reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie i ja:-) z pracy:cool: u nas zapowiada sie kolejny piękny dzień:-) wczoraj z małą całe popołudnie spędziłyśmy na placu zabaw:-) a dziś aż mi szkoda tej pogody bo wiem jak minie jej dzień:sorry2:
Donkat wszystkiego naj naj dla mamy:-)
Monia nawet mi nic nie mó o tej grze:wściekła/y: a sama uważaj bo mój M już od kilku miesiecy jest od niej uzależniony:szok::wściekła/y: i przez to często nie mogę się dopchać do komka a jak już się dopcham to msłyszę co chwila puść mnie bo muszę owies zebrać, puść mnie bo muszę jajka zebrać itp itd:wściekła/y:

wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza-wstawac spiooooochy!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

na rozkaza, J dziś wział nadgodziny, więc dłużej w łózku poleżelismy, potem Maję odwiozłam do przedszkola ale przed zajechałyśmy po kwiatki dla Pań.
Po 14 jedziemy na zabawy na świeżym powietrzu, umówiłam sie z kumpelą więc pogaduchy tez zaliczę no i sie najem za darmo;-)
Witam sie i ja:-) z pracy:cool: u nas zapowiada sie kolejny piękny dzień:-) wczoraj z małą całe popołudnie spędziłyśmy na placu zabaw:-) a dziś aż mi szkoda tej pogody bo wiem jak minie jej dzień:sorry2:
Donkat wszystkiego naj naj dla mamy:-)
Monia nawet mi nic nie mó o tej grze:wściekła/y: a sama uważaj bo mój M już od kilku miesiecy jest od niej uzależniony:szok::wściekła/y: i przez to często nie mogę się dopchać do komka a jak już się dopcham to msłyszę co chwila puść mnie bo muszę owies zebrać, puść mnie bo muszę jajka zebrać itp itd:wściekła/y:

:-D:-D nie wiedziałam, że Twój małz jest rolnikiem;-)

Mój mały własnie ogląda Kubusia Puchatka, J pojechał komody i szafki skręcać a ja kawkę lece zalać.......................która sie przyłączy?????????????????????

dziś aż mi szkoda tej pogody bo wiem jak minie jej dzień:sorry2:

jak już się dopcham to msłyszę co chwila puść mnie bo muszę owies zebrać, puść mnie bo muszę jajka zebrać itp itd:wściekła/y:

to tesciowa nie wychodzi z mala na dwor?

Twoj M sie wczul w role, bo przeciez dzialke macie, to nie wiadomo czy nie zacznie czegos tam hodowac:-D:-D:-D

ja sie tez kiedys zalogowalam w tej grze, ale balam sie zaczac, zeby mnie nie wciagnela:cool2:

Po 14 jedziemy na zabawy na świeżym powietrzu, umówiłam sie z kumpelą więc pogaduchy tez zaliczę no i sie najem za darmo;-)

Mój mały własnie ogląda Kubusia Puchatka, J pojechał komody i szafki skręcać a ja kawkę lece zalać.......................która sie przyłączy?????????????????????

znow macie slonko?:cool: udanych zabaw:tak::-)

ja juz po kawce, herbatce i wodzie:szok::szok:-juz wszyscy wiedza, ze jestem nadwornym pijakiem:-D:-D:-D:eek:

a gdzie Monia, czyzby dzis zaspala?

gamon jestem, bo w miedzyczasie na zajeciach komputerowych tlumacze sobie slowa z tesktow ang. dzis wzielam tylko 1krotki i juz go zrobilam, a moglam wykorzsytac czas, gdybym miala wiecej:dry:

to tesciowa nie wychodzi z mala na dwor?

Twoj M sie wczul w role, bo przeciez dzialke macie, to nie wiadomo czy nie zacznie czegos tam hodowac:-D:-D:-D

ja sie tez kiedys zalogowalam w tej grze, ale balam sie zaczac, zeby mnie nie wciagnela:cool2:

znow macie slonko?:cool: udanych zabaw:tak::-)

ja juz po kawce, herbatce i wodzie:szok::szok:-juz wszyscy wiedza, ze jestem nadwornym pijakiem:-D:-D:-D:eek:

to kolejna wspólna cecha czy cos tam.

Ja zaraz spadam po ziemniaki, bo miesko z wczoraj zostało i będzie obiadek

Donuś gamoń, gamoń z Ciebie, ;-):-p

Justy dawno tez nie było

Witam
nie zaspałam nie ....ale D rano był w domu to nie miałam okazji wejśc a teraz pojechał załatwiac sprawy urzędowe więc jestem:-)
Aneta jeśli chodzi o tą grę to chyba juz za późno ......bo już mnie wciągła:zawstydzona/y:wczoraj ały wieczór sadziłam marchewki i sałatę:szok::-D
mniam mniam właśnie pojadłam troszkę truskawek a zaraz pojde szykowac obiad rybka z ziemniaczkami dziś:tak:
Majandra usypiaj Maciusia i chodź na BB;-)
Justyna gdzie sie podziewasz?autko już chyba wypróbowane?
Nuśka co tam u Was?jak Igorek?
Gabids odezwij się?
nie będę wymieniac dalej po imieniach bo za dużo by tego było:-(dziewczyny które dawno nie gościły na BB odezwijcie się:tak:

reklama
Witam
nie zaspałam nie ....ale D rano był w domu to nie miałam okazji wejśc a teraz pojechał załatwiac sprawy urzędowe więc jestem:-)

no tak, trzeba bylo pokazac, ze sie ejst przykladna matka i zona;-):-)

zaraz pojde szykowac obiad rybka z ziemniaczkami dziś:tak:

wlasnie sie objadlam tym na kursie. teraz mi sie chce spac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justyna gdzie sie podziewasz?autko już chyba wypróbowane?

Justa ma nowy samochod, to juz z nami nie gada;-):-D:-D

nie będę wymieniac dalej po imieniach bo za dużo by tego było:-(dziewczyny które dawno nie gościły na BB odezwijcie się:tak:

odmeldowac sie!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry