reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i już żałuje co mnie wczoraj omineło.

Donka dzięki za cynk niestety wczoraj była posucha bo wpadła @ z wizytą. Głowe chciało mi wczoraj wieczorem rozwalić to położyłam się wcześniej. A dzis dupa wstałam z bólem. Zapodałam dwie tabketki i nic ....

Widzę, że temat finansowy poruszany był. Ja Anetke od samego początku postrzegałam jako dobrze sytuowaną :tak: z tego co pisała i pisze o swoich zakupach to dość dużo wydaje, ale nie moja sprawa każdy się ma jak się ma. Super, że dziewczyna może sobie pozwolić w miesiącu na kilka fajnych zakupów. U Nas kiedy były dwie pensje również było bardzo dobrze i wtedy ja szalałam :tak::-D

Justyna R dziś poszedł do pracy, ale wtorek po weekendzie będzie miał wolne. Praca dziś jak w każdą sobote tzn do 9.00.

A i Donkat ma racje zabawne to jest, że dwa dni wolnego a akcja jak przed wielkim głodem.

Monika no fakt policja zachowała się troszku nieodpowiedzialnie. I jak tu wierzyć, że na pewno sprawdzili każdy dom dokładnie.

reklama
hey mamuski:-):-):-)
zaleglosci nie odrobie:-(

ale mialam udany wyjazd:-D byliśmy w Oświęcimiu, w Wadowicach, w Krakowie i oczywiscie w Zakopanym... jestem w szoku jak Julcia pieknie znosla tyle godz w aucie:szok::szok::szok: jaki zal bylo wracac:-(:-( zwlaszcza ze cala ekipa jeszcze zostawala:baffled: ale... za 2 tyg morze:-):-) juz nie moge sie doczekac:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry