reklama

Wrześniówkowe mamy

hihihi na pewno jeszcze nie teraz jak miała bym się zdecydowac na kolejnego szklraba to nie prędzej jak za 4lata a i tez nie wiadomo czy juz sie zdecyduje mimo ze gdzies w serduchu maży mi się 3 maleństwo..........

reklama
Monia to samo pomyslalam o Twoim sentymencie do lozeczka:-p
U nas w zasadzie nie bylo majowkowego szalu. W sobote siedzielismy w domu, w niedziele pojechalismy do S cioci,a pozniej prababcie uszczesliwilismy Mateuszem. A wczoraj pogoda juz sie zepsula i tez nigdzie nie bylismy. Ja przespalam pol dnia, mlody jakis himeryczny byl. Chociaz S wypoczal.
Dziisja jedziemy z moimi rodzcami na grilla nad jezioro, no chyba,ze zacznie padac. Zostajemy na noc, a jutro musze przyjechac do dentysty do Trzemeszna i spowrotem do Mogilna,bo na 19 na urodziny ide,ale w zasadzie nie chce mi sie i nie mam koncepcji na prezent.

Witam.

Monia ja też myślałam, że Adaś to maleństwo, ale jak zobaczyłam Szymonka to stwierdzam, że to juz duzy chłop.

Ostatnia edycja:
witam!!!

dzis, jutro i w srode mam zajecia. na szczescie jest moja mama i nie musze wozic Jultiki. mysle o kolejnym kursie i jak wypali, to beda mi sie nakladala 2 i caly tydzien bedzie zajety:szok:

Monia,Ty matko z krwi i kosci, podziwiam!!:tak::-)

Witam.

My po całym dniu poza domem.

Maciuś troszkę popłakał w przy zdejmowaniu szwa, ale mniej niż przy zakładaniu.
Asiek, Maciuś rozwalił sobie główkę schodząc z łóżka u mojej babci i miał założony 1 szew.

Kupiłam dziś sobie jeansy, ale nie jestem w pełni zadowolona. Jakaś posucha w sklepach. Kurtkę cienką chciałam kupić i nic nie znalazłam. Beznadzieja. Ale za to śliczna kolekcja butów w CCC jest na lato.

Pomalowałam sobie dziś włosy na czekoladowy brąz i mam nadzieję, że w końcu zacznie mi pokrywać się ten czarny, bo mam już go dość, a najgorsze, że on nie chce się już zmyć, mimo że to szampon. Odrosty już mam i mnie to zaczyna wkurzać.

Majandra czemu nie jesteś w pełni zadowolona? Ja jutro idę się odchamić. Muszę sobie coś nowego kupić jakieś spodnie i bluzke bo zarosłam w starociach. No i jeszcze upatrzyłam sobie baleriny na Allegro, ale skoro piszesz, że w CCC mają łądną kolekcje to watro zajrzeć.

witam z samego rana!!

jestem na kursie, ale czekamy na reszte i dzis pracujemy przy kompach, wiec...

pada od samego rana -brrr!!!

Majandra, mialas ostatnio czarny kolor??????? jak praca?

witam
jakas szara bura ta pogoda
Aneta ,Nuśka jak tam spotkanko?
Kasia zakupki udane?
Donkat oj wzieło Cię na te kursy.Ale spoko nie dośc że masz dodatkowe zajęcie to jeszcze papierki o ukończeniu kursu na pewno sie przydadzą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry