reklama

Wrześniówkowe mamy

przeczytalam to co pisalyscie o finansach i hmm... mam tak samo jak Aneta... nie ukrywam ze jestem zakupocholiczka :)) nie jestem chomikiem i nie oszczedzam jakos przesadnie... cos od zycie tez mi sie nalezy...

reklama
Witam.

Szkoda, że dziś tak brzydko. Wczoraj tak ładnie było, a ja w pracy usychałam.
Zaraz jedziemy do moich rodziców, bo kupili sobie laptopa i chcą, by Janusz go poustawiał.
A i Donkat ma racje zabawne to jest, że dwa dni wolnego a akcja jak przed wielkim głodem.
A co się działo u nas wczoraj, to brak mi słów. 20:58 (sklep do 21 otwarty), a ludzie z wózkami wchodzą i wychodzą z pełnymi.:szok::wściekła/y:

witam!!!

i jednka byl u nas chleb:-D:-D:-Dtylko nie wiem, czy nie za malo kupilam:szok:

kurcze, rano pieklo slonce, a teraz juz popaduje:baffled:

Donka dzięki za cynk niestety wczoraj była posucha bo wpadła @ z wizytą. Głowe chciało mi wczoraj wieczorem rozwalić to położyłam się wcześniej. A dzis dupa wstałam z bólem. Zapodałam dwie tabketki i nic ....

uuuu, wspolczuje:-(:-(

ale mialam udany wyjazd:-D byliśmy w Oświęcimiu, w Wadowicach, w Krakowie i oczywiscie w Zakopanym... jestem w szoku jak Julcia pieknie znosla tyle godz w aucie:szok::szok::szok: jaki zal bylo wracac:-(:-( zwlaszcza ze cala ekipa jeszcze zostawala:baffled: ale... za 2 tyg morze:-):-) juz nie moge sie doczekac:happy:

ale fajowo!!! oby nad morzem poogda tez sie spisala:tak:

A co się działo u nas wczoraj, to brak mi słów. 20:58 (sklep do 21 otwarty), a ludzie z wózkami wchodzą i wychodzą z pełnymi.:szok::wściekła/y:

majandra przyzwyczaisz sie :)) u nas w wigilie po cement o 14 godz przychodza :))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dla Ciebie to pewnie mila odmiana mimo wszystko
bardzo miła
hey mamuski:-):-):-)
zaleglosci nie odrobie:-(

ale mialam udany wyjazd:-D byliśmy w Oświęcimiu, w Wadowicach, w Krakowie i oczywiscie w Zakopanym... jestem w szoku jak Julcia pieknie znosla tyle godz w aucie:szok::szok::szok: jaki zal bylo wracac:-(:-( zwlaszcza ze cala ekipa jeszcze zostawala:baffled: ale... za 2 tyg morze:-):-) juz nie moge sie doczekac:happy:
ale udany mieliście wyjazd
Witam.

Szkoda, że dziś tak brzydko. Wczoraj tak ładnie było, a ja w pracy usychałam.
Zaraz jedziemy do moich rodziców, bo kupili sobie laptopa i chcą, by Janusz go poustawiał.

u nas dzis piknie, 20 stopni w cieniu słoneczko i wiatr silniejszy.

Jak miło się przywitać po tak wspaniale spędzonym dniu ..... :-D

Asiu witaj kochana!!!! Cieszę się, że wyjazd się udał!!! Zdjęcia cudne widziałam na NK :yes: no żal jest wracać do codzienności.

Witam i pytam gdzie towarzystwo????

U Nas pogoda typowo parasolowa. Byliśmy na cmentarzu, w sklepie i do domu. Paskudnie jest pada na szczęście ciepło. Grillowy weekend chyba się nie uda.

Miłej niedzieli i poniedziałku!!!!

Witam i pytam gdzie towarzystwo????

U Nas pogoda typowo parasolowa. Byliśmy na cmentarzu, w sklepie i do domu. Paskudnie jest pada na szczęście ciepło. Grillowy weekend chyba się nie uda.

Miłej niedzieli i poniedziałku!!!!

witam i ja w piękny słoneczny dzień. Kościół, basen zaliczony teraz kawka i spadamy na festyn.
Trochę zostaniemy na zabwaie, bo dzieci padły po basenie a że później już było to wstali o 15:30.................... :baffled:

Witam się wreszcie i ja:-) padam dziś na pysk:baffled: dopiero przed chwilą usiadłam do kompka a tak praktycznie cały czas coś do roboty miałam. Po sniadaniach skończyłam sprzątać po 14:szok: ale w sumie dobrze bo czas szybko zleciała a teraz już spokojnie przed tv dotrwam do 22;-) i wreszcie urlopik:-) co do pogody to u nas szaro buro ale naszczęście wypadało sie przez noc i ranek i w sumie cieplutko na dworze.

reklama
hellołing!!!!

fajny weekendzik u nas:-)

w sobote dalismy rade posadzic te nieszczesne ziemniaki i jeszcze posiedziec wieczorem przy grillu:-):-)

wczoraj wycieczka do W-wy udana:tak::tak::tak: wszystkie punkty planu zrealizowane. Niunka zachwycona wrazeniami:-):-):-):-)

teraz sie szykujemy do kosciola i jak wrocimy, to juz dotrze moja siostra z mama. Jasia zostanie u nas kilka dni:-):-):-):-):-)

a poogda rozna, raz slonko, raz deszcz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry