• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) u nas pogoda jako taka na szczęście nie pada:no: byliśmy na obiadku u mamy, potem spacerek, a teraz młoda łubuzeruje i przeżywa, ze jedzie do niej Igolek:-) także za godzinkę się zbieramy i jedziemy do Polanicy ich przywitać:-)

reklama
Witam.

Ale tu pustki przez ten długi weekend :szok:

Maciuś jutro jedzie na zdjęcia szwa. Oj, będą się łzy lały :-( Choć zapewniał mnie, że płakać nie będzie ;-)

Jest tu ktoś?

Jestem ja na chwilkę;-) właśnie wróciliśmy z przywitania Igorka:-) dzieciaki sobą zachwycone:tak: już nie mogę doczekać się jutra;-) miłego wieczoru:-)

jestem na chwilkę
Majandra oby obeszło się bez płaczu
Aneta pozdrów Nuśkę no i mam nadzieję że aparaty naładowane;-)
ja jutro jadę zawieźc Olę na wakacje do babci i mam zamiar zabrac się za pokój dzieci:tak:wynieśliśmy dzis łóżeczko Mateusza a daliśmy mu materac 80x200 i dziś pierwsza nocka nie w łóżeczku i chyba ja mam gorzej pożegnac sie z łóżeczkiem niż Mateusz:zawstydzona/y:bo on dla mnie cały czas jest taki malutki.....

Ostatnia edycja:
Moniu pozdrowienia jutro oczywiście przekaże;-):tak: a aparaty już dziś grzały swoje baterie bo paparatzi cały czas śmigały:-D co do przenosin Matiego to faktycznie tak jest, że nam się nasze dzieciaczki wydają cały czas maluszkami;-) na pocieszenie dodam, że przypomnij sobie jak było u nas, Tuśka miała troche ponad półtora roczku jak dostała dorosłe łóżeczko:tak: także ja już dawno jestem pogodzona z tym, że moje maleństwo już nie jest takie malutkie:-D
Majandra trzymam jutro kciukasy za Maciusia:tak:

dzien dobry

ale baeznadziejna pogode mielismy na majówke :(( i żadne plany nie wypaliły :( mam nadzieje ze sie pogoda poprawi bo za tyg nad morze....

Anetak koniecznie pozdrów Nuske i nagadaj jej jaka jest zla i nie dobra że nas zaniedbuje...

Monia z tego co pamiętam to Ola szybciej została przeprowadzona do dorosłego łóżeczka??

Majandra nawet nie wiem co sie stało Maciusiowi.... kciuki zacisniete- daj pozniej znac jak poszlo..

Kasiu sobota mineła a relacji na zamknietym nie ma hmmm....

witam u nas też brzydka pogoda buuuuuuuuu
Tak Ola w łóżku zaczeła spac mając 2lata i 4 miesiące to było z koniecznosci bo miała się urodzic Mateusz i łóżeczko musiała oddac młodszemu braciszkowi.Wogóle wydaje mi się że te pierwsze dziecko prędzej robi się dorosłe a te 2 wciąż jest malutkie:rofl2:

reklama
to Monia może to juz bedzie Wasza rodzinna tradycja że łóżeczko bedzie przekazywane dla kolejnego maleństwa?? tylko D jakos musisz do tego przekonać..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry