reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna no właśnie ja się wczoraj tak przeraziłam bo ten kaszel też mi się wydawał taki mokry:baffled: no cóż zobaczymy co będzie;-) M się ze mnie śmieje, że panikuje bo się nakręciłam, że młoda będzie chorowała strasznie w przedszkolu a tym czasem odpukać już prawie miesiąc a tu nic:-) i teraz z byle pierdołą chce do lekarza bo może to już:sorry2: oby się nie mylił:sorry2:

A właśnie nie pamiętam czy Wam w końcu powiedziałam co było przyczyną, że wtedy ta moja koleżanka odwołała ślub na dzień przed imprezą?:dry: Bo wreszcie po kilku miesiącach prawda wyszła na jaw.

Witam. Ja dziś na 2 zmianę, to mam chwilkę wolną. U nas też paskudnie. Maciuś poszedł już dziś do przedszkola, choć w nocy pokasływał. Ale mam nadzieję, że w przedszkolu nie będzie już kasłał.

Cholerka coś mi BB wariuje:wściekła/y: smaruje posta i już 2 raz mi go wcina:wściekła/y: mam nadzieję, ze teraz się uda.
Justa właśnie wczoraj ten jej kaszel wydawał się taki mokry i dlatego panikowałam:sorry2: M się śmieje, że nakręciłam się na to że Tuśka w przedszkolu będzie chorowała a tym czasem już prawie miesiąc i odpukać:tak: i teraz z każdą pierdołą bym pobiegła do lekarza, bo może to już:sorry2: oby się nie mylił:sorry2:

Nie pamiętam czy Wam w końcu napisałam co było prawdziwą przyczyną odwołania na dzień przed terminem ślubu tej mojej koleżanki:dry: bo wreszcie prawda wyszła na jaw.

Aneta, mi też coś BB wariuje, bo jak wchodzę na listę wątków na Wrześniówkach, to na tym wątku widzę ostatni post Justyny z wczoraj. No i dlaczego ta koleżanka odwołała ślub?

Ostatnia edycja:
mi tez wariuje BB:wściekła/y:tez widzę odtatni post Justyny z wczoraj nawet jak wchodzę na ostatnią stronę to nie widzę wszystkich postów:angry:dopiero jak weszłam na ODPOWIEDZ to widze wszystkie posty:sorry2:

Witam i ja.
Ja dziś męza mam w domu, jeździlismy i zapisalismy Maję do szkoły a Adasia do nowego przedszkola przy tej szkole, by miec jedną drogę, ale jeszcze zobacze czy go przeniosę bo koszta sa DUZO większe...........

Aneta ja tez muszę wysłąc ostatnie moje allegrowe sprzedaże. a z tym kasłanie to może być że za suche powietrze

Justa wszystkiego najl.............. pochwal się kozaczkami.

Mamą się nacieszyłam , Adaś z tortu zadowolony...... a i dostałam tez kozaczki-oficerki od mamy:tak: bo wyskoczyłyśmy na zakupy w sobotę:-)

U nas tez pogoda bleeeeeeeeeeeeeeee miłego dnia zycze:tak:

Witam i ja.
Ja dziś męza mam w domu, jeździlismy i zapisalismy Maję do szkoły a Adasia do nowego przedszkola przy tej szkole, by miec jedną drogę, ale jeszcze zobacze czy go przeniosę bo koszta sa DUZO większe...........

Aneta ja tez muszę wysłąc ostatnie moje allegrowe sprzedaże. a z tym kasłanie to może być że za suche powietrze

Justa wszystkiego najl.............. pochwal się kozaczkami.

Mamą się nacieszyłam , Adaś z tortu zadowolony...... a i dostałam tez kozaczki-oficerki od mamy:tak: bo wyskoczyłyśmy na zakupy w sobotę:-)

U nas tez pogoda bleeeeeeeeeeeeeeee miłego dnia zycze:tak:

Cholerka coś mi BB wariuje:wściekła/y: smaruje posta i już 2 raz mi go wcina:wściekła/y: mam nadzieję, ze teraz się uda.
Justa właśnie wczoraj ten jej kaszel wydawał się taki mokry i dlatego panikowałam:sorry2: M się śmieje, że nakręciłam się na to że Tuśka w przedszkolu będzie chorowała a tym czasem już prawie miesiąc i odpukać:tak: i teraz z każdą pierdołą bym pobiegła do lekarza, bo może to już:sorry2: oby się nie mylił:sorry2:

Nie pamiętam czy Wam w końcu napisałam co było prawdziwą przyczyną odwołania na dzień przed terminem ślubu tej mojej koleżanki:dry: bo wreszcie prawda wyszła na jaw.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry