donkat
Fanka BB :)
Hello:-) widzę po postach że dziś szalejecie
zapraszamy!!!
Aneta, cofnij sie do mojego posta o zazdrosci i bedziesz wiedziala.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hello:-) widzę po postach że dziś szalejecie
nie czytaj wez szklanke i odspanijChrzanię to 8 stron................... nie czytam.
Łazieneczka na górze gotowa tylko szafki powiesić i miodzio.
Strukturę też dziś zrobiłam.
suuuuuuuuuuuuuuuuuper, ale troche nerwówki na tatę.................. ale poradziałm sobie.O Agulka witaj kochana:-) jak tam dzisiaj postępy?
Łazieneczka na górze gotowa tylko szafki powiesić i miodzio.
Strukturę też dziś zrobiłam.
i nie będę czaić się z tym, że mi przez to przykro bo bywają dni w miesiącu, ze i nam nie jest lekko
nie czytaj wez szklanke i odspanij

O MATKO!!!!!!! Koniec tematu,bo nie mozemy dojsc do porozumienia. To jest wlasnie minus pisania,a nie mowienia.Justyna no fakt;-) jednego dnia się żalę ale na drugi dzień pisże, że jednak kasa się znalazła dla mnie po czy dodaje, że dotałam własną wypłate i to z premią więc zaszalałyśmy i jakoś nie widzę pwodu żeby przez to mnie traktować jako lekkoduchai nie będę czaić się z tym, że mi przez to przykro bo bywają dni w miesiącu, ze i nam nie jest lekko
![]()
O MATKO!!!!!!! Koniec tematu,bo nie mozemy dojsc do porozumienia. To jest wlasnie minus pisania,a nie mowienia.
także do kiedyś
właśnie małż pifko mi posunął a ja zgrywam zdjęcia, bo chcę sie znów pochwalić![]()