asiek1000
mama Juli & Leny
witam i ja
wczoraj pojechałam do lekarza bo tak fatalnie sie czuje... no i niby wszystko ok :/ kazała mi barc wieksza dawke magnezu i jak mi nie przejdzie to do szpitala, bo ona nie ma pojęcia co sie dzieje ( zbadała mnie bardzo dokładnie)...
Aneta kciuki zaciśnieta ale z tego co pamietam to ktoś miał Ci pomóc z przedszkolem...
wczoraj pojechałam do lekarza bo tak fatalnie sie czuje... no i niby wszystko ok :/ kazała mi barc wieksza dawke magnezu i jak mi nie przejdzie to do szpitala, bo ona nie ma pojęcia co sie dzieje ( zbadała mnie bardzo dokładnie)...
Aneta kciuki zaciśnieta ale z tego co pamietam to ktoś miał Ci pomóc z przedszkolem...
i teraz sie zastanawiam bo do tego drugiego przedszkola jakoś nie mam przekonania
dobrze, że chociaż wytrzymało przez moje 2 wolne dni;-) i do tego denerwuje się trochę przed tym naszym zebraniem w pracy
da mi do niej numer żebym się jej wypytała o wszystko, ale myślę że jeśli karolina jest zadowolona to i ja powinnam;-) zresztą co ja tu filozofuje skoro nawet nie mam pewności, że Tuśke przyjęli
A ja dopiero wczoraj zaczęłam przygotowania