justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kurna dawniej jak pisalysmy to na biezaco wskakiwaly nowe posty,a tera trzeba odswierzac i ciagle buziek mi brakuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na gorze jest szersze nieco, poza tym we 2 milej. A jesli juz mowa o TYM to w tirze jest taki fajny plus,ze gdzie nie dotkniesz, w jakiej kombinacji to mozesz spokojnie sie zaprzec, oprzec i nie spadnieszdzis juz drugi raz mi taki komplement sypnelas, a skoro nie zajarzylam, to znaczy, ze nie ejstem
a tak w ogole, to u nas sa 2lozka w TIRze;-)
Donka trzeba patrzec na to,ze u Anety sa 2 pensje. A jak Wasz interes,bo dawno nie pytalam

to ty nie masz tych buziekKurna dawniej jak pisalysmy to na biezaco wskakiwaly nowe posty,a tera trzeba odswierzac i ciagle buziek mi brakuje
mnie wkurza że musze kasowac te posty które cytowałamKurna dawniej jak pisalysmy to na biezaco wskakiwaly nowe posty,a tera trzeba odswierzac i ciagle buziek mi brakuje
na gorze jest szersze nieco, poza tym we 2 milej. A jesli juz mowa o TYM to w tirze jest taki fajny plus,ze gdzie nie dotkniesz, w jakiej kombinacji to mozesz spokojnie sie zaprzec, oprzec i nie spadniesz

a ja Cie wlasnie z jednej strony podziwiam, ze tak potrafisz zyc od 1-go do 1-go, kupujac jak dla mnie, zbedne rzeczy. ja musze miec jakis zapas pieniedzy i nie potrafi wydawac bez koniecznej potrzeby
po czym wnoskujesz, że ja żyję od pierwszego do piwrwszego
i co rozumiesz twierdząc, ze kupuję zbędne rzeczy
przynam że nie ptrafiłabym żyć ciągle się frustrując że za chwię mi zabraknie na coś i jeśli mam ochotę na coś to to kupuję jeśli w danym momencie mam gotówke a jeśli jej nie mam to wiadomo odkładam zkup na później
jak wejde w "Odpowiedz na temat" to czasem mam,a czasem nie,a gdzies tam dalej w poszukiwaniu buziek nie chce mi sie wchodzic.to ty nie masz tych buziekmnie wkurza że musze kasowac te posty które cytowałam
to ty nie masz tych buziekmnie wkurza że musze kasowac te posty które cytowałam
Przepraszam ale nie kumampo czym wnoskujesz, że ja żyję od pierwszego do piwrwszego
i co rozumiesz twierdząc, ze kupuję zbędne rzeczy
przynam że nie ptrafiłabym żyć ciągle się frustrując że za chwię mi zabraknie na coś i jeśli mam ochotę na coś to to kupuję jeśli w danym momencie mam gotówke a jeśli jej nie mam to wiadomo odkładam zkup na później
![]()
Donka,a P jak sie czuje w nowym wymarzonym fachu? Zadowolony? Mowi,ze warto bylo?

. nie lubi tez chamstwa i wyklocanie sie o swoje, a najbardziej jak stoi pod rozladunkiem w jakims markecie
musz 2 razy kliknąc w ,,odpowiedz na temat"i buźki będąjak wejde w "Odpowiedz na temat" to czasem mam,a czasem nie,a gdzies tam dalej w poszukiwaniu buziek nie chce mi sie wchodzic.

ja jednak nie mogę se na to pozwolic i często muszę se czegos odmówic żeby wystarczyło kasy ..........