reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

Ja już w Człuchowie i Chojnicach byłam................ lampy dla Mai i korytarza kupiłam. Młody usnął w aucie i przeniosłam go do wyrka i dalej chrapie.

Ania agenciara z Ciebie, a Twoje włoski sa zaczepiste

W piątek po przedszkolu jest zakończenie zajęć tanecznych i przywitanie wakacji, z tej okazji jak rok temu na jednej z pobliskich wiosek będzie festyn, zamki dmuchne, zjeżdzalnie, grill, zabawy................ itd............... autobus dzieci zabiera i przywozi...............ale my jedziemy autem. Oby nie padałao to będzie fajnie. Młody nie może doczekac sie przejażdzką wozem strażackim

reklama
tak mi dzis zajecia minely, ze szok! fakt, ze wykorzystalam czas pomiedzy zadaniami i tlumaczylam sobie tekst z ang.

Ania, zdroweka dla Nel!

zapomnialam, co mialam dalej napisac, wiec Was pozdrawiam!

Witam i ja
Mam chwilę oddechu bo ferajna kochana śpiocha i moja głowa dochodzi do siebie;-)
Zaczynam wierzyć w istnienie w mieszkaniach i jakiś zył wodnych- wczoraj zrobiliśmy delikatne przemeblowanie w pokoju i Malutka bez problemu dzisiaj śpi w łóżeczku, gdzie wcześniej wytrzymała góra 10 minut:szok:.
Poza tym byłam dzisiaj z niunia u lekarza na wizycie patronażowej- w ciągu 2 tygodni przytyła mi prawie kilogram i waży 4075g:szok::szok::szok: Jak tak dalej pójdzie to nie ponoszę jej długo na rękach.
No i srajda sie zbudziła:baffled:

Gagulec no to pięknie Kornelcia przybiera:-) a moja gwiazda znów postanowiła zrobić sobie późną drzemkę:wściekła/y: już drugi dzień z rzędu:wściekła/y: wczoraj o 23 jeszcze nie spała ciekawe o której dziś zaśnie:cool: najgorsze to, że jak ona już zaśnie to minimum godzine trzeba jej dać pospać bo najnormalniej nie da rady jej dobudzić:wściekła/y:

Dziewczyny my sie zegnamy na tydzien...Ide wziac kapiel i jedziemy. Mala sie jeszcze bawi na ogrodzie i mam nadzieje ze nie zasnie w samochodzie bo potem bedzie latanie do nocy. Trzymajcie kciuki zebym nie dostala kolejnego super stazu hehe:-D
Buziole

witam wieczorowo:-):-)

alez jestem traba!!!!!!!!!!!!! zrobilam przelew do US za Vat z prywatnego konta:szok::szok::szok::szok:az sie boje na sama mysl, jakie moga byc tego konsekwencje- boje sie zadzierac z US:-(:-(:-(:-(:-(:-(

dzis obiecalam sobie zaraz sie myc i grzecznie polozyc, moze cos poczytac i pojsc wczesnie spac

Zaczynam wierzyć w istnienie w mieszkaniach i jakiś zył wodnych- wczoraj zrobiliśmy delikatne przemeblowanie w pokoju i Malutka bez problemu dzisiaj śpi w łóżeczku, gdzie wcześniej wytrzymała góra 10 minut:szok:.

hhhmmm, czyzby w takim razie caly nasz pokoj byl na zyle wodnej???:-D:-D:-D:-Dszkoda tylko, ze my z P spimy jak zabici:cool2:

Dziewczyny my sie zegnamy na tydzien...Ide wziac kapiel i jedziemy. Mala sie jeszcze bawi na ogrodzie i mam nadzieje ze nie zasnie w samochodzie bo potem bedzie latanie do nocy. Trzymajcie kciuki zebym nie dostala kolejnego super stazu hehe:-D
Buziole

wracajcie szybko!

Ale się rozpisałaś kochana:-D jakaś śpiąca jestem:baffled: i jeszcze szef mnie tzn wszystkie nas strasznie wkurzył:wściekła/y:

po wkurzeniu spioch powinien odejsc;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry