reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wstawac śpiochy wstawac!!!!!!!!!!!!
ja od dzisiaj zmieniam godziny wstawania........dziś nastawiłam se budzik na 7.15 wstałam posprzątałam i już prawie mam luzik.Mateusz jeszcze śpi a Ola od 7 czeka na kuzynkę Kamilę(17lat) bo wczoraj jej obiecałą że dziś rano do niej przyjedzie na rowerze z nią sie pobawic:rofl2:a że to Oli ulubiona kuzynka więc od rana ładnie sprzątała swoj pokój i kącik na błysk,szykowała kredki,kartki,plasteline i co chwilę tylko pyta ,,kiedy Kamila przyjedzie"a Kamila jeszcze śpi:cool2::-D

Witam się i ja:-) u nas piękna pogoda więc zaraz ubieramy się i lecimy na spacerek:tak: po drodze pójdę do lekarza z małą bo M i teściowa mi trują, że ona zadługo już smarka i pokasłuje:sorry: i że mam iść to skontrolować:confused: tylko jakoś dziwnie bo jak siedzi ze mną to może w ciągu dnia 2 razy delikatnie kaszlnie podczas gdy ja ponoć zdrowa w ciągu dnia kilka razy też kaszle:dry: domyślam się, że lakarka pewnie sobie pomyśli o mnie jako panikarze ale jak mam ich słuchać to już wolę w jej oczach zostać panikarą:sorry:

witam i ja w słonecznie, piekny dzień

Nerwa mam na maxa od wczorajszego wieczora.................. oczywiście na J................

Zaraz młodego zagonię na drzemkę a ja obiadek jakis skleję.......... potem lecimy po Maję do przedszkola, dziś jest to pożegnanie 6 latków i Maja została też zaproszona na poczęstunek po................. więc my z małym albo w przedszkolu przeczekamy, ale na plac zabaw tuz obok pójdziemy.

Miłego dnia życzę

witam!!!

caly dzien dzis pada:wściekła/y:a niunka oczywscie musiala leciec na dwor:szok:

glodna jestem, a niedawno jadlam:szok: w dodatku jem coraz wiecej slodyczy:cool:

dzis sa urodziny i imeininy mojej JaSI:-):tak::tak::tak:

Ola od 7 czeka na kuzynkę Kamilę(17lat) bo wczoraj jej obiecałą że dziś rano do niej przyjedzie na rowerze z nią sie pobawic:rofl2:a że to Oli ulubiona kuzynka więc od rana ładnie sprzątała swoj pokój i kącik na błysk,szykowała kredki,kartki,plasteline i co chwilę tylko pyta ,,kiedy Kamila przyjedzie"a Kamila jeszcze śpi:cool2::-D

doczekala sie?

Zaraz młodego zagonię na drzemkę a ja obiadek jakis skleję.......... potem lecimy po Maję do przedszkola, dziś jest to pożegnanie 6 latków i Maja została też zaproszona na poczęstunek po................. więc my z małym albo w przedszkolu przeczekamy, ale na plac zabaw tuz obok pójdziemy.

Miłego dnia życzę

wyniosla chociaz po cukierku dla was?;-):-):-p

witam!!!

aggentka z Julitki.....:-D:-D:-D
glodna jestem, a niedawno jadlam:szok: w dodatku jem coraz wiecej slodyczy:cool:
to po tym dziurawcu?

Wszystkiego Najlepszego dla Jasi:-)

doczekala sie?

no pewnie że się doczekała:tak:i miło spędziły czas bo Kamila ma super podejście do Oli i robiły dużo plastycznych rzeczy:tak:

witam wieczorkiem:-)oglądam już chyba setny raz dirty dancing i mam zamiar po grac w grę Kamila mi pokazała na necie i juz zdążyło mnie wciągnąc:zawstydzona/y:

Gry online: Twoje wakacje na gospodarstwie w grze Famerama

witam!!!

100 lat dla mamy my w niedziele jedziemy do teściowej na urodziny .......60te......... a miała 20 czerwca no i znów mam sałatkę zrobić:wściekła/y:

doczekala sie?

wyniosla chociaz po cukierku dla was?;-):-):-p

nie, nie wyniosła, ale jestem z niej dumna............ my równiez sie załapaliśmy tzn ja z młodym............. nie za bardzo dyrektorka miała mine zadowolona jak nas zobaczyła, ale ja z usmiechem do niej : w końcu to tez takie pożegnanie mojej córki z tym przedszkolem ............... pozwoliła wejść do środka
witam wieczorkiem:-)oglądam już chyba setny raz dirty dancing i mam zamiar po grac w grę Kamila mi pokazała na necie i juz zdążyło mnie wciągnąc:zawstydzona/y:

Gry online: Twoje wakacje na gospodarstwie w grze Famerama

Monia ja tez jednym okiem ogladam mój ukochany film
Monia, dzieki za zyczenia.
Mama w sanatorium jest, dopieor w lipcu pojedziemy do niej

a Mateusz ladnie sie bawil z dziewczynami?

Adaś ko uwielbia starsze towarzystwo, rządzi..........................:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry