reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam
byłam z Mateuszem u lekarza i dostał antybiotyk i wziewy:-(za 7 dni mamy przyjsc do kontroli no chyba że nie będzie poprawy to prędzej....
nocka była nieciekawa młody co chwile chodził z łóżka do łóżka o 2 w nocy chciał żebym mu czytała bajkę a o 3 żebym włączyła radio...

Pozwolę sobie odpowiedzieć za Anetkę
Natalka ma urodzinki w piątek jest starsza od Igora o jeden dzień:-)

Gagulec
szok życzę zdrówka dla Was

[B]Agulka buziaki dla Adasia z okazji urodzinek[/B]

Asiek
hop hop?

A ja zmykam bo coś znowu głowa doskwiera:-(

Dziękujemy

Gaguś jak Damianek dziś????

Monia zdrówka dla Matiego i zobacz jak go szybko wzieło, dobrze Ze Gagulca posłuchałaś i poszłas do lekarza

Asiek trzymaj się, a nie nogi razem, wypuszczaj juz Lenkę na świat

Mnie pokręciło w karku, xle musiałam spac, nie ruszę w zadną ze stron a chciałam dziś okna pomyć bo słoneczko pieknie świeci

witam wieczorowo:-)

zaliczylam kapiel z niunka, wiec moge siedziec...

dzis bylam u znajomych uczyc ich dzieci ang. nawet jestem zadowolona.tak juz chyba bedzie co czwartek

umylam w koncu samochod.oj, juz koloru nie bylo widac:eek:a i teraz widze, ze nie domyty miejscami i mnie to wkuzra:crazy:ale chociaz szyby nawet od wewnatzr wypucowalam, bo dzis jadac pod slonce to jzu nic nie widzialam, a nienawidze myc szyb wsamochodzie:wściekła/y:

jutro po przedszkolu odstawiam niunke do tesciow i ide an kawke z kolezankami:-):-)

Pozwolę sobie odpowiedzieć za Anetkę
Natalka ma urodzinki w piątek jest starsza od Igora o jeden dzień:-)

a czemu nie ma na liscie?

witam
byłam z Mateuszem u lekarza i dostał antybiotyk i wziewy:-(za 7 dni mamy przyjsc do kontroli no chyba że nie będzie poprawy to prędzej....
nocka była nieciekawa młody co chwile chodził z łóżka do łóżka o 2 w nocy chciał żebym mu czytała bajkę a o 3 żebym włączyła radio...

pomysly Matiego sa the best!

Mnie pokręciło w karku, xle musiałam spac, nie ruszę w zadną ze stron a chciałam dziś okna pomyć bo słoneczko pieknie świeci

przeszlo?
moze posmaruj amolem, czy spirytem

Wiadomośc od Asi:
"Lenka przyszła na świat wczoraj o 22.miałam CC i teraz jakoś muszę dojśc do siebie.Pozdrawiam Cieplutko"

GRATULUJEMY!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry