reklama

Wrześniówkowe mamy

Aga, nawzajem!

u nas sie zapowiada mila, bo idziemy w odwiedziny do moojego przyszlego chrzesnika i nawet na obiad nas zaprosili

a co do pogody, to kto wie...
dzis bylo slicznie, cieplutko, az sie zyc chcialo

reklama
Witam Was nieco oszołomiona wczorajszym dniem :tak::-p:-D

Wczoraj pogoda istny cukiereczek, a dziś okropieństwo!!!! :crazy: Ponuro i pochmurno!!!!

Postanowienie na tegoroczny rok to zrobienie prawka!!!!!!!

Kasiula rozwiń temat :)))

u nas pogoda dzis i wczoraj do dupy.... dodatkowo P w pracy do 19 to juz w ogóle kicha... od jakis 2 tygodni boli mnie mocno podbrzusze na wieczór jest juz normalnie masakra i dzis bede dzwonila do swojej Panni doktor- wizyte mam w piątek ale może już jutro pojade... na forum wrześniowe mamy 2010 już 2 dziewczyny urodziły swoje maleństwa, jedna w 20 tyg druga w 19- nie miały szans na przeżycie :(( wiec nie chce nic zbagatelizować.....

u nas pogoda dzis i wczoraj do dupy.... dodatkowo P w pracy do 19 to juz w ogóle kicha... od jakis 2 tygodni boli mnie mocno podbrzusze na wieczór jest juz normalnie masakra i dzis bede dzwonila do swojej Panni doktor- wizyte mam w piątek ale może już jutro pojade... na forum wrześniowe mamy 2010 już 2 dziewczyny urodziły swoje maleństwa, jedna w 20 tyg druga w 19- nie miały szans na przeżycie :(( wiec nie chce nic zbagatelizować.....

:-D:-D:tak:

witam!!!

spiaca jestem, chyba cisneinie spada, bo sie pochmurno zrobilo:-(:-(

zaraz jedziemy w gosci:-)

na pewno sie przyda!

na forum wrześniowe mamy 2010 już 2 dziewczyny urodziły swoje maleństwa, jedna w 20 tyg druga w 19- nie miały szans na przeżycie :(( wiec nie chce nic zbagatelizować.....

o rety!:szok::-(:-(

Witam i ja.
Moje chłopaki zasypiaja wiec ja wykorzystuje momencik na necika bo jakos ostatnio nie miałam zbytnio mozliwości spokojnego posiedzenia przed kompem.
Do dupy jestem dzisiaj i to nie wina pogody, niestety.:no:
POza tym jutro prawdopodobnie będę wiedział czy Młody dostał się do przedszkola-doszła mnie pogłoska, że niby wszystkie trzylatki zostały przyjęte wiec jest nadzieja.
Asiek idz obowiązkowo do lekarza niech zobaczy co się dzieje.
Matko dosięgła mnie totalna niemoc:zawstydzona/y::szok:

Witam i ja.
Moje chłopaki zasypiaja wiec ja wykorzystuje momencik na necika bo jakos ostatnio nie miałam zbytnio mozliwości spokojnego posiedzenia przed kompem.
Do dupy jestem dzisiaj i to nie wina pogody, niestety.:no:
POza tym jutro prawdopodobnie będę wiedział czy Młody dostał się do przedszkola-doszła mnie pogłoska, że niby wszystkie trzylatki zostały przyjęte wiec jest nadzieja.
Asiek idz obowiązkowo do lekarza niech zobaczy co się dzieje.
Matko dosięgła mnie totalna niemoc:zawstydzona/y::szok:
dzwoniłam do niej i mam jutro przyjś na 20....
ale suuuper byłoby z tym przedszkolem... my dowiemy sie dopiero w nastepny poniedziałek...

Dzień dobry

Witam Was nieco oszołomiona wczorajszym dniem :tak::-p:-D

Wczoraj pogoda istny cukiereczek, a dziś okropieństwo!!!! :crazy: Ponuro i pochmurno!!!!

No nie bądź taka tajemnicza czekamy na zamkniętym ......
CO do prawka to bardzo dobre postanowienie:)

Asiu oczywiście musowo do lekarza , ruchy maluszka oczywiście czujesz???? Może to są skurcze ja tak miała i brałam na to fenoterol i było ok .

Donkat mocna przetarłaś to auto??? W co zawadziłaś???

Gaguglec
co się dzieje jaka niemoc???? Coś w domu nie tak????

Aneta
hop hop jak w pracy????

reklama
witam wieczorowo!!

moje dziecie zamiast sie szykowac spac, to jeszcze biega po dworze- ona nie ma umiaru:szok::szok::szok:a potem nie ebdzie miala sily sie nawet umyc:-D

objadlam sie, bo jeszcze sie na grilla zalalpalismy

Gagulec, a co to za niemoc? spowodowana ciaza?

Donkat mocna przetarłaś to auto??? W co zawadziłaś???

oj, zla bylam na siebie jak nie wiem! pierwszy raz cos zrobilam w samochodzie:zawstydzona/y:. wyjezdzalam od wujka P, a u nich jest taki kijowy wyjazd, ze mija sie bliziutenko drewniany dom i to na zakrecie, a z drugiej strony zaczyna sie stromy zjazd do garazu. przytulilam sie wiec do tego domu, zeby nie spac do garazu i jednak za bardzo:angry::angry::angry:pierwszy raz tam samodzielnie jechalam, bo do tej pory zawsze P powozil. przejechalam po prawych przednich i tylnich drzwiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. widac, na szczescie nie wplywa to an otwieranie i zamykanie i spokojnie mozna jezdzic, bo teraz mi jest potrzebne auto i nie moge wstawic do warsztatu, a drugie mamy chwilowo nieczynne:crazy:
P jakos lagodnie do tego podszedl i nie byl zly:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry