Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas zapowiada sie kolejny piękny dzień:-) wczoraj z małą całe popołudnie spędziłyśmy na placu zabaw:-) a dziś aż mi szkoda tej pogody bo wiem jak minie jej dzień
a sama uważaj bo mój M już od kilku miesiecy jest od niej uzależniony
i przez to często nie mogę się dopchać do komka a jak już się dopcham to msłyszę co chwila puść mnie bo muszę owies zebrać, puść mnie bo muszę jajka zebrać itp itd
wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza-wstawac spiooooochy!!!![]()
Witam sie i ja:-) z pracyu nas zapowiada sie kolejny piękny dzień:-) wczoraj z małą całe popołudnie spędziłyśmy na placu zabaw:-) a dziś aż mi szkoda tej pogody bo wiem jak minie jej dzień
![]()
Donkat wszystkiego naj naj dla mamy:-)
Monia nawet mi nic nie mó o tej grzea sama uważaj bo mój M już od kilku miesiecy jest od niej uzależniony
i przez to często nie mogę się dopchać do komka a jak już się dopcham to msłyszę co chwila puść mnie bo muszę owies zebrać, puść mnie bo muszę jajka zebrać itp itd:wściekła/y:

nie wiedziałam, że Twój małz jest rolnikiem;-)dziś aż mi szkoda tej pogody bo wiem jak minie jej dzień![]()
jak już się dopcham to msłyszę co chwila puść mnie bo muszę owies zebrać, puść mnie bo muszę jajka zebrać itp itd![]()

Po 14 jedziemy na zabawy na świeżym powietrzu, umówiłam sie z kumpelą więc pogaduchy tez zaliczę no i sie najem za darmo;-)
Mój mały własnie ogląda Kubusia Puchatka, J pojechał komody i szafki skręcać a ja kawkę lece zalać.......................która sie przyłączy?????????????????????
udanych zabaw
:-)
-juz wszyscy wiedza, ze jestem nadwornym pijakiem

to tesciowa nie wychodzi z mala na dwor?
Twoj M sie wczul w role, bo przeciez dzialke macie, to nie wiadomo czy nie zacznie czegos tam hodowac
ja sie tez kiedys zalogowalam w tej grze, ale balam sie zaczac, zeby mnie nie wciagnela
znow macie slonko?udanych zabaw
:-)
ja juz po kawce, herbatce i wodzie-juz wszyscy wiedza, ze jestem nadwornym pijakiem
![]()

wczoraj ały wieczór sadziłam marchewki i sałatę

Witam
nie zaspałam nie ....ale D rano był w domu to nie miałam okazji wejśc a teraz pojechał załatwiac sprawy urzędowe więc jestem:-)
no tak, trzeba bylo pokazac, ze sie ejst przykladna matka i zona;-):-)
zaraz pojde szykowac obiad rybka z ziemniaczkami dziś
wlasnie sie objadlam tym na kursie. teraz mi sie chce spac
Justyna gdzie sie podziewasz?autko już chyba wypróbowane?
Justa ma nowy samochod, to juz z nami nie gada;-)
nie będę wymieniac dalej po imieniach bo za dużo by tego było:-(dziewczyny które dawno nie gościły na BB odezwijcie się![]()