reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
chyba u wszystkich piękna pogoda bo tu nadal pustki
byłam z dziecmi u lekarza bo wkurza juz mnie to ślinienie Mateusza na dodatek cały czas ma pełny nos mimo że kataru nie ma ,oddycha przez buzie i chrapie no i wszyscy mówili że może mu 3 migdał rośnie ale lekarz powiedział że jest jeszcze za mały i że może to jakas alergia:baffled:mam podawac Zyrtec na stałe, zaś wziewy 2x2 i jakieś krople albo sprey do nosa (ale nazwy nie potrafie rozczytac) no i za 2 tyg do kontroli
a Ola miała pierwszego w życiu kleszcza koło oka:wściekła/y:wyjął jej go i kazał obserwowac czy nie robi się rumień

witam!!!

Do poludnia byla kolezanka z synkiem. komary wczoraj pogryzly Antosia i dzis biedny miala pol buzki zapuchniete:szok::szok::-(

zachmurzylo sie i zbiera na deszcz.

nie mam natchnienia na robote. ugotowalam i odpoczywam;-):-)

byłam z dziecmi u lekarza bo wkurza juz mnie to ślinienie Mateusza na dodatek cały czas ma pełny nos mimo że kataru nie ma ,oddycha przez buzie i chrapie no i wszyscy mówili że może mu 3 migdał rośnie ale lekarz powiedział że jest jeszcze za mały i że może to jakas alergia:baffled:mam podawac Zyrtec na stałe, zaś wziewy 2x2 i jakieś krople albo sprey do nosa (ale nazwy nie potrafie rozczytac) no i za 2 tyg do kontroli
a Ola miała pierwszego w życiu kleszcza koło oka:wściekła/y:wyjął jej go i kazał obserwowac czy nie robi się rumień

Monia, to macie blisko las? Biedna Ola:-(
a testow dla Mateusza nie zlecil?

Asiek,
co z Julka?

o cholerka.................. oby to nie była alergia............ co do komarów to mi nic nie mów, myslałam, że Maja może wyrosła, ale w wzeszłym tygodniu ukąsił ja 1 komar a miała 9 bąbli i to ogromniastych bo ona uczulona na jad komarów............... co mam z tym robic czy nie ma jakis możliwości podawania czegoś by tak nie puchła, lekarka mówiła, że taka ma urodę................ wrrrrrrrrrrrrrrrr może iśc do innego leakrza z tym, bo mi jej szkoda, jak tak będzie puchła całe życie
witam!!!

Do poludnia byla kolezanka z synkiem. komary wczoraj pogryzly Antosia i dzis biedny miala pol buzki zapuchniete:szok::szok::-(

Asiek,
co z Julka?

Asia jak mała.

Mój młody próbuje spac ,a el mu to nie wychodzi............... kolejny dzień sa jazdy z dziennym spaniem a potem wiczorem po 17 odlatuje i go obudzic nie mozna........ ale ja na chama budziłam w weekend

witam!!!

Asiek,
co z Julka?
Donkat Mateuszkowi testów na razie nie zlecił:no:a do lasu mamy ..........500m:confused:ale kleszcze moga byc tez w trawie koło domu:wściekła/y:
Agulka ja nie pisałam o komarach tylko o kleszczech;-)a Majunia biedna że ma taką urodę na te ugryzienia:-(

Pogoda byla i sie zmyla. Powiesilam 1 pranie, 2 sie pralo, wzielam sie za kolmb przd blokiem i zaczelo padac. Nic nie wyschlo. :crazy: ja tez kleszczowa jestem. W ciazy mialam zakaz wlazenia do lasu

hej dziewczynki :))
humorek mi dopisuje bo niunia juz zdrowa :))) w nocy obudziła sie cała rozpalona a ja nie miałam żadnych leków na zbicie gorączki ale na szczęście poszła ponownie spać i rano jak nowo narodzona :))

Monia biedna Ola-może ją zaszczepisz??

reklama
Witam i ja:-) ogłaszam, że Tuśka została przyjęta do przedszkola:-) byliśmy wreszcie obejrzeć tego mercedesa i nadal nie jestem przekonana:baffled: pojechaliśmy nim na przegląd na szczęście tylko jeden amirtyzator do wymiany a tak auto bez zastrzerzeń:tak: M się już napalił ale ja nie zdążyłam nim pojeździć więc jeszcze raz będziemy go brali od gościa i się okaże:tak: popołudniu byłyśmy z Tuśką u fryzjera i jestem zła bo mi jakieś zrąbane zdjęcia wyszły:crazy:

Asiek super że z Julą już ok:-) widocznie coś jej może stanęło na żołądku:sorry2:

Monia biedne te twoje dzieciaczki:-( oby Oli żaden rumień się nie pojawił a u Matiego nie skończyło się alergią:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry