reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wszystkie w słoneczny dzień, choć chłodny bo 8 stopni, ale ważne że nie pada.
Dzis jedziemy też na małe zakupki bucików dla dzieci i załatwić sprawy budowalne i dokupic farby i klej na strukture bo mi sie skończyła.
Najważniejsze , że góra jest juz w całości pomalowana:-):-):-):-):-)

Donakat hello kursantka:-)

Majandra dzielny Maciuś:tak:

Monia miłego polowania po sklepach i byś znalazł w końcu ta upatrzona tapetę do dzieci

reklama
a ja głupia uparłam się na paski:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
w sklepie zamiast pasków na dole był ciemny niebieski i mi się to jakoś nie podobało.......

Ostatnia edycja:
a ja głupia uparłam się na paski:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
w sklepie zamiast pasków na dole był ciemny niebieski i mi się to jakoś nie podobało.......

Moni zrób jedną ścienę w paski pod zieloną farba a druga w misie....................... będzie narsane ale nie az tak bardzo jak wszysko na jednej ścienie.

spadam................. bo nie odejde od kompa jka będę Wam odpisywać

Monia, Aga ma dobry pomysl. bo z tego, co rozumiem, to te wszystkie czesci: kolor, misie i paski sa dosc szerokie? misie nie sa malym dekorem? ja lubie kolorowo, ale z umiarem. tym bardziej,ze pokoj dzieci z natury jest kolorowy przez zabawki i cala graciarnie, wiec wystarczy. a przeciez na spod, zamiast granatu mozna dac inny kolor

reklama
a mi tam żaden z podobajacych mi się kolorów nie pasuje więc chyba zostawię tak jak jest:sorry2:jak wyjdzie tak wyjdzie wkońcu nie robię tego na wieki za 2 lata jak będziemy rozdzielac dzieciom pokoje to najwyżej wtedy się zmieni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry