isc do specjalisty, uspokoisz sie,a jesli jest potrzeba to powie jak pracowac z Mateuszem. Ja mam inny problem, PITOL!! za chiny ta skorka mu nie schodzi,a jak jest u Waszych chlopakow??powie ale bardzo mało i oczywiście mało wyraźnie sama już nie wiem bo ja widzę postępy w jego wymowie ale i tak wydaje mi się że mówi bardzo malutko ale moja mama własnie sie dziwi dlaczego nie idę z nim do logopedy

:-)
chyba wezmę się za jakies sprzątanie.....