reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia jak dla mnie to 1 albo 5
no to mamy takie same gusta bo ja tez na nie stawiam :)) Kasiu zrób sobie fotke w nowych ciuchach z wrzuć do nas żebyśmy mogły oko nacieszyć :)) Ja to teraz mam przekichane bo juz w nic sie nie mieszcze :((

a wiesz Kasiu ze ja tez tak kiedys miała... ale o tym napisze jutro wiecej na zamkniętym ;))

reklama
witam!!!

niunka juz marudna, zaraz ja musze zgarnac do mycia i spania

gamon jestem, bo zapomnialam zadzwonic, czy Julitka sie dostala do przedszkola:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiem, że to drażliwy temat, ale mogę powiedzieć, że "fascynacja" innym mężczyzną pomaga w stałym związku. Od pewnego czasu jest taki seks jakiego dawno nie było, a i w ogóle się nie kłócimy!!!!!!!

Ach i nie napisałam co sobie kupiłam czarne dzinsy i bluzeczke z krótkim rękawkiem z żabocikiem wzdłóż zapięcia :baffled: kolor ciemna śliwka.

jesli ma to pomoc Tobie i R to super, gorzej jak ten spokoj bedzie oznaczal oddalanie sie:sorry2:

kolorek bluzki super! lubie taki:tak:

balerinki 1 i 4

Donkat jak tam szkolenie? Dzis nie na kompach?

nie , kompy sie juz skonczyly. dzis juz sie zaczela prawdziwe przekazywanie wiedzy. przeraza mnie, ze tak malo wiem o ekonomii i handlu, ale po to jestem, zeby sie nauczyc;-)

Kasiu ja w wyborze balerinek nie pomogę bo mnie osobiście żadne się nie podobają:baffled:
Monia co do pokoiku dzieciaczków to rób jak uważasz w końcu Tobie ma sie podobać i to Twój tron;-) dla mnie osobiście bardzo przyjemnie to wygląda:tak:

Co do relacji ze spotkania to było super, ale przecież nie mogło być inaczej;-) dzieciaki się ładnie ze sobą bawiły a rodzice widomo:-D pogoda nam spłatała figla bo było szaro buro i ciągle straszyło deszczem:crazy: więc specjalnie nie pozwiedzaliśmy:no: zaliczyliśmy kudowe i muzeum zabawek i muzeum żaby:-D. Uciekam na zamknięty nadrabiać:-)

ale puuuusto:szok::szok:

u nas znów pogoda do d..y wczoraj zapowiadali 17 stopni a dzis mówią ze bedzie max 13 hmmm nawet na jeden dzien z góry nie potrafią dobrze przepowiedzieć pogode:baffled:

jak tak dalej bedzie to raczej nie pojedziemy nad morze:-(:-(:-(:-(:-(

Aneta zdjęcia booskie- zazdroszcze Wam spotkanka :)

U nas tez cd. brzydkiej pogody. Tylko w srode bylo slonko. U dentysty w srode pani zepsula sie machina sadystyczna i przylozyla mi termin na 20.05.,ale za to zrobi mi 2 zeby za jednym strachem.
Urodzinki udane. Kupilam kolczyki Svarovskiego, biale sopelki, takie dlugie bimbalki i do tego wisiorek.
W domu wojna. Chyba takiej jeszcze nie bylo,ale co tam.... Boje sie tylko,ze S bedzie na tyle zlosliwy,ze nie da mi kasy w sobote na prezent do mamy:baffled:

Witam się i ja:-) u nas wreszcie piękne słoneczko świeci i niebo błękitne ale za to okropne wietrzysko:wściekła/y: właśnie nastawiłam zupke takze jak sie ugotuje to smigne z młodą na jakiś spacerek;-) no i dzisiaj mamy jechać obejrzeć to nowe aute i się nim przejechać a ja nadal nie jestem do końca przekonana:baffled:

witam i ja:)
u nas też słoneczko ale powiewa wiatrem.Dziś mam zebranie w przedszkolu więc Mateusza zawiozę do babci albo babcia przyjedzie do niego:rofl2:
Justyna jak S nie będzie chciał dac kasy to ty go zaszantażuj i powiedz że nie będzie.....:-p
zrobiłam sobie kawkę tylko niewiem czy ją wypiję bo zwykła rozpuszczalna mi się skończyła a miałam 1 saszetkie 2w1 tylko ze ja nie lubię mleka :sorry2:
Asia a to nad moze kiedy macie jechac? jakoś za niedługo pewnie? może jeszcze się pogoda poprawi;-)
Aneta udanej przejażdżki nową bryką:-)

czy któres z wrześniątek się ślini????Mateusz miał już ten problem za sobą a od ok. miesiąca znów okropnie się ślini i nie wiem co moze byc przyczyną żeby dziecko w tym wieku się śliniło??
?

reklama
Monia czyli dostaliście sie do przedszkola- SUUUPER , ja dowiem sie dopiero 17 maja :(( i akurat tego 17 mamy jechac nad morze, czyli za 10 dni i chyba bedzie kiepsko z pogodą- jak patrze na prognoze to niby ma byc 12 stopni i ma padać więc kicha... :((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry