reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia, kuruj sie

ja troche pociagam nosem, Julitka tez

jutro mnie czeka mega sprztanie, bo zaniedbalam dom

po poludniu chcialabym skoczyc z niunka do fryzjerki podciac nam wloski

a tak w ogole, to mam 6000post :))

i tym milym akcentem sie zegnam i zycze milej nocki!

reklama
Witam się i ja już z domku:-) słomiana dziś jestem więc liczę na jakieś towarzystwo;-) M czekał na mnie i pojechał do Kudowy bo kierowcy coś tam z kołem się stało:wściekła/y: a jak by tego było mało to rano jedzie na Słowacje bo drugiemu sprzegłą poszło:wściekła/y: ciekawe jak ja sobie jutro życie poukładam:baffled: przed 15 muszę odebrać małą, potem zebranie w przedszkolu na 16:15 a na 18 mam umówioną prezentacje;-) której odwołać nie mogę bo już w zeszłym, tygodniu ją odwołałam więc nie mogę robić z siebie wariata:zawstydzona/y: chyba po teściową zadzwonie popołudniu:baffled: a młoda tak czekała na mamusie, że mam cichego lokatora w łóżku;-)
Monia kuruj się kobitko:tak:
Nuśka a Ty co się tak rozgadałaś jak szalona:-p:rofl2::szok::-D
Donkat gratuluje ilości postów:rofl2:

Monia dzień na spokojnie do ogarnięcia tylko pytanie o której wróci M i czy w związku z tym bedę miała samochód do dyspozycji:baffled: jak tak dalej pójdzie to chyba się przemogę i spróbuje zaprzyjaźnić z maluszkiem:szok::rofl2: dobrze, że w mojej ciężkiej pracy przygotowałam sobie na jutro farsz do krokietów bo obiecałam moim ziomką na jutro;-) to chociaż tyle mniej na głowie;-)

Agulka u nas jest takie biuro brokerskie gdzie maja rozne ubezpieczalnie i zawsze przeliczaja nam w kilku. Ostatnio chyba w Compensie mielismy. Teraz niestety w PZU,ale przy naszym to nie ma w zasadzie zadnej roznicy.

Bylam dzisiaj u kumpeli i powiedziala mi,ze cebula zbiera wszelkie bakterie. Tzn. jesli polozy sie na talezyku pokrojona cebule to do nie zlatuja sie rozne bakterie, wirusy, zarazki z domu i bardzo to pomocne przy chorobach, no i bron boze w takim razie uzywac cebule, ktora lezala sobie od poprzedniego urzycia na talezyku.

Mlodemu chyba kaszel sie robi jakis flegmatyczny,bo znow zaczal kaszlec i rzygac. Wczoraj tez lecielismy do lazienki wieczorem. Pocieszam sie caly czas,ze nie ma goraczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry