reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam!

Moniu wydaje mi się, że pomysł Agi jest najbardziej trafiony bo wg mnie za dużo się będzie działo na ścianach. Ale Twoj wybór :yes:

A i tak zakupy udane :yes:

reklama
do kiedyz mam palic w piecu????????:baffled::baffled::baffled:czy ta poogda sie nie zlituje nad nami??:crazy:

Jakby co to mnie dzisiaj nie ma. Nawet jesli na gg bym sie swiecila, to nie bede ja

zlodziej sobie troche posiedzi na gg?:rofl2::-D;-)

mamy takiego typa w grupie na szkoleniu, ze nikt go nie trawi, rozklada cale zajecia i mysli, ze jest zabawny:angry: mamy nadzieje, ze nasze ignorowanie go spowoduje, ze troche przystopuje:baffled:

oj ta pogoda jest okropna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justyna udanej zabawy na urodzinach;-):tak:
dziewczyny dzięki za rady ale jednak zrobie tak jak zaplanowane jak będzie tak będzie :sorry2:;-)farby na dól nie chcemy dawac bo przy moich dzieciaczkach to po tygodniu ona będzie brudna a na tapecie jednak tak nie widac.I nie chce już D wymyślac i zmieniac....

Witam :-D

Pogoda za okenm barowa :crazy: kiedy w końcu będzie pogoda bez deszczu i tego pierd**** wiatru!!!! Co do temp to mogłaby być.

Ostatnio czas mi leci jakby na szybszych obrotach. Wczoraj jak pisałam zakupy udały się i wyczaiłam w Claudii super dodatek :tak: kolczyki ala Avon. Anetko czy to czasem nie są te same???

Wiem, że to drażliwy temat, ale mogę powiedzieć, że "fascynacja" innym mężczyzną pomaga w stałym związku. Od pewnego czasu jest taki seks jakiego dawno nie było, a i w ogóle się nie kłócimy!!!!!!!

Monika co do ścian to masz racje rób jak Ty sama uważasz :tak:

Ach i nie napisałam co sobie kupiłam czarne dzinsy i bluzeczke z krótkim rękawkiem z żabocikiem wzdłóż zapięcia :baffled: kolor ciemna śliwka.

ale tu pustki.........gdzie się wszystkie podziały:baffled::baffled::baffled:

jestem ja

Witam.

Ślęczę nad karniszami, wczoraj patrzyłam o nas i te, które chcę kosztują 140zł a w necie 99:baffled:

Donkat jak tam szkolenie? Dzis nie na kompach?

Aneta co z Tobą? Od Nuski zaraziłas się "odwykiem" od nas? Co u nich? Kilkaj nam tu:crazy:

Kasia nie doradzę w sprawie baletek, bo żadne mi sie nie podobaja:zawstydzona/y:

reklama
Witam się już z domku:-) po bardzo udanym spotkaniu ale relacje zdam później no i nadrobiać będę Was później;-) bo teraz muszę jakoś się ogarnąć i powrócić do rzeczywistości:baffled: nie odzywałam sie bo kompka nie miałam a na recepcje nie chciałam chodzić bo skoro mam urlop to dziękuję za siedzenie tam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry