reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się o poranku z pracy:-) za oknem piękne słoneczko;-) młoda już dzisiaj pojechała sama z tatusiem do przedszkole:tak: ze mną pożegnała się pod domem i pobiegła w podskokach;-)
Agulka zdrówka dla Adasia:tak: no i kombinuj, kombinuj może ktoś z sąsiadów mógłby ci ja zawieść albo przyjść do Adasia, a Ty ją zawieziesz?Patrzyłam wczoraj za tą Twoją farbą w rosmani, była ta seria ale akurat tego koloru nie było:sorry2: szukać dalej czy już sobie załatwiłaś?
Monia super, że urodzinki udana:-)
Justa jak Mati? A grzybków zazdraszczam :sorry2:ja może w środę wyskoczę;-)
Asiek jak tam?
szukac , szukać..............:tak:

Co do Mai to bede musiał z sąsiadami pokombinować............ żeby ja ktos podrzucił, bo każdy z sąsiadów wyjeżdza własnie około 8, tylko uirka każdy do innego przedszkola:crazy:

Słońca zazdroszczę, a grzybki wczoraj dostałam od mamy cała wielka reklamówke, juz obranych, oczyszczony i pokrojonych, ja tylko ugotowac miałam:-):-):-)

reklama
witam!!!

Pomijajac to, ze rano sie z niczym nie moglam wyrobic, bo P jeszcze byl i z Julitka mnie spowalniali, to mialam fajny dzien.
w dodatku w przedszkolu dzis byl biskup-nie mam pojecia po co:baffled: i dzieci mialy byc ubrane elegancko, a my o tym nie wiedzialysmy, bo nas w piatek nie bylo, wiec...Jultika chyba jako jedyna byla w czerwonej bluzeczce:-D:-D Na szczescie dziecko nie czulo, ze jest niestosownie ubrane, a panie na przyszly raz maja nauczke, ze moznaby zadzwonic i powiedziec:baffled:

Ponadto bylamd zis zlozyc CV. nic szczegolnego, t zn praca fajna, ale baaardzo trzeba byc dyspozycyjnym. mam pomyslec do piatku. w sumie to jestem zadowolona z siebie, jak sie zachowywalam, bo po szkoleniach mam wieksza wiedze na ten temat i ciesze sie, ze ja wcielilam w zycie:biggrin2::biggrin2:

a najwazniejsze...udalo mi sie sprzedac citroena:tak::tak::tak:t zn jeszcze stoi do soboty u nas, ale gosciu byl taki napalony, ze sie zdecydowal:biggrin2::biggrin2:

Aga, u mnie w Rossmannie to nawet tej serii fsrb nie bylo, nie mwoiac o kolorze

Witam w niedzielnę popołudniem, u nas słonecznie ale wietrznie, dzici osmarkane, Adaś w nocy sie zlał bo przed snem mój kochany j wpadł na pomysł by dzieci popatrzyły siobie na ogień w kominku...................

a to jednak dziala? myslalam, ze nam kity wciskali jak bylismy dziecmi

patrick kupil mi taki proszek PROSZEK PERSIL MEGAPERLS do 90 prań NIEMCY (1237316324) - Aukcje internetowe Allegro uniwersalny i do koloru,ale jak to chlop stwierdzil,ze wiekszych pudelek nie bylo i kupil 2,3kg. Ja widzialam na Allegor takie wiaderka 9kg,ale on ich nie widzial. Aska mi kupi jak bedziemy mialy sie widziec.

hahahahaahha!

co do proszku to własnie ten jest najlepszy, specjalnie do Niemiec po niego jeździmy :) tylko ja preferuje w formie żelu- bedziesz na bank zadowolona, świetnie dopiera ciuchy i jest bardzo wydajny :)

szkoda, ze mam daleko do Niemiec

Dzieci mam w domu, Adaś gorączkował ale dopiero teraz mu dałam przeciwgorączkowe, bo był "do zniesienia" i nawet dobrze spał. Teraz ma 38,3 stopnie, ale zachowanie spoko. Maja dećko niezadowolona, ale nie ryczała.............. muszę cos wymyslic na jutro z jej pójsciem do przedszkola.

chyba ma takie goraczkowanie jak Julitka. oby mu szybko przeszlo.
A obie sasiadki pracuja? moze ktoras by przyszla na pol godz do Adasia

Słońca zazdroszczę, a grzybki wczoraj dostałam od mamy cała wielka reklamówke, juz obranych, oczyszczony i pokrojonych, ja tylko ugotowac miałam:-):-):-)

takiej to dobrze ;)
ja sie wybieralalm jutro z kolezanka, ale mowi, ze nie bylo deszczu, w weekend ludzi od groma, to bedzie malutko grzybow

witam!!!

Pomijajac to, ze rano sie z niczym nie moglam wyrobic, bo P jeszcze byl i z Julitka mnie spowalniali, to mialam fajny dzien.
w dodatku w przedszkolu dzis byl biskup-nie mam pojecia po co:baffled: i dzieci mialy byc ubrane elegancko, a my o tym nie wiedzialysmy, bo nas w piatek nie bylo, wiec...Jultika chyba jako jedyna byla w czerwonej bluzeczce:-D:-D Na szczescie dziecko nie czulo, ze jest niestosownie ubrane, a panie na przyszly raz maja nauczke, ze moznaby zadzwonic i powiedziec:baffled:

Ponadto bylamd zis zlozyc CV. nic szczegolnego, t zn praca fajna, ale baaardzo trzeba byc dyspozycyjnym. mam pomyslec do piatku. w sumie to jestem zadowolona z siebie, jak sie zachowywalam, bo po szkoleniach mam wieksza wiedze na ten temat i ciesze sie, ze ja wcielilam w zycie:biggrin2::biggrin2:

a najwazniejsze...udalo mi sie sprzedac citroena:tak::tak::tak:t zn jeszcze stoi do soboty u nas, ale gosciu byl taki napalony, ze sie zdecydowal:biggrin2::biggrin2:

Aga, u mnie w Rossmannie to nawet tej serii fsrb nie bylo, nie mwoiac o kolorze

szkoda

a to jednak dziala? myslalam, ze nam kity wciskali jak bylismy dziecmi

hahahahaahha!

szkoda, ze mam daleko do Niemiec

chyba ma takie goraczkowanie jak Julitka. oby mu szybko przeszlo.
A obie sasiadki pracuja? moze ktoras by przyszla na pol godz do Adasia

obie i wyjeżdzaja obie o 7:30

takiej to dobrze ;)
ja sie wybieralalm jutro z kolezanka, ale mowi, ze nie bylo deszczu, w weekend ludzi od groma, to bedzie malutko grzybow

Jak Adasko nie bedzie miał gor.aczki to go zapakuje do auta i zawioze Maję, sama przecież się rozbierze i na sale pójdzie
U Adasia mogą też być zęby tzn ostatnia piątka, bo mówi że go boli, a napuchnięte dziąsło jak bania

to jeszcze nie wyszly mu wszystkie?
u nas spokoj od dawna i juz zapomnialam o wychodzacych zebach

nie
trzecie piatka jeszcze do końca nie wyszła a czwartej nie widac tylko to dzisło napuchnięte

Moje kuzynki Kacperek 2 tyg temu skończył roczek i nie ma ani jednego ząbka i nawet nie widac by mu szły

Witaj Monia, gdzies cały dzień się podziewała

Asia odzywaj się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry