Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzis od 19juz chrapie:-)
Dobry wieczór a właściwie nie taki dobry od trzech dni boli mnie głowa i mam już dość wrrrrrrr.
Mój kochany mąż gotuje zupkę na jutro i zrobił mi herbatkę a ja zdycham i oglądam "Usta usta " mój ulubiony serial.
Dobrej nocki
:-)Donkat drobne naprawy kierowcy robią sami, jak coś poważniejszego to albo jedzie do nich sam M albo bierze ze sobą tak jak dziś jakiegoś mechanika i też robią to samigdyby miał ich odsyłać gdzieś na jakiś zagraniczny serwis to byśmy chyba z krzeseł pospadali jakby przyszły rachunki
![]()
Poza tym teraz na weekend był M i byliśmy na święcie naszej mieściny- Młody się wyszalał na karuzelach ( nawet ja się załapałam na samolociki), Młoda przespała całą imprezę a rodzice wyrwali siew sobotę wieczorem na Roberta Gawlińskiego. Żałuje niedzieli bo wieczorem był koncert Patrycji Markowskiej, Ostrowskiej Małgorzaty i Urszuli, ale byliśmy już tak padnięci, że nie daliśmy rady no i M rano wyruszał w trasę
hejka
Mateuszek słaby leży i na bajki patrzy ,wczoraj miał stan podgorączkowy a dzis nadal katar i kaszel brzydki.D w domu bo tez słaby no i ja tez smarkam i kaszle tylko Ola się jak narazie trzyma jest w przedszkolu.
zdrówka dla wszystkich chorowitków

a co tu tak puściutko
MAteusz do wieczora był fajny więc wziełam go na 30min na dwór bo cieplutko i bez wiatru a wieczorem załamanie samopoczucia marudny i gorączka teraz juz od godziny śpi,,,,pewnie źle zrobiłam że wziełam go na dwór![]()

I kaplica bo nie mam pojęcia jak wówczas zorganizować czas między Młodym w szpitalu a Młodą przy cycku.

i jakoś leci czas, najgorzej jak jest deszcz albo jak maluchy są chore jak teraz i jest masakra bo jedno płacze, drugiemu muszę zaaplikować lekarstwa a on się buntuje- masakra. Teraz jeszcze mleczko uszykować na jutro i fajrant na parę godzinPozwolę sobie odpowiedzieć za AnetkęAneta, a kiedy Natalka ma urodziny, bo nie ma jej na liscie w watku urodzinowym, a z suwaczka wynika, ze juz powinny byc...