Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) mamy dostac smsem zawiadomienie o spotkaniu i dobija mnie to czekanie

Aga na poczatku, jak pracowalam to mielismy osobne konta,bo tak bylo przed slubem i nie zmienialismy tego. Pozniej ja mialam kuronia,a pozniej i w zasadzie nie bylo problemu z kasa. I ogolnie nie ma, bo jak chce to dostane,a zakupy to i tak robimy razem w sobote. Ale czasami jak mojemu S odbije to miewa jazdy finansowe. Ale co tam, przezyje. W zasadzie tak jest dobrze,ze ja nie mam karty,bo ja niestety nie jestem gospodarna
:-) i lepiej że nie masz dostępu do kasy, ale zaskurniaki jakies powinnas mieć, takie o których S y nie wiedział
a z mowa to u nas też nie za fajnie to znaczy ostatnio wydaje mi się że mówi coraz więcej i właśnie niewyraźnie .Bo całą brzydka pogodę zabrałam ze sobą ;-)u Nas prawdziwa jesień za oknem brrrrrrrrrWitam się i ja:-) u nas wreszcie piękne słoneczko świeci i niebo błękitne ale za to okropne wietrzyskowłaśnie nastawiłam zupke takze jak sie ugotuje to smigne z młodą na jakiś spacerek;-) no i dzisiaj mamy jechać obejrzeć to nowe aute i się nim przejechać a ja nadal nie jestem do końca przekonana
![]()
Aneta co z Tobą? Od Nuski zaraziłas się "odwykiem" od nas? Co u nich? Kilkaj nam tu![]()

Aneta pozdrów Nuśkę no i mam nadzieję że aparaty naładowane;-)
ja jutro jadę zawieźc Olę na wakacje do babci i mam zamiar zabrac się za pokój dzieciwynieśliśmy dzis łóżeczko Mateusza a daliśmy mu materac 80x200 i dziś pierwsza nocka nie w łóżeczku i chyba ja mam gorzej pożegnac sie z łóżeczkiem niż Mateusz
bo on dla mnie cały czas jest taki malutki.....