reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) znowu zaczyna nam się zapiernicz bo mamy u siebie 3 ekipy rajdowców:szok: już powoli się zjeżdżają tzn 2 już przyjechało, sześciu ma jeszcze dziś dojechać a reszta dopiero w piątek;-) ale kurcze miękną mi kolana jak widzę tego jednego co już dziś przyjechał:-p zazdroszcze wam kochane tego układu w pracy, że możesz brać zwolnienia u nas to poprostu zakazane i nieraz juz tak było, że pół żywa z gorączką siedziałam na raecepcji:wściekła/y:

reklama
Witam brrrrr jak zimno u nas tylko 3 stopnie:baffled:juz rano wyciągałam dzieciom rękawiczki bo jak idziemy do przedszkola to zimno im w rączki.............oj zbliża się zima wielkimi krokami:-(
w sobote jadę z dziecmi i z ,,ukochaną"bratową i jej córcią do Cyrku:tak:
dziewczyny gdzie się podziewacie zimno na dworze a was nie ma:baffled:
Donkat co się dzieje?gdzie Ty się podziewasz?
Asia jak Julcia i Lenka?radzisz sobie? Julcia nadal zazdrosna?
Harsh co tam u Was?

Dzieki Monia, u nas wszystko ok. Rosniemy :)

Uuuuu, rajdowcy ;) Swoja droga to rabniete to troche, ze nie mozesz wziac wolnego nawet jak jestes chora,Aneta! Normalnie szok!

Jestem i ja:-) u nas też ok właśnie dopijam kawke i zaraz idę po młodą:tak: teraz przez Marty urlop mam mało czasu bo tylko jeden dzień wolnego:crazy: a jeszcze M mnie dziś na grzyby wyciągnął:tak: nałaziłam się po lesie i wielki G nazbierałam:wściekła/y: ale w sumie może i lepiej bo mało roboty:-D

Jak przywolujesz to sie melduje na forum:-D My w Mogilnie siedzimy od wczoraj. Mlody sie stesknil za spaniem u babci, dziadki sie ucieszyli. Dzisiaj bylismy u chirurga, obejzal i powiedzial,ze nie jest zle,bo nie ma stulejki,czyli twardych zrostow, ktore trzeba by zabiegiem rozciac, wiec bedziemy trenowac. Na razie przepisal jeszcze masc i za tydzien do kontroli i wtedy dostane dokladne instrukcje co i jak robic. Mlody byl bardzo grzeczny, a naszej pediatrze wyrywal sie. Powiedzial tez,ze duzo siedzi w dzieciecej glowie, ze jak sie zatnie i postanowi,ze nie to mu nie sciagne wiec trzeba czesto rozmawiac z mlodym,zeby uswiadomil sobie,ze mycie i sciaganie skorki to cos narmalnego jak mycie raczek np.

reklama
Witam się i ja:-) oczywiście z pracy:crazy: ale perspektywa wolnego wekendu bardzo mnie raduje;-):-) od rana mam wesoło z tymi rajdowcami, a co to będzie jak cała reszta się dzisiaj zjedzie;-) idę sprzątać po śniadanku;-)
Donkat no normalnie zaszalałaś:rofl2:
Justa całe szczęście, że udało się bez zabiegu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry