Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdarza się to nie często ale zdarza no i nocka ostatnio też nie zawsze jest sucha

A u nas choróbsko. Ja zakatarzona, Maciuś coś pokasłuje. Dziś mam wolne, więc został ze mną w domu.
Adaś lekko smarcze, ale lekko...... Maja wstała z bólem brzucha, potem na kibelek i rewolucja............. więc została w domu a Adaś w przedszkolu.
O, przypomnialo mi sie, majeranek musze zaparzyc mlodemu
czeka mnie dzisiaj rozmowa w przedszkolu, bo nie podoba mi się to, że młoda w zeszłym tygodniu wróciła z podbitym okiem, wczoraj z lekko rozwaloną wargą i jeszcze się skarżyła, ze jakiś Wiktor uderzył ją w kostkę i bardzo bolało:-( na pytanie czy miał jakąś kare powiedziała, że nie![]()
chciała bym się obciąc tzn iśc do fryzjera tylko problem tkwi w tym że nie wiem jaka fryzurkę bym chciała...przeglądam fryzury i niewiem......
Monia ja wczoraj sobie farbe nalozyla,ale bez szalenstw, jasny blond z Garniera,a jesli o fryzure chodzi to kolacze mi sie po glowie trwala,ale taka na grubych walkach. Zobaczymy, moze sie skusze,bo nigdy nie mialam.

dziewczynki ja tak szybko bo dopiero wróciłam z... Niemiec))))

a gdzie to kolezanke nosi?????????????a no i cud się stał dnia dzisiejszego bo moje dziecko powiedziało, ze za szybko po nią przyszłamszok normalnie
![]()
Majandra tata z chorobą nie wygra na pewno (może 10 lat temu miałby szanse w tej chwili leczony jest jedynie paliatywnie...), możemy jedynie wygrywać maleńkie bitewki o każdy kolejny dzień, dobry nastrój, wyjście na taras, zrobienie kilku kroków po ogrodzie itd., a przede wszystkim, żeby tata był z nami jak najdłużej.
No widzę, że nie tylko my porozkładaniPolecam nalewkę bursztynową jak tylko coś Was łapie, ja po dwóch dniach w zasadzie już wyleczona, niestety małego nie mogłam nawet nasmarować, bo co chwila ma stany podgorączkowe
![]()
Kobietki potrzebuja taka ksiazke Neuromarketing. Interdyscyplinarne spojrzenie na klienta - H. Mruk

czy waszym dzieciaczkom zdarzy się jeszcze posikac???Mateusz niekiedy ma taki dzień że wogóle nie zawoła i w ciągu popołudnia pootrafi się zesikac 3 razyzdarza się to nie często ale zdarza no i nocka ostatnio też nie zawsze jest sucha
![]()
jak zaprowadzałam niunie do przedszkola to czakała na mnie miła niespodzianka, wczoraj niunia na zajęciach plastycznych zrobiła jeża z gliny i wykałaczek- jej pierwsze przedszkolne arcydzieło)))) musze zostawić na pamiątkę
)

Donus ucałuj mamę a Julitka jest niesamowita taka jak MAja kiedys, ale juz kiedys stwierdziłysmy przeciez że nasze dziewczynki sa do siebie podobne pod tym względem.
dziekuje
U nas do teraz padało, ale widzę że juz się przejasnia i nawet słonko zaglada przez okna i widać KURZ w domu.
tylo nie sprztaaj, bo sasiadka patrzy-chachacha!
Maja z tańców zadowolona, wczoraj miały cwiczenia przygotowujace do szpagatu....... Maja przed spanie i dzis rano powtarzała.
o rety, ale spryciara
i po drodze powiedziała, ze mam po nią później przychodzić
dzień minął przyjemnie Szymonek bardzo grzeczny
tylko biedaczka strasznie męczy kaszel:-( mam nadzieje, że antybiotyk szybko się z tym dziadostwem rozprawi
a co Twoje dzieciaczki wyprawiały u logopedy?