Chętnie chętnie bo mam już dość tej "zimnicy" blee tylko kto ją przyjmie????Nuśka podrzuć komuś innemu tą brzydką pogode bo ja chce jechać nad morze)) zaglądaj do nas częściej....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chętnie chętnie bo mam już dość tej "zimnicy" blee tylko kto ją przyjmie????Nuśka podrzuć komuś innemu tą brzydką pogode bo ja chce jechać nad morze)) zaglądaj do nas częściej....

W domu wojna. Chyba takiej jeszcze nie bylo,ale co tam.... Boje sie tylko,ze S bedzie na tyle zlosliwy,ze nie da mi kasy w sobote na prezent do mamy![]()
czy któres z wrześniątek się ślini????Mateusz miał już ten problem za sobą a od ok. miesiąca znów okropnie się ślini i nie wiem co moze byc przyczyną żeby dziecko w tym wieku się śliniło??
?

akurat tego 17 mamy jechac nad morze, czyli za 10 dni i chyba bedzie kiepsko z pogodą- jak patrze na prognoze to niby ma byc 12 stopni i ma padać więc kicha...(
Donkat własnie miałam sie pytać czy zapisałas mała do przedszkola?
, bo to jej nie pasuje, bo tamto
w dodatku mama na glos komentuje moje (wg niej nieodpowiednie postepowanie) , wiec niunka wymusza placz i robi to coraz glosniej