Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam podawac Zyrtec na stałe, zaś wziewy 2x2 i jakieś krople albo sprey do nosa (ale nazwy nie potrafie rozczytac) no i za 2 tyg do kontroli
wyjął jej go i kazał obserwowac czy nie robi się rumień
:-(chyba u wszystkich piękna pogoda bo tu nadal pustki
byłam z dziecmi u lekarza bo wkurza juz mnie to ślinienie Mateusza na dodatek cały czas ma pełny nos mimo że kataru nie ma ,oddycha przez buzie i chrapie no i wszyscy mówili że może mu 3 migdał rośnie ale lekarz powiedział że jest jeszcze za mały i że może to jakas alergiamam podawac Zyrtec na stałe, zaś wziewy 2x2 i jakieś krople albo sprey do nosa (ale nazwy nie potrafie rozczytac) no i za 2 tyg do kontroli
a Ola miała pierwszego w życiu kleszcza koło okawyjął jej go i kazał obserwowac czy nie robi się rumień
o cholerka.................. oby to nie była alergia............ co do komarów to mi nic nie mów, myslałam, że Maja może wyrosła, ale w wzeszłym tygodniu ukąsił ja 1 komar a miała 9 bąbli i to ogromniastych bo ona uczulona na jad komarów............... co mam z tym robic czy nie ma jakis możliwości podawania czegoś by tak nie puchła, lekarka mówiła, że taka ma urodę................ wrrrrrrrrrrrrrrrr może iśc do innego leakrza z tym, bo mi jej szkoda, jak tak będzie puchła całe życiechyba u wszystkich piękna pogoda bo tu nadal pustki
byłam z dziecmi u lekarza bo wkurza juz mnie to ślinienie Mateusza na dodatek cały czas ma pełny nos mimo że kataru nie ma ,oddycha przez buzie i chrapie no i wszyscy mówili że może mu 3 migdał rośnie ale lekarz powiedział że jest jeszcze za mały i że może to jakas alergiamam podawac Zyrtec na stałe, zaś wziewy 2x2 i jakieś krople albo sprey do nosa (ale nazwy nie potrafie rozczytac) no i za 2 tyg do kontroli
a Ola miała pierwszego w życiu kleszcza koło okawyjął jej go i kazał obserwowac czy nie robi się rumień
witam!!!
Do poludnia byla kolezanka z synkiem. komary wczoraj pogryzly Antosia i dzis biedny miala pol buzki zapuchniete:-(
zachmurzylo sie i zbiera na deszcz.
nie mam natchnienia na robote. ugotowalam i odpoczywam;-):-)
Monia, to macie blisko las? Biedna Ola:-(
a testow dla Mateusza nie zlecil?
Asiek, co z Julka?
Donkat Mateuszkowi testów na razie nie zleciłwitam!!!
Do poludnia byla kolezanka z synkiem. komary wczoraj pogryzly Antosia i dzis biedny miala pol buzki zapuchniete:-(
zachmurzylo sie i zbiera na deszcz.
nie mam natchnienia na robote. ugotowalam i odpoczywam;-):-)
Monia, to macie blisko las? Biedna Ola:-(
a testow dla Mateusza nie zlecil?
Asiek, co z Julka?
a do lasu mamy ..........500m
ale kleszcze moga byc tez w trawie koło domu
Donkat Mateuszkowi testów na razie nie zleciła do lasu mamy ..........500m
ale kleszcze moga byc tez w trawie koło domu
Agulka ja nie pisałam o komarach tylko o kleszczech;-)a Majunia biedna że ma taką urodę na te ugryzienia:-(
ja tez kleszczowa jestem. W ciazy mialam zakaz wlazenia do lasu
pojechaliśmy nim na przegląd na szczęście tylko jeden amirtyzator do wymiany a tak auto bez zastrzerzeń
M się już napalił ale ja nie zdążyłam nim pojeździć więc jeszcze raz będziemy go brali od gościa i się okaże
popołudniu byłyśmy z Tuśką u fryzjera i jestem zła bo mi jakieś zrąbane zdjęcia wyszły