Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co się działo u nas wczoraj, to brak mi słów. 20:58 (sklep do 21 otwarty), a ludzie z wózkami wchodzą i wychodzą z pełnymi.A i Donkat ma racje zabawne to jest, że dwa dni wolnego a akcja jak przed wielkim głodem.

tylko nie wiem, czy nie za malo kupilam

Donka dzięki za cynk niestety wczoraj była posucha bo wpadła @ z wizytą. Głowe chciało mi wczoraj wieczorem rozwalić to położyłam się wcześniej. A dzis dupa wstałam z bólem. Zapodałam dwie tabketki i nic ....
ale mialam udany wyjazdbyliśmy w Oświęcimiu, w Wadowicach, w Krakowie i oczywiscie w Zakopanym... jestem w szoku jak Julcia pieknie znosla tyle godz w aucie
jaki zal bylo wracac:-
-( zwlaszcza ze cala ekipa jeszcze zostawala
ale... za 2 tyg morze:-):-) juz nie moge sie doczekac
![]()

A co się działo u nas wczoraj, to brak mi słów. 20:58 (sklep do 21 otwarty), a ludzie z wózkami wchodzą i wychodzą z pełnymi.![]()
majandra przyzwyczaisz sie) u nas w wigilie po cement o 14 godz przychodza
)

bardzo miłaa dla Ciebie to pewnie mila odmiana mimo wszystko
ale udany mieliście wyjazdhey mamuski:-):-):-)
zaleglosci nie odrobie:-(
ale mialam udany wyjazdbyliśmy w Oświęcimiu, w Wadowicach, w Krakowie i oczywiscie w Zakopanym... jestem w szoku jak Julcia pieknie znosla tyle godz w aucie
jaki zal bylo wracac:-
-( zwlaszcza ze cala ekipa jeszcze zostawala
ale... za 2 tyg morze:-):-) juz nie moge sie doczekac
![]()
Witam.
Szkoda, że dziś tak brzydko. Wczoraj tak ładnie było, a ja w pracy usychałam.
Zaraz jedziemy do moich rodziców, bo kupili sobie laptopa i chcą, by Janusz go poustawiał.
A co się działo u nas wczoraj, to brak mi słów. 20:58 (sklep do 21 otwarty), a ludzie z wózkami wchodzą i wychodzą z pełnymi.![]()
Witam i pytam gdzie towarzystwo????
U Nas pogoda typowo parasolowa. Byliśmy na cmentarzu, w sklepie i do domu. Paskudnie jest pada na szczęście ciepło. Grillowy weekend chyba się nie uda.
Miłej niedzieli i poniedziałku!!!!

dopiero przed chwilą usiadłam do kompka a tak praktycznie cały czas coś do roboty miałam. Po sniadaniach skończyłam sprzątać po 14
ale w sumie dobrze bo czas szybko zleciała a teraz już spokojnie przed tv dotrwam do 22;-) i wreszcie urlopik:-) co do pogody to u nas szaro buro ale naszczęście wypadało sie przez noc i ranek i w sumie cieplutko na dworze.

wszystkie punkty planu zrealizowane. Niunka zachwycona wrazeniami:-):-):-):-)