• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wstawac śpiochy wstawac!!!!!!!!!!!!
ja od dzisiaj zmieniam godziny wstawania........dziś nastawiłam se budzik na 7.15 wstałam posprzątałam i już prawie mam luzik.Mateusz jeszcze śpi a Ola od 7 czeka na kuzynkę Kamilę(17lat) bo wczoraj jej obiecałą że dziś rano do niej przyjedzie na rowerze z nią sie pobawic:rofl2:a że to Oli ulubiona kuzynka więc od rana ładnie sprzątała swoj pokój i kącik na błysk,szykowała kredki,kartki,plasteline i co chwilę tylko pyta ,,kiedy Kamila przyjedzie"a Kamila jeszcze śpi:cool2::-D

Witam się i ja:-) u nas piękna pogoda więc zaraz ubieramy się i lecimy na spacerek:tak: po drodze pójdę do lekarza z małą bo M i teściowa mi trują, że ona zadługo już smarka i pokasłuje:sorry: i że mam iść to skontrolować:confused: tylko jakoś dziwnie bo jak siedzi ze mną to może w ciągu dnia 2 razy delikatnie kaszlnie podczas gdy ja ponoć zdrowa w ciągu dnia kilka razy też kaszle:dry: domyślam się, że lakarka pewnie sobie pomyśli o mnie jako panikarze ale jak mam ich słuchać to już wolę w jej oczach zostać panikarą:sorry:

witam i ja w słonecznie, piekny dzień

Nerwa mam na maxa od wczorajszego wieczora.................. oczywiście na J................

Zaraz młodego zagonię na drzemkę a ja obiadek jakis skleję.......... potem lecimy po Maję do przedszkola, dziś jest to pożegnanie 6 latków i Maja została też zaproszona na poczęstunek po................. więc my z małym albo w przedszkolu przeczekamy, ale na plac zabaw tuz obok pójdziemy.

Miłego dnia życzę

witam!!!

caly dzien dzis pada:wściekła/y:a niunka oczywscie musiala leciec na dwor:szok:

glodna jestem, a niedawno jadlam:szok: w dodatku jem coraz wiecej slodyczy:cool:

dzis sa urodziny i imeininy mojej JaSI:-):tak::tak::tak:

Ola od 7 czeka na kuzynkę Kamilę(17lat) bo wczoraj jej obiecałą że dziś rano do niej przyjedzie na rowerze z nią sie pobawic:rofl2:a że to Oli ulubiona kuzynka więc od rana ładnie sprzątała swoj pokój i kącik na błysk,szykowała kredki,kartki,plasteline i co chwilę tylko pyta ,,kiedy Kamila przyjedzie"a Kamila jeszcze śpi:cool2::-D

doczekala sie?

Zaraz młodego zagonię na drzemkę a ja obiadek jakis skleję.......... potem lecimy po Maję do przedszkola, dziś jest to pożegnanie 6 latków i Maja została też zaproszona na poczęstunek po................. więc my z małym albo w przedszkolu przeczekamy, ale na plac zabaw tuz obok pójdziemy.

Miłego dnia życzę

wyniosla chociaz po cukierku dla was?;-):-):-p

witam!!!

aggentka z Julitki.....:-D:-D:-D
glodna jestem, a niedawno jadlam:szok: w dodatku jem coraz wiecej slodyczy:cool:
to po tym dziurawcu?

Wszystkiego Najlepszego dla Jasi:-)

doczekala sie?

no pewnie że się doczekała:tak:i miło spędziły czas bo Kamila ma super podejście do Oli i robiły dużo plastycznych rzeczy:tak:

witam wieczorkiem:-)oglądam już chyba setny raz dirty dancing i mam zamiar po grac w grę Kamila mi pokazała na necie i juz zdążyło mnie wciągnąc:zawstydzona/y:

Gry online: Twoje wakacje na gospodarstwie w grze Famerama

witam!!!

100 lat dla mamy my w niedziele jedziemy do teściowej na urodziny .......60te......... a miała 20 czerwca no i znów mam sałatkę zrobić:wściekła/y:

doczekala sie?

wyniosla chociaz po cukierku dla was?;-):-):-p

nie, nie wyniosła, ale jestem z niej dumna............ my równiez sie załapaliśmy tzn ja z młodym............. nie za bardzo dyrektorka miała mine zadowolona jak nas zobaczyła, ale ja z usmiechem do niej : w końcu to tez takie pożegnanie mojej córki z tym przedszkolem ............... pozwoliła wejść do środka
witam wieczorkiem:-)oglądam już chyba setny raz dirty dancing i mam zamiar po grac w grę Kamila mi pokazała na necie i juz zdążyło mnie wciągnąc:zawstydzona/y:

Gry online: Twoje wakacje na gospodarstwie w grze Famerama

Monia ja tez jednym okiem ogladam mój ukochany film
Monia, dzieki za zyczenia.
Mama w sanatorium jest, dopieor w lipcu pojedziemy do niej

a Mateusz ladnie sie bawil z dziewczynami?

Adaś ko uwielbia starsze towarzystwo, rządzi..........................:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry