reklama

Wrześniówkowe mamy

witam i ja
wczoraj pojechałam do lekarza bo tak fatalnie sie czuje... no i niby wszystko ok :/ kazała mi barc wieksza dawke magnezu i jak mi nie przejdzie to do szpitala, bo ona nie ma pojęcia co sie dzieje ( zbadała mnie bardzo dokładnie)...

Aneta kciuki zaciśnieta ale z tego co pamietam to ktoś miał Ci pomóc z przedszkolem...

reklama
No własnie dzwoniłam do przedszkola i powiedzieli, że karta została przekazana do pobliskiego przedszkola. dzwoniłam tam ale pani powiedziała żebym jutro podeszła bo dopiero jutro wywieszą listy:baffled: i teraz sie zastanawiam bo do tego drugiego przedszkola jakoś nie mam przekonania:baffled: Asiek a co do pomocy to nie wyszło z różnych powodów o których nie ma sensu się rozpisywać:no:

Witam

Aneta ciszę się, że wróciłaś.

Asiek zdrówka i oby magnez pomógł

Donuś odezwij się

Majandra czasem daj tylko znać, że u Was oki

U nas piknie więc cały dzień na dworze spędzimy, teraz młody sie kula , ale słabo te usypianie mu idzie

Ostatnia edycja:
Cos mnie łepetyna boli:baffled: ale co sie dziwić jak za oknem byle jak i znów pada:crazy: dobrze, że chociaż wytrzymało przez moje 2 wolne dni;-) i do tego denerwuje się trochę przed tym naszym zebraniem w pracy:baffled: a no i rozmawiałam z M i doszliśmy do wniosku, że zobaczymy jutro jeśli mała się dostanie do tego przedszkola to je dokładnie prześwietle jutro ale jeśli mi się nie spodoba to chyba raczej zostawimy mała jeszcze rok w domu:sorry2:

A własnie przyjechała Marta i mówi, że jej koleżanki córka chodzi do tego przedszkola i jest bardzo zadowolona:tak: da mi do niej numer żebym się jej wypytała o wszystko, ale myślę że jeśli karolina jest zadowolona to i ja powinnam;-) zresztą co ja tu filozofuje skoro nawet nie mam pewności, że Tuśke przyjęli:baffled:

A własnie przyjechała Marta i mówi, że jej koleżanki córka chodzi do tego przedszkola i jest bardzo zadowolona:tak: da mi do niej numer żebym się jej wypytała o wszystko, ale myślę że jeśli karolina jest zadowolona to i ja powinnam;-) zresztą co ja tu filozofuje skoro nawet nie mam pewności, że Tuśke przyjęli:baffled:

powinnas sie cieszyć, że Tuska dostała się ( chyba) do przedszkola, bo sama wiesz, że cięzko z miejscami i Natalia będzie szczęśliwa wśród rówiesników:crazy:

reklama
Witam i ja.
powinnas sie cieszyć, że Tuska dostała się ( chyba) do przedszkola, bo sama wiesz, że cięzko z miejscami i Natalia będzie szczęśliwa wśród rówiesników:crazy:
Jestem podobnego zdania, poza tym jak Ci nie podpasuje przedszkole będziesz mogła zrezygnować.
Powiem wam, że przez ten przedszkolny mętlik dociera do mnie, ze mój malutki synuś to już nie taki malusi szkrab:zawstydzona/y:
Za to za Chiny Ludowe nie może dotrzeć do mnie, ze za jakieś 2-3 tygodnie znowu będziemy mieli malusia dzidzie w domciu:tak::szok: A ja dopiero wczoraj zaczęłam przygotowania:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry