reklama

Wrześniówkowe mamy

Wpadlam tutaj z dobrymi informacjami :)

rozmawialem z adwokatem - nie musisz sie juz obawiac powrotu do polski. Rezygnuje z rozprawy, oficjalnie zostajesz jedyna osoba ktora jest prawnie zwiazana z Olafem

Ojciec Olafa do mnie dzisiaj napisal.
Troche mi dziwnie, nie wiem czy to nie podstep, wiec jestem ostrozna, ale generalnie sie ciesze. Rozmawialam z moim prawnikiem, rzeczywiscie- przedstawiciel marcina zadzwonil do niej, wycofuja sie. W piatek bedzie po sprawie...

Rozmawialam z Tata Olafa dzisiaj i tak mi nijako, bo mimo wszystko to dla Olafa wazna osoba no i wedlug niego bycie rodzicem to lozenie na dziecko (czyli kasa,kasa,kasa i nic innego)... Stwierdzil, ze Olafowi zapewnilam juz dobre warunki bytowe...Sensownie gadal po raz pierwszy od stycznia.
Chce od czasu do czasu miec z Olafem... No...i tyle.

A w ogole to sie przestraszylam dzisiaj jak cholerka! weszlam na NK i tam chyba Agulki profil byl... Ze zdjeciem dziewczynki z poparzona twarza...zobaczylam miniaturke i pierwsza litere imienia... nie mam duzo osob na NK i sie przerazilam, ze cos sie stalo AsiiKC!

reklama
Wpadlam tutaj z dobrymi informacjami :)

Troche mi dziwnie, nie wiem czy to nie podstep, wiec jestem ostrozna, ale generalnie sie ciesze. Rozmawialam z moim prawnikiem, rzeczywiscie- przedstawiciel marcina zadzwonil do niej, wycofuja sie. W piatek bedzie po sprawie...

Rozmawialam z Tata Olafa dzisiaj i tak mi nijako, bo mimo wszystko to dla Olafa wazna osoba no i wedlug niego bycie rodzicem to lozenie na dziecko (czyli kasa,kasa,kasa i nic innego)... Stwierdzil, ze Olafowi zapewnilam juz dobre warunki bytowe...Sensownie gadal po raz pierwszy od stycznia.
Chce od czasu do czasu miec z Olafem... No...i tyle.

A w ogole to sie przestraszylam dzisiaj jak cholerka! weszlam na NK i tam chyba Agulki profil byl... Ze zdjeciem dziewczynki z poparzona twarza...zobaczylam miniaturke i pierwsza litere imienia... nie mam duzo osob na NK i sie przerazilam, ze cos sie stalo AsiiKC!

łoj matko ale narobiłam zamieszania.............. :szok::szok::szok: a chciałam pomóc, bo podobno pomagam wklejając to zdjecie:sorry2:

Harsh oby teraz juz były dobre wieści i chwile:tak:

My bylismy na pacu zabaw i poznalismy innych sąsiadów , dalej mieszkających, dwóch chłopców, jeden starszy do Mai o 2 lata a drugi od Adasia o pół roku, :tak:

Harsh super wiadomości:-):-):-):-)

Aneta dzieci wogóle się mnie nie słuchały u logopedy.Mateusz wcale nie chciał cwiczyc,Ola zzamiast grzecznie siedziec to śpiewała ahh szkoda gadki

wyprałam dziś 100zł ale na szczęscie całe jest

Ostatnia edycja:
Agulka fajnie poznac taka rodzine podobna do swojej. Moze beda newe przyjaznie:-)
Harsh coz mam napisac? OTWIERAJ KOBITO SZAMPANA!!!! Mam nadzieje,ze to nie chwilowy kaprys M i,ze naprawde zrozumial,ze Olafowi nie dzieje sie krzywda i ,ze odpuscil Tobie. A mysle,ze Ty jestes na tyle madra kobieta i matka,ze jesli M bedzie chcial utrzymywac normalne stosunki z synem to nie zabronisz im tego. Ale sie ciesze:tak:

Szukałam już wszędzie , nawet w necie w e-drogeriach i za nic nie mogę znaleźć moje farby............ czy któraś mogłaby zobaczyc u siebie czy jest.
PILSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS odkupię.

BRILLANCE Luminance 860 Ultrafiolet

Witam się z pracy:-) za oknem piękne słoneczko aż żal, że dziś w pracy pocieszam się jednak wolnym wekendem;-)
Harsch ufff jaka ulga:-) nawet nie wiesz jak się cieszę. mam nadzieję, że to oznacza koniec waszych kłopotów:tak:
Agulka o 10 otwierają drogerie obok to skoczę i zobaczę czy jest;-)

witam!!

jakas niedorobiona dzis jestem:confused:spac mi sie cche i len dopadl

mam chcec jechac do rodzinki mamy, ale ona nie hcce, bo sie wstydzi, ze jest opchnieta:-(

Donkat panie w przedszkolu się tak zgodziły żeby Julitka przychodziła???u nas na pewno by się nie zgodzili:no:

wiesz co, na poczatku byly zdzwione moja prosba. nie byly happy, ale sie zgodzily. dzis jednak malej nie poslalam, bo sie wczoraj nie bawila z dziecmi, ale podobniez dzieci pytaly o Julitke:-)

Harsh, swietne wiesci!!!!!!!!!tylko, kurcze, czy to mozliwe, z epo tych wszystkich glupotach ze strony M ona na gle tak zmadrzal? jakos nie chce mi sie w to wierzyc i wietrze tam podstep.
choc z drugiej strony, to chyba niemozliwe, zeby informowal prawnikow, a potem sie okaze, ze to nieprawda

Z calego serducha zycze, zeby bylo juz spokojnie:tak::tak:

[/B]

My bylismy na pacu zabaw i poznalismy innych sąsiadów , dalej mieszkających, dwóch chłopców, jeden starszy do Mai o 2 lata a drugi od Adasia o pół roku, :tak:

w koncu Adas bedzie mial kolege:-)

wyprałam dziś 100zł ale na szczęscie całe jest

przynajmniej bez zarazkow:-D:-D:rofl2:

Szukałam już wszędzie , nawet w necie w e-drogeriach i za nic nie mogę znaleźć moje farby............ czy któraś mogłaby zobaczyc u siebie czy jest.
PILSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS odkupię.

BRILLANCE Luminance 860 Ultrafiolet

bede w Rossmannie to zobacze

ej, teraz taki kolor? juz nie dazysz do blondu?

ja bardzo lubilam farby z tego Brillance.
mialam od czasow Moskwy swoja ulubiona czerwona Tamarillo i w Pl kupilam ja tylko raz, bo potem niiiiiiiiigggdzieeeeee nie moglam znalezc:-(

Donus pewnie bardziej mama nie chce niewygodnych pytan na ktore trzeba bedzie odpowiedziec. Bo po co wszyscy maja zaraz wiedziec? Moja mama tez dlugo unikala rodziny, znajomych, wszelkich odwiedzin. Dopiero powiedziala jak juz nei bylo innego wyjscia,a to i tak nic nie zmienilo w jej zachowaniu. No ciezko jej i tyle. Tak sie mowi rak to nie wyrok,ale na pewno takie ma mysli.Musi sie oswoic z ta mysla i poukladac sobie wszystko w glowie.
Agulka ja dzisiaj nigdzie nie jade,ale jak do jutra nic dziewczyny nie znajda u siebie to poszukam w Mogilnie.

Justa, nasza mama jeszcze nie wie...chcemy jje przedluzyc optymizm na 3tyg. zanim beda wyniki EBUS-u. sa zdana na ten temat podzielone i juz zaczynamy sie klocic, bo ja z Ala chcemy utrzymac w tajemnicy, a Tomek chce rozgadac. Olka juz podobniez rozgadala polowie wsi!!!!
Jasia naiwna nie jest i wie, ze nie jest calkiem zdrowa, spodziewa sie raka w wezlach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry