reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A bo szlak człowieka może trafić:wściekła/y: w kółko tylko słyszymy, że mamy coś robić żeby ściągnąć ludzi po sezonie, a sam szef z siebie nic nie da:wściekła/y: palant jeden sali konferencyjnej nie wyposaży, internetu bezprzewodowego nie zrobi a dziś jeszcze przyszła oferta współpracy żeby wysyłać gości na bal sylwestrowy do pobliskiego lokalu i w zamian mieć z tego 5% a dodam tylko, że goście często o to pytają a my nawet nie wiem gdzie ich wysłać:baffled: to nawet na tą oferte i umowe nie spojrzał bo on nie będzie z nikim takich umów zawierał:wściekła/y: i jak my mamy mu tu gości ściągać jak on wogóle nie chce nam tego ułatwić:wściekła/y: co mam może zamieścić oferte w necie, że noc z recepcjonistką gratis:wściekła/y::eek::rofl2:

On się dzisiaj śmiał, że powinnyśmy wystawiać tyłek przez okno to by zaraz się zlecieli;-):-D i tymi słowami się żegnam i zbieram do domciu nareszcie:-) miłej nocki kochane:-)

reklama
Witam. Ale zimnica dziś.
chodzi mi o te 2 dni tak jakby dodatkowego urlopu, które przysługuje w ciągu roku.
No właśnie o tych 2 dniach mówię. Miałam problem w poprzedniej pracy z tymi dniami. Nie mogłam ich wziąć kiedy chcę, tylko z co najmniej miesięcznym wyprzedzeniem o nie pisać. Paranoja.

Aneta, no szefuńcio pełną gębą. Nie ma co :-D:-D:-D

Monia, i jak wczorajszy dzień z dietą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry