reklama

Wrześniówkowe mamy

hejka
Mateuszek słaby leży i na bajki patrzy ,wczoraj miał stan podgorączkowy a dzis nadal katar i kaszel brzydki.D w domu bo tez słaby no i ja tez smarkam i kaszle tylko Ola się jak narazie trzyma jest w przedszkolu.
zdrówka dla wszystkich chorowitków

reklama
Widze,ze super pogoda odbija sie na wszystkich. Mlody w zasadzie kaszle jak idzie spac,ale nie wiem,czy odkaszluje gluby splywajace po gardle,czy ma wykrztusny kaszel,ale tylko w nocy by go bralo?? Tak czy inaczej zdrowiejcie dzieciaczki,bo mamuski na glowe dostana:sorry:

a co tu tak puściutko:sorry2:
MAteusz do wieczora był fajny więc wziełam go na 30min na dwór bo cieplutko i bez wiatru a wieczorem załamanie samopoczucia marudny i gorączka teraz juz od godziny śpi,,,,pewnie źle zrobiłam że wziełam go na dwór:zawstydzona/y::dry:

witam i ja!

jakos mi dzien dzis przelecial bez niezwyklych wrazen:cool2:

za to wczoraj niunka przed snem dala jeszcze popis histerii, bo byla juz marudna i nieusluchana, w efekcie poszla pozniej spac i dzis nie chcialo jje sie wstac do przedszkola:sorry:dzis od 19juz chrapie:-)

kurcze, wczoraj nie zdazylam do fryzjerki, ale jutro musze na bank, bo juz mnie wkurzaja te wlosy. podciac muszeeeee!:dry:

Dobry wieczór a właściwie nie taki dobry od trzech dni boli mnie głowa i mam już dość wrrrrrrr.
Mój kochany mąż gotuje zupkę na jutro i zrobił mi herbatkę a ja zdycham i oglądam "Usta usta " mój ulubiony serial.
Dobrej nocki

pozazdroscic meza:tak::-)

Donkat drobne naprawy kierowcy robią sami, jak coś poważniejszego to albo jedzie do nich sam M albo bierze ze sobą tak jak dziś jakiegoś mechanika i też robią to sami:sorry: gdyby miał ich odsyłać gdzieś na jakiś zagraniczny serwis to byśmy chyba z krzeseł pospadali jakby przyszły rachunki:sorry:

dlatego pytam, bo naprawiac gdzies za granica, to aj dziekuje. tylko tez nie wszystko chyba na drodze sie uda zrobic

Poza tym teraz na weekend był M i byliśmy na święcie naszej mieściny- Młody się wyszalał na karuzelach ( nawet ja się załapałam na samolociki:szok::-D), Młoda przespała całą imprezę a rodzice wyrwali siew sobotę wieczorem na Roberta Gawlińskiego. Żałuje niedzieli bo wieczorem był koncert Patrycji Markowskiej, Ostrowskiej Małgorzaty i Urszuli, ale byliśmy już tak padnięci, że nie daliśmy rady no i M rano wyruszał w trasę

w koncu byl M i mieliscie fajny wspolny weekend:-)
a Ty gagulec tak na codzien jak dajesz rade, bardzo odczuwasz brak pomocy?

hejka
Mateuszek słaby leży i na bajki patrzy ,wczoraj miał stan podgorączkowy a dzis nadal katar i kaszel brzydki.D w domu bo tez słaby no i ja tez smarkam i kaszle tylko Ola się jak narazie trzyma jest w przedszkolu.
zdrówka dla wszystkich chorowitków

fajnie-Ola chodzi do przedszkola i najzdrowsza, a teoretycznie powinna ona przyniesc chorobe:blink:

a co tu tak puściutko:sorry2:
MAteusz do wieczora był fajny więc wziełam go na 30min na dwór bo cieplutko i bez wiatru a wieczorem załamanie samopoczucia marudny i gorączka teraz juz od godziny śpi,,,,pewnie źle zrobiłam że wziełam go na dwór:zawstydzona/y::dry:

Monia, po poludniu kazdy chory sie gorzej czuje.

Na moment jestem- dziewczyny nie zbywajcie drobnych objawów przeziębienia u maluchów- u nas wczoraj delikatne pokasływanie, w nocy duszący kaszel a w południe pediatra straszy szpitalnym leczeniem, Młody dostaje zastrzyki i robią mu inhalacje , ja dostaje listę lekarstw plus tubę do inhalowania i jutro kontrola- jak się nie polepszy to witamy w szpitalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I kaplica bo nie mam pojęcia jak wówczas zorganizować czas między Młodym w szpitalu a Młodą przy cycku.:no2::no2::no2:
Donkat, na co dzień nie mam kiedy odczuwać braku pomocy:eek: i jakoś leci czas, najgorzej jak jest deszcz albo jak maluchy są chore jak teraz i jest masakra bo jedno płacze, drugiemu muszę zaaplikować lekarstwa a on się buntuje- masakra. Teraz jeszcze mleczko uszykować na jutro i fajrant na parę godzin
pozdrawiam
papap

reklama
Aneta, a kiedy Natalka ma urodziny, bo nie ma jej na liscie w watku urodzinowym, a z suwaczka wynika, ze juz powinny byc...
Pozwolę sobie odpowiedzieć za Anetkę
Natalka ma urodzinki w piątek jest starsza od Igora o jeden dzień:-)

Gagulec
szok życzę zdrówka dla Was

Agulka buziaki dla Adasia z okazji urodzinek

Asiek
hop hop?

A ja zmykam bo coś znowu głowa doskwiera:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry