• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam!

Moniu wydaje mi się, że pomysł Agi jest najbardziej trafiony bo wg mnie za dużo się będzie działo na ścianach. Ale Twoj wybór :yes:

A i tak zakupy udane :yes:

reklama
do kiedyz mam palic w piecu????????:baffled::baffled::baffled:czy ta poogda sie nie zlituje nad nami??:crazy:

Jakby co to mnie dzisiaj nie ma. Nawet jesli na gg bym sie swiecila, to nie bede ja

zlodziej sobie troche posiedzi na gg?:rofl2::-D;-)

mamy takiego typa w grupie na szkoleniu, ze nikt go nie trawi, rozklada cale zajecia i mysli, ze jest zabawny:angry: mamy nadzieje, ze nasze ignorowanie go spowoduje, ze troche przystopuje:baffled:

oj ta pogoda jest okropna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justyna udanej zabawy na urodzinach;-):tak:
dziewczyny dzięki za rady ale jednak zrobie tak jak zaplanowane jak będzie tak będzie :sorry2:;-)farby na dól nie chcemy dawac bo przy moich dzieciaczkach to po tygodniu ona będzie brudna a na tapecie jednak tak nie widac.I nie chce już D wymyślac i zmieniac....

Witam :-D

Pogoda za okenm barowa :crazy: kiedy w końcu będzie pogoda bez deszczu i tego pierd**** wiatru!!!! Co do temp to mogłaby być.

Ostatnio czas mi leci jakby na szybszych obrotach. Wczoraj jak pisałam zakupy udały się i wyczaiłam w Claudii super dodatek :tak: kolczyki ala Avon. Anetko czy to czasem nie są te same???

Wiem, że to drażliwy temat, ale mogę powiedzieć, że "fascynacja" innym mężczyzną pomaga w stałym związku. Od pewnego czasu jest taki seks jakiego dawno nie było, a i w ogóle się nie kłócimy!!!!!!!

Monika co do ścian to masz racje rób jak Ty sama uważasz :tak:

Ach i nie napisałam co sobie kupiłam czarne dzinsy i bluzeczke z krótkim rękawkiem z żabocikiem wzdłóż zapięcia :baffled: kolor ciemna śliwka.

ale tu pustki.........gdzie się wszystkie podziały:baffled::baffled::baffled:

jestem ja

Witam.

Ślęczę nad karniszami, wczoraj patrzyłam o nas i te, które chcę kosztują 140zł a w necie 99:baffled:

Donkat jak tam szkolenie? Dzis nie na kompach?

Aneta co z Tobą? Od Nuski zaraziłas się "odwykiem" od nas? Co u nich? Kilkaj nam tu:crazy:

Kasia nie doradzę w sprawie baletek, bo żadne mi sie nie podobaja:zawstydzona/y:

reklama
Witam się już z domku:-) po bardzo udanym spotkaniu ale relacje zdam później no i nadrobiać będę Was później;-) bo teraz muszę jakoś się ogarnąć i powrócić do rzeczywistości:baffled: nie odzywałam sie bo kompka nie miałam a na recepcje nie chciałam chodzić bo skoro mam urlop to dziękuję za siedzenie tam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry