reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat bo Ola jest dzieckiem które cieszy się z wszystkiego nawer z malutkiego lizaka się cieszy:tak::-)
Agulka jakie dywaniki kupiliści pochwal się:-pjakie bajery Adaś potrzebuje w rowerze:sorry2::szok:jakie zrywy:szok:

reklama
Donkat bo Ola jest dzieckiem które cieszy się z wszystkiego nawer z malutkiego lizaka się cieszy:tak::-)
Agulka jakie dywaniki kupiliści pochwal się:-pjakie bajery Adaś potrzebuje w rowerze:sorry2::szok:jakie zrywy:szok:

Monia dywany ze sklepu a w necie ich nie ma, więc zdjęcia nie pokarzę................ na razie................ a co do zrywów, to Adaś robi zryw tzn. stojąc mocno naciska na pedał, że piach leci z tylniego koła i robi ślad na drodze, a w trójkołowcu to nie za bardzo wychodzi

Przed chwilka był facet z dywanami.
Młody próbuje usnąc a ja leca kwakę zalać i rachunki musżę popłacić, bo wczoraj juz mi sie nie chciało

Hejo:)
Ja też dzisiaj mam dzień pod znakiem prania ale niestety musi się kisić w łazience:baffled: bo jesteśmy w trakcie gruntownego remontu balkonu wiec kurz, syf itp. Przez ten cholerny balkon pożarliśmy się z teściowa i babka teraz nie odzywa się do mnie a jak i do mnie to i Damiana nie zauważa:-( i biedne dziecko nie wie o co chodzi, ze babcia nie reaguje jak on ją woła:szok:. Najgorsze, że jutro M jedzie w trasę a ja zostaję sama w tym cholernym klimacie- pocieszam się tym, ze M tez widzi co sie dzieje i nawet wczoraj rozmawialiśmy jak człowiek w przeciagu 3-4 miesięcy potrafi się zmienić o 180 stopni- niestety w przypadku babki ta zmiana to na zdecydowane gorsze:crazy: W każdym razie straciłam szacunek do kobiety całkowicie:-(
Z dobrych wieści- Damian dostał się do przedszkola, co prawda tego drugiego
9 publicznego) co brałam pod uwage jako ewentualność a w tym co chciałam ( wojskowym) jest na liście rezerwowej- a może coś się jeszcze zmieni.Ważne że pójdzie do dzieci:tak:

Cos sie przejasnia,ale moze znowu na 5 minut. Zeby jutro nie padalo,bo jedziemy do Trezmeszna poplacic rachunki, kupic flancki i zawitac do przedszkoli,bo listy juz powinny byc.

reklama
Dzień dobry
Widzę że deszcz wszędzie po równo pada u nas też tak jak u Was a ja właśnie wypiłam herbatkę z siostrą i wykańczam pierniczki duze pyszne w mlecznej czekoladzie ale cellulitis będzie jak złoto na lato, młody z tatą poszli pojeździć autem tzn młody jedzie tata idzie:-)

Agulka i jak dywany??? kiedy się wprowadzacie???

Gagulec
ale dziwna ta babcia co jej dziecko zrobiło??? Rozumiem że synowa ja wkurza;-);-) ale dziecko:szok: a jak chwast???

Aneta hop hop co z Tobą???? Na e-mailu czekam na fotki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry