reklama

Wrześniówkowe mamy

a do którego sie dostała???
nie no musisz wkleić nam fotki nowej fryzurki :)) a jak Tuśka się zachowywała bo Jula pewnie nawet minuty by nie usiedziała....

reklama
Asiu dostała się do tego drugiego do którego przekonała mnie znajoma:tak: a zdjęcie od fryzjera masz już na zamkniętym;-) co do zachowania to stała jak zaczarowana a Arleta robiła co chciała z nią:-D tylko, że ona ma inaczej bo wie że to ciocia i często ją odwiedzamy w zakładzie a Arleta nic jej nie robi;-)

witam wieczorowo:-)

niunka ladnie spi:tak:zasnela z palcem w buzi jak niemowlak:-D:-D

jutro na kurs

u nas dzis na przemian slonko i kropki deszczu

kolezanka mi pisalal, ze po drzemce Antos wstal jeszcze bardziej zapuchniety od tych komarow:szok::szok::szok:a juz przeciez wzial dawke lekow. miala leciec ponownie do lekarza

ja wlasnie przygotowuje okna do zalozenia moskitier. w sobote musimy sie z tym uporac. teraz cieplo i wilgotno, to sie namnozy tego cholerstwa cale miliony:crazy::szok::baffled:

ja tez kleszczowa jestem. W ciazy mialam zakaz wlazenia do lasu

a to kleszcze tez maja ulubione osoby, jak komary???
mnie komary lubia, ale kleszcza jeszcze nie mialam

hej dziewczynki :))
humorek mi dopisuje bo niunia juz zdrowa :))) w nocy obudziła sie cała rozpalona a ja nie miałam żadnych leków na zbicie gorączki ale na szczęście poszła ponownie spać i rano jak nowo narodzona :))

ooo, czyli szybko przyszlo, szybko poszlo:tak::tak:

a jak Tuśka się zachowywała bo Jula pewnie nawet minuty by nie usiedziała....

dlaczego tak myslisz?
Julitka jest straszna wiercipieta, ale u fryzjerki siedzi grzeczniutka i dumna:-):-)

Asia dobrze że Julcia zdrowa:-)

tak się zastanawiam czy nie wybrac się z Mateuszem do logopedy bo mama dała mi do myślenia bo Mateusz bardzo mało mówi i niewyraźnie jeszcze,nie składa zdań:no:Asia ty chodzisz z Julcią i są jakies efekty,potrzebowałas skierowanie od pedriatry?

tak potrzebowałam skierowanie... piszesz ze nie składa zdań hmmm Jula tez jeszcze nie mówi tak jak powinna... a składa on wyrazy np mama chodż, daj piciu, nie chce jajka itp??????

powie ale bardzo mało i oczywiście mało wyraźnie sama już nie wiem bo ja widzę postępy w jego wymowie ale i tak wydaje mi się że mówi bardzo malutko ale moja mama własnie sie dziwi dlaczego nie idę z nim do logopedy

powie ale bardzo mało i oczywiście mało wyraźnie sama już nie wiem bo ja widzę postępy w jego wymowie ale i tak wydaje mi się że mówi bardzo malutko ale moja mama własnie sie dziwi dlaczego nie idę z nim do logopedy
ogolnie przyjete jest,ze chlopcy maja ciezsza mowe,ale zawsze mozesz isc do specjalisty, uspokoisz sie,a jesli jest potrzeba to powie jak pracowac z Mateuszem. Ja mam inny problem, PITOL!! za chiny ta skorka mu nie schodzi,a jak jest u Waszych chlopakow??

U nas z tym nie ma problemu:no:ale ja ściagałam mu to od malutkiego bo Mateusz jaK był malutki to miał problemy z drogami moczowymi i lekarze kazali mi czyścic go żeby nie zbierał się tam brud

i znowu ja pierwsza:baffled:
Mateeuszek coś ostatnio się przestawia ze spaniem na lepsze oczywiście:-)wczoraj wstał o 9.30 i dzisiaj też właśnie się obudził:tak::-)
Kasia Hop Hop gdzie jestes?????już cię znazlazłam na zamkniętym;-)
ale u nas dziś brzydka pogoda brrrrrrrrr:wściekła/y:chyba wezmę się za jakies sprzątanie.....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry