monia_l
Wrześniowe mamy'07
tylko na mnie chyba jakoś nie działa wypiłam i dalej jestem głodna...........ide po drugąWoda to najlepszy sposób żeby oszukać żołądek;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko na mnie chyba jakoś nie działa wypiłam i dalej jestem głodna...........ide po drugąWoda to najlepszy sposób żeby oszukać żołądek;-)
a że to Oli ulubiona kuzynka więc od rana ładnie sprzątała swoj pokój i kącik na błysk,szykowała kredki,kartki,plasteline i co chwilę tylko pyta ,,kiedy Kamila przyjedzie"a Kamila jeszcze śpi

po drodze pójdę do lekarza z małą bo M i teściowa mi trują, że ona zadługo już smarka i pokasłuje
i że mam iść to skontrolować
tylko jakoś dziwnie bo jak siedzi ze mną to może w ciągu dnia 2 razy delikatnie kaszlnie podczas gdy ja ponoć zdrowa w ciągu dnia kilka razy też kaszle
domyślam się, że lakarka pewnie sobie pomyśli o mnie jako panikarze ale jak mam ich słuchać to już wolę w jej oczach zostać panikarą
a niunka oczywscie musiala leciec na dwor
w dodatku jem coraz wiecej slodyczy

Ola od 7 czeka na kuzynkę Kamilę(17lat) bo wczoraj jej obiecałą że dziś rano do niej przyjedzie na rowerze z nią sie pobawica że to Oli ulubiona kuzynka więc od rana ładnie sprzątała swoj pokój i kącik na błysk,szykowała kredki,kartki,plasteline i co chwilę tylko pyta ,,kiedy Kamila przyjedzie"a Kamila jeszcze śpi
![]()
Zaraz młodego zagonię na drzemkę a ja obiadek jakis skleję.......... potem lecimy po Maję do przedszkola, dziś jest to pożegnanie 6 latków i Maja została też zaproszona na poczęstunek po................. więc my z małym albo w przedszkolu przeczekamy, ale na plac zabaw tuz obok pójdziemy.
Miłego dnia życzę

witam!!!
caly dzien dzis padaa niunka oczywscie musiala leciec na dwor
aggentka z Julitki.....
glodna jestem, a niedawno jadlamw dodatku jem coraz wiecej slodyczy
to po tym dziurawcu?
dzis sa urodziny i imeininy mojej JaSI:-)
Wszystkiego Najlepszego dla Jasi:-)
doczekala sie?
no pewnie że się doczekałai miło spędziły czas bo Kamila ma super podejście do Oli i robiły dużo plastycznych rzeczy
![]()

tak bardzo ładnie kleił rysował i wycinał z dziewczynamiMonia, dzieki za zyczenia.
Mama w sanatorium jest, dopieor w lipcu pojedziemy do niej
a Mateusz ladnie sie bawil z dziewczynami?
witam!!!
caly dzien dzis padaa niunka oczywscie musiala leciec na dwor
glodna jestem, a niedawno jadlamw dodatku jem coraz wiecej slodyczy
dzis sa urodziny i imeininy mojej JaSI:-)
100 lat dla mamy my w niedziele jedziemy do teściowej na urodziny .......60te......... a miała 20 czerwca no i znów mam sałatkę zrobić
doczekala sie?
wyniosla chociaz po cukierku dla was?;-):-)![]()
witam wieczorkiem:-)oglądam już chyba setny raz dirty dancing i mam zamiar po grac w grę Kamila mi pokazała na necie i juz zdążyło mnie wciągnąc
Gry online: Twoje wakacje na gospodarstwie w grze Famerama
Monia, dzieki za zyczenia.
Mama w sanatorium jest, dopieor w lipcu pojedziemy do niej
a Mateusz ladnie sie bawil z dziewczynami?

tak bardzo ładnie kleił rysował i wycinał z dziewczynami

Adaś ko uwielbia starsze towarzystwo, rządzi..........................![]()