reklama

Wrześniówkowe mamy

Byla dzis u mnie kuzynka, poplotkowalysmy, mlody popisywal sie,ze az wstyd momentami.

Gratulacje dla Asi!!

Dzisiaj wplynela nam kasa z PZU, nawet nie wiedzialam,ze cos przyznali,bo zadnej decyzji jeszcze nie dostalismy.

reklama
Dzień dobry.
Na szczęście z Młodym lepiej, wczoraj pediatra go osłuchała od stóp do głów i stwierdziła , ze jest dobrze- jeszcze porobić trochę inhalacji, antybiotyk i w poniedziałek do kontroli. Wkurzam sie troszkę bo kolejne dni w przedszkolu mijają a juz fajnie się Damian zaklimatyzował i nie było ani płaczu ani nic, nawet jak spotkaliśmy kogoś z grupy na mieście to już z daleka wołał cześć i obwieszczał całemu swiatu, ze jego kolega idzie.
Teraz za to mnie dopada mega choróbsko i przydałaby się wizyta u lekarza ale to w innym wcieleniu:shocked2:
Asiek, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!
Justyna, PZU często tak ma, ze najpierw kasa a później pismo przysyłają
Donkat, plotkowania :-);-)

Gagulec ufff dobrze że z Damiankiem juz lepiej że ominął was szpital:tak:no a ty teraz przez weekend kuruj się żeby ciebie coś poważniejszego nie wzieło....a M na weekend w domciu???
Justyna super z tą kasa z PZU:-)fajną niespodziankę mieliście:tak:
Donkat miłego spotkania przy kawce:tak:
Nuśka jak głowa boli jeszcze???
Agulka jak kark???
u nas pięknie słoneczko świeci a my musimy siedziec w domu:wściekła/y:rano zawiozłam Ole autem no i z pod sklepu ledwo juz odpaliłam bo zbrakło paliwa:sorry2:no i popołudniu juz musze iśc piechotką ale Mateusza jeszcze nie zabardzo mogę wziąśc więc zostawię go u sąsiadki albo ona przyjdzie do niego:tak:wczoraj jak Ola była na dworza to młody płakał i prosił ,,mama proszę na dwór" ale nie puściłam go i dziś jeszcze tez posiedzi w domku:tak:

Witam się i ja:-)
Gagulec dobrze, że udało się uniknąć szpitala:tak: trzymam kciuki żeby to choróbsko szybko sobie od Was poszło:tak:
Justa zazdraszczam niespodziewanego zastrzyku gotówki;-):-)

Witam.

Ja dziś z samego rana obleciałam wszystkie mozliwe sklepy za kapusta kiszoną......... tak strasznie mi się chce kapusniak kwasny........................i nie znalazłam oczywiście.................buuuuuuuuuuuuuuuuuuu gotuję ogórkowa na wędzonych żeberkach, ale to nie to samo.

Dziś rodzice po pracy przyjeżdzają na weekend................ naciesze się mama bo dawno się nie widziałysmy tylko przelotem na weselu i chrzcinach, wysciskam ja bo sie stęskniłam normalnie.

Natalkowszystkiego na naj naj naj-lepszego
PS tydzień temu wychodzilismy na kolację z okazji urodzin mojego kuzyna i zostawiałam młodego z moją chrześniaczką Natalią i dzień wczesniej mówiłam mu że zostanie z Natalką i będzie ona u Nas spała itd rano w piatek młody opowiada babci
"wiesz babcia będzie u mnie mała Natalka i bedziemy się bawić i razem spać " moja mama mu tłumaczy ze tak że będzie Natlak ta od Bartka a młody w zaparte "no co Ty babciu przeciez bedzie u mnie moja koleżanka Tuśka no nie wiesz...ta od wujka Marka."
swoja droga jaki mały cwaniak "starych nie ma chata wolna a on z kolezanką będzie nocować ;-):-D:-D:-D

Monia co do samopoczucia to kiepsko nie wiem co sie ze mna dzieje ale żle się czuję tak ogólnie, nie mam na nic siły wszystko mnie drażni a szkoda gadac

Agulka Adas ma juz 6 lat i dwa dni :szok: (suwaczek):-p;-);-)

:-p
PS tydzień temu wychodzilismy na kolację z okazji urodzin mojego kuzyna i zostawiałam młodego z moją chrześniaczką Natalią i dzień wczesniej mówiłam mu że zostanie z Natalką i będzie ona u Nas spała itd rano w piatek młody opowiada babci
"wiesz babcia będzie u mnie mała Natalka i bedziemy się bawić i razem spać " moja mama mu tłumaczy ze tak że będzie Natlak ta od Bartka a młody w zaparte "no co Ty babciu przeciez bedzie u mnie moja koleżanka Tuśka no nie wiesz...ta od wujka Marka."
swoja droga jaki mały cwaniak "starych nie ma chata wolna a on z kolezanką będzie nocować ;-):-D:-D:-D

Monia co do samopoczucia to kiepsko nie wiem co sie ze mna dzieje ale żle się czuję tak ogólnie, nie mam na nic siły wszystko mnie drażni a szkoda gadac

Agulka Adas ma juz 6 lat i dwa dni :szok: (suwaczek):-p;-);-)

oj tam..... źle spojrzałaś :-p:-);-)

Igorek juz kuma o co chodzi z dziewczynami, hihihihiih

Nieźle kombinuje:-D a jak mówiłam, ze będę jego teściową to się śmiałaś a tu widzisz;-):-D już wspólne nocki młody planuje:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry