justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
jak wyszlo???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak wyszlo???
i co pieklas ???
Ja mialam taka ochote na ciasto krowke, ze az sobie karmel w puszce kupilam i zjadlam pol malej...
i wreszcie będę mieć święty spokój ;-) grupa wreszcie sobie pojechała ufffffff
przynajmniej tak twierdzi M ale chyba dla pewności poślę ich do lekarza po południu bo jak w nocy znów zacznie cherlać to będę się bała ją jutro posłać do przedszkola
ale właśnie zrobiłam sobie orzechową kawkę i mam nadzieję, że wprawię się dzięki niej w lepszy nastrój;-) muszę zaraz przyszykować sobie składniki do skrzydełek po meksykańsku, żeby później tylko walnąć wszystko do piekarnika ;-) no i mam zamiar przygotować rzeczy do wysyłki na allegro i może kolejne wystawię
M wczoraj z nią nie pojechał do lekarza, bo stwierdził, że nie wiedziałby co powiedzieć
bo dziecko jak okaz zdrowia a my mu szukamy
poza tym koleżanka mi podpowiedziała, że jej młoda też tak w nocy pokasływała zawsze jak zaczynali grzać w kaloryferach i żebym rzuciła mokry ręcznik na grzejnik. Tak zrobiliśmy i dziś tylko chwileczkę pokasłała i luz
mam nadzieję że tak zostanie
super:-):-):-)Witam i ja:-) za oknem szaro buro i nic się nie chceale właśnie zrobiłam sobie orzechową kawkę i mam nadzieję, że wprawię się dzięki niej w lepszy nastrój;-) muszę zaraz przyszykować sobie składniki do skrzydełek po meksykańsku, żeby później tylko walnąć wszystko do piekarnika ;-) no i mam zamiar przygotować rzeczy do wysyłki na allegro i może kolejne wystawię
Monia dzięki, ze pytasz:-) Natalka chyba spokoM wczoraj z nią nie pojechał do lekarza, bo stwierdził, że nie wiedziałby co powiedzieć
bo dziecko jak okaz zdrowia a my mu szukamy
poza tym koleżanka mi podpowiedziała, że jej młoda też tak w nocy pokasływała zawsze jak zaczynali grzać w kaloryferach i żebym rzuciła mokry ręcznik na grzejnik. Tak zrobiliśmy i dziś tylko chwileczkę pokasłała i luz
mam nadzieję że tak zostanie
Justyna płaszczyk bardzo fajny:-) i dzięki, że mi przypomniałaś o kozaczkach bo ja też nie mam, a popołudniu mamy jechać do galerii młodej po kapcie i takie tam pierdółki to może akurat coś natropię;-) tym bardziej, że wpadły mi nie oczekiwanie 4 stówki po ostatniej prezentacji:-)