reklama

Wrześniówkowe mamy

Żeby było jasne się nie obużam:no: tylko nigdy też wam dokładnie nie pisałam jak u nas jest a wygląda to tak, że cześć z M pebnsji jest odkłada co miesiąc za te pieniądze albo dokonujemy kolejnych remontów, albo cos dokupujemy do mieszkania jak np teraz telewizor do sypialni na raty albo mamy na jakies wyjazdy typu w zeszłym roku do władysłaowoa , teraz na pobyt z Nuśką w Polanicy, albo jakiś kolejny wypad:tak: kasy na normalne życie brkekuje wtedy kiesy termin płatności w firmie M jest np 45 dni a wydłuża się dodatkowo:wściekła/y: i zamiast spodziwanej wypłaty 10 czy 20 następuje opóźnienie o kilka dni:wściekła/y: a kaska którą odkłądamy na te czy inne wydatki jest poprostu nietykalna:tak: i jakoś trzeba wiązac koniec z końcem

reklama
musz 2 razy kliknąc w ,,odpowiedz na temat"i buźki będą:tak:
Aneta też bym tak chciała żeby móc kupowac to na co mam ochote:tak:ja jednak nie mogę se na to pozwolic i często muszę se czegos odmówic żeby wystarczyło kasy ..........

Oj Monia jestes w błędzie jeśli myślisz, że ja kupuję zawsze to na co mam ochote:baffled: tak się nie da:no: częśc zakupów odkładam na później ,a część poprostu odchodzi w zapomnienienie:baffled:

Donka ja mialam isc wczesniej spac,bo o 7 jade po S,
A co do zakupow, to mi jest zal czasami,bo u nas kasa dyryguje S i wierzcie mi, to jest bardzo dobre rozwiazanie dla naszego budrzetu,ale wkurza mnie tez to,ze musze sie prosic o byle gowno,ze nie mam "kieszonkowego" tylko dla siebie bez tlumaczenia sie,czy to musialam kupic. No nie,ze mam wyliczane co do grosza,bo w zasadzie to jak jedziemy na zkaupy to zamiast sobie woli zebym kupila cos dla siebie,ale jak ma wqrwe to wyliczy mnie co do zlotowki i prawie pyta,czy musialam kupic podpaski. Z chcecia poszlabym do pracy zeby miec to poczucie ,ze ja tez zarabiam,ze wnosze cos do naszego budrzetu,a tak to sa pieniadze mojego meza

reklama
Fajnie, ze Cię to bawi:baffled: bo nie znasz osobiście moich finasów i tego ile dokładnie ja czy M zarabiamy a ile mamy dokładnych kosztów utrzymania i potrafisz po swojemu ocenić:baffled: a do tego wkleić kilka śmiesznych buziek:nerd: sory ale mi z tym nie jest miło :no: i odbieram to tak, że albo mi czegoś zazdorościsz (tylko nie wiem czego:baffled:) albo piszesz to ze zwykłej ludzkiej zawiści:nerd: sory ale to takie moje odczucia:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry