reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dzis juz drugi raz mi taki komplement sypnelas, a skoro nie zajarzylam, to znaczy, ze nie ejstem:szok::-D:rofl2:
a tak w ogole, to u nas sa 2lozka w TIRze;-)
na gorze jest szersze nieco, poza tym we 2 milej. A jesli juz mowa o TYM to w tirze jest taki fajny plus,ze gdzie nie dotkniesz, w jakiej kombinacji to mozesz spokojnie sie zaprzec, oprzec i nie spadniesz

Donka trzeba patrzec na to,ze u Anety sa 2 pensje. A jak Wasz interes,bo dawno nie pytalam

nawet jak ielsimy 2pensje i nawet sporo kasy, to zawsze sie trzymalam w ryzach. taka juz ejstem

dobrze, ze spytalas o NASZ, a nie P, bo bym sie zmieszala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
my chyba juz wychodzimy na prosta. To tez zalezy do miesiaca, bo jeden lepszy, drugi gorszy. jednak uwierzylam juz, ze bedzie lepiej.

Kurna dawniej jak pisalysmy to na biezaco wskakiwaly nowe posty,a tera trzeba odswierzac i ciagle buziek mi brakuje

noooo, tez mi zle bez tego

na gorze jest szersze nieco, poza tym we 2 milej. A jesli juz mowa o TYM to w tirze jest taki fajny plus,ze gdzie nie dotkniesz, w jakiej kombinacji to mozesz spokojnie sie zaprzec, oprzec i nie spadniesz

wezme sobie do serca rady doswiadczoenj kolezanki:tak::tak::tak::tak:
tylko, ze to gorne jest miekkie, bo zsuwane...

a ja Cie wlasnie z jednej strony podziwiam, ze tak potrafisz zyc od 1-go do 1-go, kupujac jak dla mnie, zbedne rzeczy. ja musze miec jakis zapas pieniedzy i nie potrafi wydawac bez koniecznej potrzeby

Przepraszam ale nie kumam:eek: po czym wnoskujesz, że ja żyję od pierwszego do piwrwszego:baffled: i co rozumiesz twierdząc, ze kupuję zbędne rzeczy:sorry: przynam że nie ptrafiłabym żyć ciągle się frustrując że za chwię mi zabraknie na coś i jeśli mam ochotę na coś to to kupuję jeśli w danym momencie mam gotówke a jeśli jej nie mam to wiadomo odkładam zkup na później:tak:

to ty nie masz tych buziek:eek:mnie wkurza że musze kasowac te posty które cytowałam

Justa, buzki sa jak wcisniesz zaawansowana edycje

Przepraszam ale nie kumam:eek: po czym wnoskujesz, że ja żyję od pierwszego do piwrwszego:baffled: i co rozumiesz twierdząc, ze kupuję zbędne rzeczy:sorry: przynam że nie ptrafiłabym żyć ciągle się frustrując że za chwię mi zabraknie na coś i jeśli mam ochotę na coś to to kupuję jeśli w danym momencie mam gotówke a jeśli jej nie mam to wiadomo odkładam zkup na później:tak:

Aneta,
nie oburzaj sie. wnisokuje to po tym, ze np. piszesz ze cos kupisz jak przyjdzie pensja, bo pod koniec m-ca nie masz kasy itp. myslalam wiec, ze tak jest. ja, jakbym nie miaal zadnych zapasowych pieniedzy, to an pewno nie kupialbym jakiegos ciuszka, czy tym poodbnych rzeczy. taka jestem i juz

reklama
jak wejde w "Odpowiedz na temat" to czasem mam,a czasem nie,a gdzies tam dalej w poszukiwaniu buziek nie chce mi sie wchodzic.
musz 2 razy kliknąc w ,,odpowiedz na temat"i buźki będą:tak:
Aneta też bym tak chciała żeby móc kupowac to na co mam ochote:tak:ja jednak nie mogę se na to pozwolic i często muszę se czegos odmówic żeby wystarczyło kasy ..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry