Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki dziewczyny i szukajcie mi tej farby jak możecie. U nas kiedys była w Rossmanie i juz nie ma u nas.....................a kolorek ten juz miałam, to był ten co połozyłam na BN i co Wam tak się podobał.
Bu uuuuuuuuuuu piątek wieczór, prawie 21 godzina a tu nikogo.................. nikogo tez przez cały dzień.................... sama ze soba pisac nie będę, więc spadam, dobrej nocy i weekendu
Monia standardzik siostra i jej postępowanie ale nie będę się rozpisywać i Wam przynudzaćbieram sie do domciu. Może zajrzę jeszcze po spacerku z Mafim;-)
Monia zostalysmy same, pifko z soczkiem? Aneta fajne masz obicia fotela, nie zalujesz,ze takie kolorowe? Bo ja zawsze sie boje,ze opatrza mi sie i wybieram takie stonowane/uniwersalne
A ja właśnie z pifkiem przyszłam a tu nie ma z kim pić:-( Justyna nie żałuję bo kupowałam cały komplet i kanapa jest cała granatowa i ma 3 poduchy z takimi pokrowcami jak fotele ;-) i bardzo mi się podobały jeszcze w całym pokoju dodatki w niebieskich odcieniach;-)
Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:-) witam w słoneczny poranek:-) z kawką. Zaraz się zbieramy z Tuśką na jakieś zakupy chociaż nie wiem czy Natala też ma te same plany bo już cała kolekcja maskotek ułożona na łóżku i dzieci zaraz idą w przedszkolu na śniadanko