reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia zostalysmy same, pifko z soczkiem?
Aneta fajne masz obicia fotela, nie zalujesz,ze takie kolorowe? Bo ja zawsze sie boje,ze opatrza mi sie i wybieram takie stonowane/uniwersalne

buuuuuuuuu gdybym wiedziała że będę miałą towarzystwo do piwka to napewno bym posiedziała a tak to juz spałam
jakie fotele jakie obicia???

a tak wogóle to dobry wieczór:-):-):-)my juz po urodzinkach Mateusza młody dostał pościel z bajki Auta:-)jakiegoś robota ,dresik i kasę:tak:teraz siedzę jeszcze z mamcią (została u nas na noc:-))pijemy drinka i oglądamy,,Tylko mnie kochaj"
a jutro jedziemy na odpust do teściów

reklama
witam kobietki

my juz w domku, wczoraj wrocilysmy

oj, ale sie zle wczoraj czulam, jakas niedorznieta bylam...

nie cche mi sie znow isc do kosciola...wstyd mi, ale od ajkiegos czasu takiego elnia an koscil mam

po obiadku lecimy do znajomych na imeininy

Witam.

Dzieki dziewczyny i szukajcie mi tej farby jak możecie. U nas kiedys była w Rossmanie i juz nie ma u nas.....................a kolorek ten juz miałam, to był ten co połozyłam na BN i co Wam tak się podobał.

Donus dzieki wiesz za co?

nie ma za co, a fraby dzis posuzkam, bo bede

już cała kolekcja maskotek ułożona na łóżku i dzieci zaraz idą w przedszkolu na śniadanko:-D:rofl2:

dobre!!!!!!!!!!!

a tak wogóle to dobry wieczór:-):-):-)my juz po urodzinkach Mateusza młody dostał pościel z bajki Auta:-)jakiegoś robota ,dresik i kasę:tak:teraz siedzę jeszcze z mamcią (została u nas na noc:-))pijemy drinka i oglądamy,,Tylko mnie kochaj"
a jutro jedziemy na odpust do teściów

:) :) :)

dziewczyny, Asiek nie pisze, czyzby juz?

Asiek nie pisze :) ale czyta :)

własnie przechodze małą depresje i nie mam zamiaru Was zanudzać... strasznie boje sie porodu- zwłaszcza ze wszystko wskazuje ze bedzie wywoływany :( dobija mnie perspektywa rozstania z Julą :( i generalnie wszytsko jest do kitu :(((
we wtorek mam sie wstawic do szpitala wiec zapewne jeszcze sie pojawie pożegnać....

Asiek nie pisze :) ale czyta :)

własnie przechodze małą depresje i nie mam zamiaru Was zanudzać... strasznie boje sie porodu- zwłaszcza ze wszystko wskazuje ze bedzie wywoływany :( dobija mnie perspektywa rozstania z Julą :( i generalnie wszytsko jest do kitu :(((
we wtorek mam sie wstawic do szpitala wiec zapewne jeszcze sie pojawie pożegnać....

oj Asiula rozumiem Cię, bo to już pewnie męczące byc jeszcze w jednej całości................... porodu sie nie bój, jak przeyzyałas jeden to nastepny tez przeżyjesz, wywoływany poród nie jest taki zły.......................... my trzymamy kciuki i lada moment samo Cię chwyci, zobaczysz....... ja stawiam na dzisiejszą noc.......................

Witam w niedzielnę popołudniem, u nas słonecznie ale wietrznie, dzici osmarkane, Adaś w nocy sie zlał bo przed snem mój kochany j wpadł na pomysł by dzieci popatrzyły siobie na ogień w kominku...................

Czekam na męża bo w szkole jeszcze siedzi................... tęskno dzieciom za nim bo w tym tygodniu widziały go tylko z rana przez pół godziny a i teraz zjady w ten weekend.............. no ale od jutra wracamy do normanlosci.............. za 2 tyg znów 2 zmiana..........

Asia powiem,ze bardzo Ci wspolczuje,bo ja tez sralabym w gacie jakbym byla po terminie. Mam nadzieje,ze Lenka zlituje sie i sama zacznie domagac sie wyjscia do Was.

A ja na grzybkach znow bylam. Czekam az S mi ocet przywiezie,bo skonczyl mi sie. Mlody jakby gorzej, mocniejszy katar i zaczyna pokaszliwac, na szczescie nie ma goraczki,ale S podjal meska decyzje i nie pojechali do kosciola dopiero teraz sam pojechal.
patrick kupil mi taki proszek http://allegro.pl/proszek-persil-megaperls-do-90-pran-niemcy-i1237316324.html uniwersalny i do koloru,ale jak to chlop stwierdzil,ze wiekszych pudelek nie bylo i kupil 2,3kg. Ja widzialam na Allegor takie wiaderka 9kg,ale on ich nie widzial. Aska mi kupi jak bedziemy mialy sie widziec.

Justyna Jula rodziła sie 2 tyg po terminie wczoraj jak byłam na KTG to lekarka powiedziała cyt"widocznie taka Pani uroda" hmmm boje sie strasznie i tego wywołania i tej rozłąki z niunią :(

co do proszku to własnie ten jest najlepszy, specjalnie do Niemiec po niego jeździmy :) tylko ja preferuje w formie żelu- bedziesz na bank zadowolona, świetnie dopiera ciuchy i jest bardzo wydajny :)

Justyna Jula rodziła sie 2 tyg po terminie wczoraj jak byłam na KTG to lekarka powiedziała cyt"widocznie taka Pani uroda" hmmm boje sie strasznie i tego wywołania i tej rozłąki z niunią :(

co do proszku to własnie ten jest najlepszy, specjalnie do Niemiec po niego jeździmy :) tylko ja preferuje w formie żelu- bedziesz na bank zadowolona, świetnie dopiera ciuchy i jest bardzo wydajny :)

to teraz już wiemy po co do Niemiec kilka dni temu jechaliscie:-p:-D:-D:-D

Adaś gorączkuje mi dzisiaj, przed spaniem miał 37,6 stopni gorączki........... jutro zostaje w domu a Maja chce do przedszkola ........... i jak teraz to zrobić?
Samego go w domu nie zostawie i Mai nie zawiozę, wziąc go raczej też nie powinnam? buuuuuuuuuuuuu a młoda ryczała że chche isc się uczyc, bo potem będzie jedne zajęcia do tyłu

Hejka
Widzę, że tu ostatnio panuje zasada OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI.

Dzieci mam w domu, Adaś gorączkował ale dopiero teraz mu dałam przeciwgorączkowe, bo był "do zniesienia" i nawet dobrze spał. Teraz ma 38,3 stopnie, ale zachowanie spoko. Maja dećko niezadowolona, ale nie ryczała.............. muszę cos wymyslic na jutro z jej pójsciem do przedszkola.

reklama
Witam się o poranku z pracy:-) za oknem piękne słoneczko;-) młoda już dzisiaj pojechała sama z tatusiem do przedszkole:tak: ze mną pożegnała się pod domem i pobiegła w podskokach;-)
Agulka zdrówka dla Adasia:tak: no i kombinuj, kombinuj może ktoś z sąsiadów mógłby ci ja zawieść albo przyjść do Adasia, a Ty ją zawieziesz?Patrzyłam wczoraj za tą Twoją farbą w rosmani, była ta seria ale akurat tego koloru nie było:sorry2: szukać dalej czy już sobie załatwiłaś?
Monia super, że urodzinki udana:-)
Justa jak Mati? A grzybków zazdraszczam :sorry2:ja może w środę wyskoczę;-)
Asiek jak tam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry