donkat
Fanka BB :)
witam!!:-):-):-):-)
oj, czuje, ze nasmaruje dluuugasnego posta

Aga, jestem, jestem
:-):-)
wczoraj jak sie dorwalam do pracy na podworku, to padlam wieczorem razem z Julitka

a dzis mialam kurs
dzis niunka nie chciala wstac rano. budzilam ja i budzilam, aona twardo spala. teraz juz od 15min. chrapie. chyba przez ten moj kurs sie przestawi na wczesniejsze wstawanie i chodzenie spac.
no i super!!! milutko jak w dziecku tyle radosci:-)
otoz to.
Julitka na placu zabaw znow zachowuje sie jak sirotka i nie integruje z dziecmi:-
-
-
-(. oby sie dostala do przedszkola...
co kupilas?
ja jeszcze zadnych kwiatkow nie kupilam
i kto to mowi???;-)
ja sie martwie o swoj tylek i biodra, bo an kursie dokarmiaja nas ciasteczkami i jakos trudno mi sie nie skusic

straszne historie:-
-
-
-(
a ktos Ty?????
;-)
o kurcze, ale cudze ciaze szybko mijaja, a dzieci szybko rosna!!
ale chyba szkoda zmeiniac dziecku przedszkole w srodku roku
a po co plaisz w kuchni? zeby cieplo bylo?
Asiek, ta goraczka moze wskazywac , ze cos sie dzieje w organizmie. skoro wymiotuje, to chyba cos zoladkowego. dawaj pic. do lekarza bym poszla, gdyby wymioty sie ponawialy, lub doszla biegunka
oj, czuje, ze nasmaruje dluuugasnego posta

Aga, jestem, jestem
:-):-)wczoraj jak sie dorwalam do pracy na podworku, to padlam wieczorem razem z Julitka

a dzis mialam kurs
dzis niunka nie chciala wstac rano. budzilam ja i budzilam, aona twardo spala. teraz juz od 15min. chrapie. chyba przez ten moj kurs sie przestawi na wczesniejsze wstawanie i chodzenie spac.
Donkat bo Ola jest dzieckiem które cieszy się z wszystkiego nawer z malutkiego lizaka się cieszy:-)
no i super!!! milutko jak w dziecku tyle radosci:-)
Z dobrych wieści- Damian dostał się do przedszkola, co prawda tego drugiego
9 publicznego) co brałam pod uwage jako ewentualność a w tym co chciałam ( wojskowym) jest na liście rezerwowej- a może coś się jeszcze zmieni.Ważne że pójdzie do dzieci![]()
otoz to.
Julitka na placu zabaw znow zachowuje sie jak sirotka i nie integruje z dziecmi:-
Zeby jutro nie padalo,bo jedziemy do Trezmeszna poplacic rachunki, kupic flancki i zawitac do przedszkoli,bo listy juz powinny byc.
co kupilas?
ja jeszcze zadnych kwiatkow nie kupilam

wykańczam pierniczki duze pyszne w mlecznej czekoladzie ale cellulitis będzie jak złoto na lato, młody z tatą poszli pojeździć autem tzn młody jedzie tata idzie:-)
i kto to mowi???;-)
ja sie martwie o swoj tylek i biodra, bo an kursie dokarmiaja nas ciasteczkami i jakos trudno mi sie nie skusic

jakos smutna jestem bo dzwoniła wieczorem koleżanka i chciała żebym jechała z nią do rybnika do szpitala po córkę(bo była tam ze swoja babcią u prababci) nie baro mi pasowało ale pojechałam bo wiedziałam że biedaczka nie ma jak zajechacno i 2 tygodnie temu jej prababcia przebywająca w domu starców wsadziła nogę w łóżku między jakies szczebelki takie jak w łóżeczku i nie umiała tej nogi wyjąc i pracownicy domu starców tak jej tą nogą szarpali że złamali ją i miała ranę noga zaczła gnic a oni dopiero po 2 tygodniach czyli dzisiaj jak noga do połowy zrobiła się czarna przewieźli ją do szpitala i dzis w nocy maja jej pół nogi amputowac:-
-
-(no i dowiedziałam się też od tej koleżanki że w tym tygodniu u nas w świerklasnach zmarł 2,5 letni chłopczyk we wrześniu by miał 3 latka:-(chodził i mówił że boli go brzuszek więc rodzice pojechali z nim na pogotowie a tam lekarz powiedzia że nic mu nie jest ze to taki normalny ból brzucha następnego dnia chłopczyk przewrócił się na rowerku i bardzo płakał że go ten brzuszek boli więc rodzice znów pojechali z nim do lekarza a lekarz stwierdził że rozlana ślepa kiszka
:-(szybko karetką chcieli chłopca przetransportowac do szpitala w karetce chłopczyk stracił przytomnośc i lekarze podali mu tlen i podobno przesadzili z ilością
i dziecko zapadło w śpiączkę po 2 tygodniach(6.V) zmarło:-
-
-(
To ja dodam, że w Pile jakieś 2 tyg temu brat 15 letni zabił siostrę 12 letnią nożem kuchennym. Rodzina szczęśliwa, dzieci uczyły sie bardzo dobrze, ona pisała poezje .............. podobno za bardzo braciszek wczuł sie w role gier komputerowych i pomylił wirtualnośc z rzeczywistością:-(
Potem próbował popełnic samobójstwo, ale go odratowali
straszne historie:-
Witam.
Tęsknię.
Pamiętacie mnie jeszcze?
a ktos Ty?????

;-)
Za to za Chiny Ludowe nie może dotrzeć do mnie, ze za jakieś 2-3 tygodnie znowu będziemy mieli malusia dzidzie w domciuA ja dopiero wczoraj zaczęłam przygotowania
![]()
o kurcze, ale cudze ciaze szybko mijaja, a dzieci szybko rosna!!

Na rezerwowej sa 4 latki z 2 pracujacych rodzicow, wiec jakby co to one beda przyjmowane w 1 kolejnosci. Ale p.dyrektor powiedziala,ze trzeba sie pytac wciagu roku,bo miejsca sie zwalniaja. A w 2 przedszkolu lista bedzie dopiero w poniedzialek![]()
ale chyba szkoda zmeiniac dziecku przedszkole w srodku roku

Dzieci sie sprzedały sąsiadcenapalę w kuchni i lecę cos pogrzebać w ogródku......... zachmurzyło się u nas i chyba będzie wieczorem padać.
a po co plaisz w kuchni? zeby cieplo bylo?
mamusie potrzebuje waszej porady...
Jula nigdy mi nie chorowała ( 2 razy w zyciu miala katar i to wszystko) no i cholera cos ja wzięło... do południa było ok o 13 poszła spac pospała do 14 30 no i jak sie obudziła to ani obiadu nie chciała ani piciu tylko lezała w łózku.... nawet na dywan nie zeszła... pół godz temu dałam jej kakao, które po chwili zymiotowałasprawdziłam temp 37,7 czyli ok.... teraz zasneła- 2 godz wczesniej niż zwykle... nic nie jedzac od rana wiec ewidentnie cos ja bierze- ogólnie jest bardzo apatyczna... co jej moge podac na wzmocnienie?? nie wiem czy isc jutro do lekarza....
Asiek, ta goraczka moze wskazywac , ze cos sie dzieje w organizmie. skoro wymiotuje, to chyba cos zoladkowego. dawaj pic. do lekarza bym poszla, gdyby wymioty sie ponawialy, lub doszla biegunka